JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Øreringe guld

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Øreringe med perler

Guldøreringe med perler er en ægte klassisker og passer til enhver smag. Uanset om du er til den klassiske stikker med en enkel perle på, hængeøreringen med en perle forneden og måske en lille sten for oven, eller flere perler på engang. Perler er bare både klassiske og top moderne. 

Siersbøl, Rabinovich, Støvring Design samt Guld & Sølv Design, er bare nogle af de brands som er dygtige til at lave smukke øreringe guld med perler. 

Oftest er det de hvide ferskvands- eller kulturperler vi ser i de fine guldøreringe, men du finder også enkelte designs med smukke Tahiti perler. 


Hos Perlen i Odense er udvalget bredt, så jeg er sikker på du kan finde et par der matcher din stil. 

Perlen

Ægte guld øreringe

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i alle de forskellige materialer der i dag findes. Mange omtaler forgyldte øreringe som øreringe i guld. Og der jo også guldfarvet - de er belagt med guld, typisk 18 eller 22 kt. men inden under er det for det meste sterling sølv, og i enkelte tilfælde messing. Forgyldte øreringe er altså blot med en overflade, og som bekendt kan overflader slides af med tiden. 

Hvorimod hvis du vælge øreringe i ægte guld, hvad enten du vælger 8 eller 14 kt. så beholder de altså deres fine guld farve, da det ikke blot er en belægning, men materialet hele vejen igennem. 

8 kt. guld kan med tiden - og her snakker vi som regel maaaange år frem, blive en anelse mere rødlige i guldet, da de er legeret med mere kobber end guld øreringe14 kt. er. Men det er der ikke mange der ser. 


Så ønsker du et par øreringe i ægte guld, men vil stadig gerne holde prisen på et fornuftigt plan, kan du roligt vælge et par små guld øreringe i 8 kt. Her er det som oftest syntetiske sten der bruges. Ønsker du derimod øreringe med ægte sten og diamant øreringe, er de typisk at finde i 14 kt. guld, og prisen er dermed højere. 


Kort sagt; På siden finder du alle slags guld øreringe. Både de ægte og de forgyldte og i prisklasser hvor alle kan være med. 

Perlen

Guld øreringe hoops

Store guld øreringe, rund øreringe guld eller bare hoops øreringe - kært barn har mange navne. Creoler som de så fint hedder på dansk er mere in end nogensinde før. De kommer i mange forskellige størrelser, med forskellige overflader, med og uden sten og vedhæng. De sælges til alle - lige fra den unge pige på 10 år der lige har fået huller i ørerne, til 30 års fødselaren og til mormor som mangler et par nye øreringe. De er moderne, klassiske og giver et fantastisk udtryk. Har du flere huller i ørerne, ser det fantastisk ud at have creoler i flere forskellige størrelser i. 

Med et par hoops i guld kan du være sikker på du rammer plet med gaven - du kan også være sikker på at få et par øreringe du kan have i de næste mange, mange år. Du skal blot vælge din favorit. 


Vil du se hele vores meget store udvalg af creoler i alle materialer, former og farver, har vi lavet en hel kategori som du finder via linket her 

Perlen

Hænge øreringe

Hænge øreringe er den perfekte accessories til at spice dit outfit op. Om det er en lille sten eller perle der hænger forneden i en krog, eller med flere vedhæng. Om det er lange øreringe med eller uden sten, så giver hænge øreringe altså et meget feminint look. Lund Copenhagen har blandt andet lavet en fin ørering, med en lang kæde hvor der forneden sidder en lille sten - enten ametyst, peridot eller topas. Fra Siersbøl finder du mange klassiske hænge øreringe i guld. Også støvring er kommet godt efter det med billige øreringe der hænger. Om det skal være det helt klassiske eller det mere moderne, så er der helt sikkert et par til dig her på perlenodense.dk