JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Creoler

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Øreringe til enhver fest

Det er længe siden, at jeg kan huske, at smykker har været så moderne, som de er i dag. Hvis du kigger i gadebilledet eller tager en tur i byen om aftenen, så kan du se de unge piger og smukke damer smykke sig med flere halskæder og øreringe.


Man kan nærmest sige at det gamle ordsprog er vendt fuldstændig på hovedet, hvor man sagde: Less is more.

Det er nærmest blevet til: More is even better.

Personligt synes jeg, at det er super smukt, når en kvinde tør at tage smykker på, som udstråler deres personlighed.

Her finder du det største udvalg af øreringe, ørestikker og creoler lige til at tage på.

Perlen

Sif Jakobs øreringe

Er du ikke helt klar over, hvilke øreringe du kunne tænke dig?

Så vil jeg anbefale dig, at kigge forbi det danske mærke Sif Jakobs, som altid forstår at være med på moden.

Smykkerne fra Sif Jakobs er nogle af vores bedst sælgende smykker og her er det specielt øreringene og creolerne, der har vundet indpas i danskerne hjerter.


Hun byder på et stort udvalg af øreringe med enkle hvide zirkoner, men også de lidt mere vågede med multifarvede sten. Nærmest alle øreringene kommer i flere forskellige størrelser, så der også er mulighed for at sætte flere ens øreringe ved siden af hinanden i det samme øre, hvilket er meget moderne for tiden.

Sif Jakobs øreringe
Perlen

Enamel øreringe

Et af mine yndlingsmærker indenfor smykker er Enamel.

De formår på bedste vis at følge med tidens trends og ikke mindst de kommende farver indenfor modeverdenen.


Smykker fra Enamel er fremstillet i sølv eller forgyldt sølv pyntet med små emalje kugler / dots i de skønneste farver. Faktisk har Enamel som en af de få valgt kun at fremstille mange af smykkerne i forgyldt sølv, da det er tidens trend.

Efterfølgende kommer de bedst solgte øreringe også i sølv til dem der ikke går med guld smykker.


Se alle de meget flotte emalje øreringe på vores side fra Enamel og lad dig inspirere til måske det kommende kjole valg eller nye sko, så de matcher i farven.

Enamel øreringe
Perlen

Guld creoler

En creol ørering i guld er en ægte klassisker.

Farven holder evigt grundet ægte materiale og øreringen bliver aldrig umoderne. Uanset om du vælger en stor eller en lille creol, får du her en klassisk ørering som kan bruges til både hverdag og fest.


Her på siden finder du både de helt almindelige standard creoler, som vi alle kender dem, med vrid- eller viplås til en overkommelig pris fra BNH kædevarer. Der findes også creol øreringe i guld med kliklås, som gør det noget nemmere at sætte dem i selv. De fleste firmaer er kommet godt efter at lave øreringene med kliklåsen i stedet, og stadig holde prisen rimelig.


Du finder også smukke guld creoler med sten, i aflange former, med perler og i et mix af guld og hvidguld. Udvalget er stort og der skulle gerne findes et par til enhver smag. 

Perlen

Creoler sølv

Sølv creoler findes i priser til alle pengepunge.

Og hvad enten du er til den oprindelige sølvfarve eller om dine creoler skal være sølv forgyldt med 18 eller 22 kt. guld, så har vi her på www.perlenodense.dk et stort udvalg.


Det du blot skal huske på hvis du vælger et par creoler i forgyldt sølv, er at det en oveflade, og forgyldningen vil blive slidt af med tiden. Ønsker du et par, som skal holde farven i mange år, vil jeg anbefale at vælge dem i ægte guld.

Ønsker du en creol som passer til moden nu og her, er forgyldte creoler et udemærket valg, da prisen så tillader lidt flere udskiftninger end ellers.


I dag der næsten ingen der ikke ejer mindst et par creoløreringe. Det gælder alle lige fra den helt unge teenagepige, til mor, bedstemor og oldemor. Faktisk er det også blevet ret moderne til de unge fyre med en lille creol i øret. Er du på udkig efter sidstnævnte kan jeg anbefale at kigge på Pernille Corydons unisex serie; Edge By Corydon.

Perlen

Creoler med perler

Både perler og creoler er helt oppe i toppen, af hvad der er populært lige nu - så hvorfor ikke mixe de to ting?


Det kan både være som her, hvor det er en creol fyldt med zirkoner og en lille perle forneden, eller en større creol med en barok perle hængene forneden. Det kan også være du gerne vil have perler på selve creolen?

Så har både Lund Copenhagen, Spirit Icons, Pico og Guld & Sølv Design nogle gode bud. Hos os finder ud creoler med perler i både sølv, forgyldt sølv og i ægte guld.


Uanset om du er til det simple eller ekstravagante, så er jeg sikker på du kan finde et par der falder i din smag her på siden. 

Perlen

Creoler med sten

Er du til creoler med sten? Måske i alle regnbuens farver? Eller bare klassiske, hvide sten?

Så er du kommet til det helt rette sted.


Her hos Perlen har vi et kæmpe stort udvalg af creoler med sten. Skal stenene være ensfarvet vil jeg slå et slag for  Sif Jakobs Ellera serie, som findes med enten lyserøde, røde, blå, gule eller hvide zirkoner - og endda også med multifarvet zirkoner.

Du kan også finde helt enkelte kreoler med en enkelt farvet sten forneden.


Både Guld & Sølv Design og Nordahl har også lavet smukke creoler med sten. Pernille Corydon har også et godt udvalg af creoler - og deres seneste hit Rainbow Hoops med små, ægte farvede sten i bunden af creolen er altså vanvittig smuk.


Både til hverdag eller en aften ude, hvor du lige har brug for at shine lidt ekstra. Enamel Copenhagen og Stine A skiller sig mere ud i deres designs, og har et væld af muligheder, når det kommer til creoler med sten.


Nogle kombineret med perler, nogle helt enkle. Summer sumarum - du finder et par for enhver smag. 

Perlen

Creoler med diamanter

"Diamonds are a girls best friend" og hvorfor så ikke sætte dem i de moderne, trendy creoler?


Hvad enten du er til det feminine guld med diamanter rundt på din creol, eller det mere rå oxyderet sølv, med guld detaljer og rose cut diamanter, så kan du finde dine nye creoler med diamanter her.


Sidstnævnte har By Birdie et flot udvalg fra. De er kendt for deres rå smykker med et feminint touch, og deres creoler er bestemt ingen undtagelse. Bestemt et kig værd.


Tag også et kig på de flotte guld creoler fra Spirit Icons til nogle særdeles gode priser og et lækkert design. Her kan du være sikker på at kvaliteten både på håndværket og materialet altid er i topsæde.

Perlen

Billige creoler

Nu har vi efterhånden været igennem hele rejsen af, hvad der findes af forskellige typer og former af creoler.

En ting du kan være helt sikker på er, at du kan finde både dyre men også billige creoler hos Perlen. Vi har altid et godt tilbud i ærmet - og kigger du vores tilbudskategori igennem, vil du finde creol øreringe med en klækkelig rabat.


Ikke mindst bliver der hele tiden føjet nye øreringe til i denne kategori, så det er bare med at holde et vågent øje med siden, så du til sidst finder de rette creoler der lige passer til dig.


Husk at du altid kan spare 10% rabat på dit første køb, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, dette gælder dog ikke på i forvejen nedsatte varer. 

Creoler øreringe

Tjek vores sortiment af Creol øreringe fra mange kendte mærker og i forskellige størrelser her i web-shoppen.

Her finder du alt lige lige fra de meget små fine runde øreringe, til de kæmpestore creoler, der fanger blikkene fra de andre på kontoret eller selskabet.

Er du på jagt efter de perfekte øreringe, som fylder lidt, men samtidig ikke er alt for prangende, så er creoler et godt valg. Vi forhandler mange velkendte runde ringe til at sætte i ørerne i sølv, forgyldt sølv og guld i rigtig mange forskellige størrelser og tykkelser og med eller uden zirkonia.

Hoops øreringe

Faktisk så tror jeg, at denne type øreringe altid har været moderne, og et smykke som gennem tiden har pyntet med millioner af kvinder.


Ser man gamle billeder og vikingefund, så har kvinderne altid pyntet sig med smykker. Dette specielt i ørerne, hvor det uanset vejret altid har været til fuld skue og det her er let at vise sin status. Godt nok er det ikke så meget i ørerne, man viser sin status i dag, men jeg synes nu da, at det er flot, når jeg ser et par eksklusive øreringe.

Nogle creol øreringe eller en anden type, som glimter af lækkert design og gode materialer. Dette gør bare en smuk kvinde, en anelse smukkere :) Pynt dig med guld creoler eller sølv ceoler og vær med på den sidste mode.

Guld Hoops

Der er ikke noget som et par lækre guld hoops, de må gerne være fremstillet i 14kt guld og ikke mindst være spækket med skønne hvide diamanter, så man funkler som en hel million.

Hoops fremstillet i guld er et meget klassisk smykke, som altid kan tages frem og bæres uanset lejligheden, da de er indbegrebet af god klassisk stil, som bliver ved med at være moderne og god stil.