JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Piercing smykker

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Hvornår er det en piercing?

Er du i tvivl om, hvornår det er en piercing eller blot et hul i øret?

Så læs med her og du vil få forskellen at vide.


Når vi taler om en piercing, så er hullet lavet med en nål, som bliver stukket gennem huden, hvor der efterfølgende bliver sat en ring i eller en lille ørering.

Denne metode bliver ofte brugt, når der skal gennembores et større stykke hud eller at der hvor man ønsker hullet er et sted, hvor man ikke kan skyde hullet med en pistol til huller i ørerne.


Ønsker du blot et hul i øret, er du altid velkommen hos os i Odense.

Vi kan skyde huller både i ørerne og i næsen, det koster 125,- pr. hul.

Det er en god ide at bestille tid først, så du er sikker på, at vi har tid og at du får den bedste vejledning.

Perlen

Piercing Odense

Er det sikkert at få lavet min piercing hos en Guldmed, fremfor en piercer? 

I gamle dage anbefalede man ikke at få lavet ørepiercinger hos en Guldsmed, da pistolen der bruges ikke kunne steriliseres på samme måde som en nål. 

I dag bruger vi Blomdahl som er allergivenligt og kirugisk stål. 

Blomdahls system er lavet således at vi ingen fysisk kontakt med øreringene, da det er en steril indpakning der klikkes direkte på enden af "Pistolen" og som herefter destrueres. Dermed er det det ligeså klinisk sikkert at få lavet piercinger i øret med dette system, som med en nål fra en piercer. 

Personligt vil jeg nok selv foretrække en pistol, da jeg ikke synes det virker ligeså voldsomt, som at få jaget en nål igennem øret. 
 

Vi laver huller i ørerne på alle aldre fra 4 år, dog er det vigtigt for os at pointere at barnet selv skal være klar til det. Vi laver ingen huller, på nogen der ikke har lyst. Heller ikke med et pres fra forældre. 

Perlen

Labret ørering

En labret øreringe er en piercing, hvor det er den forreste del af øreringen / piercingen, som skrues fast, som en skrue.


Dette gør, at man bag på øreringen kan have en flad ende. Dette bevirker, at det er meget mere behageligt at bære denne type ørering og der er ikke noget som stritter bagud på øret, som en lille antenne.


Specielt om natten er det en fordel med en Labret piercing, hvor det godt kan være en anelse irriterende at ligge på den bagerste del af en ørering, som godt kan fylde meget.


Labret smykkerne her på siden sælges enkeltvis og er fremstillet i de bedste ægte materialer som sterling sølv og guld.

Perlen

Piercing og kropsudsmykning

Der er rigtig mange, der vælger at udsmykke deres kroppe i dag.

Det er både med piercinger forskellige steder på kroppen, men specielt ser jeg, at der er mange unge, der vælger at smykke deres kroppe med tatoveringer.


Her er der tale om, at man dekorerer sin krop med tatoveringer, der dækker ryggen og til tider også brystet og skuldrene. Nogle vælger sågar at blive tatoveret ned af armene til håndleddet, så man stadig kan dække dem med en bluse eller skjorte.


Er det hot eller not, det er nok mest en smagssag for den enkelte person. Jeg håber dog ikke, at de fortryder, da det koster op til 3.000,- at få blot en lille tatovering fjernet og det kan tage flere år, før den er helt væk.

Perlen

Piercing i øret

Der findes mange typer af piercinger. 

Hos Perlen kan vi lave de fleste populære piercinger i øret, samt næse piercing. 


De mest populære er Helix og Tragus. 

Helix er øverst oppe på øreflippen, hvor man typisk skifter den i skudte ørering ud med en ring, når det er helet. 

Tragus sidder lige ved øreindgangen, og er som regel bare en lille feminin kugle eller sten. 

Begge to kan vi lave hos Perlen på Åløkke Alle 32. 

Faktisk kan vi lave huller i hele øreflippen, fra oven til neden. 


Derudover findes der mange andre piercinger i øret. Fx. Rook, Snug og Daith. Disse vil jeg anbefale at få lavet hos en Piercer. 

Perlen

Lulu Copenhagen

Ønsker du at være med på den sidste mode og pynte dit øre med enkelte øreringe?


Så skal du tage et kig på alle disse flotte øreringe fra Lulu Copenhagen i de smukkeste farver og sjove designs. Alle ørestikkerne bliver solgt enkeltvis, så du kan lave lidt sjov i med dine huller i ørerne.


Ved Lulu Copenhagen kan du vælge mellem et vælg af ørestikker såsom: en bi ørestik, læbe ørering, et spøgelse, en lækker lille lyserød donut, farverige emalje kugle øreringe eller noget helt tredje.


Her er der uanede muligheder og det er dig, der bestemmer resultatet og farvespillet i dit øre.

LuLu Copenhagen

Labret piercing ørering

Decorate my ear er en ny kollektion fra Nordahl Jewellery, som vi allesammen, uden tvivl, kommer til at elske! 

Vi kender vidst alle det med at have ligget på låsen til en ørering i løbet af natten - ja nogle os kan slet ikke holde ud og sove med dem i...

Den lille fine labret er altså løsningen - og sparer dig for en masse tid om morgenen, med at tage piercinger i - og igen om aftenen når de skal ud.. Fordi du ganske enkelt ikke kan holde ud at ligge på dem. 

Den lille detalje...
Nordahl Jewellery har opgraderet den velkendte labret  ved at tilføje en hjerteformet plade som en lås. Det giver et feminint og moderne look, som især ses ved opsat hår.

Labret piercinger kommer i både sølv og guld med diamanter eller helt uden sten.

En labret er en populær piercing, der består af en lige stang med en flad plade, der er skruet fast på stangen bagfra. Derved ingen irriterende lås der stikker ud når du sover, eller ligger på dit øre. Så behageligt!

Her finder du fine, enkle labret piercinger i 925 sterling sølv til 500 kr.

Har du flere huller i ørerne, slipper du også for at det buler ud alle steder bag på øret.

Har du ikke fundet de helt rigtige øreringe i denne kategori, så kan du også slå et smut forbi alle vores øreringe og se om de helt rigtige øreringe skulle være her.

Ønsker du at kombinere flere øreringe i det samme øre, så kan jeg kun anbefale at du også kigger på vores meget store udvalg af kreoler, som for tiden er meget populært. Her er creoler med alverdens forskellige overflader til mange typer af materialer.