Øreringe

Her på siden finder du et meget stort udvalg af øreringe og ørestikker i et utal af forskellige materialer og designs.
Hurtig levering og fri fragt
-10%
0
Rabinovich - Glamorous Pearl perleøreringe
-10%
0
Rabinovich - Glamorous Pearl perleørestikker
-10%
0
Rabinovich - Ribbon sølv øreringe
-10%
2
Rabinovich - Golden Shadow creol øreringe med labradorit
-10%
0
Rabinovich - Golden Shadow øreringe med labradorit
-10%
0
Rabinovich - Rainbow øreringe med ægte blå sten
-10%
0
Rabinovich - Rainbow aquamarin øreringe
-10%
0
Rabinovich - Rainbow labradorite øreringe
-10%
0
Rabinovich - Rainbow øreringe med ægte sten
-10%
0
Rabinovich - Rainbow månesten øreringe
-10%
0
Rabinovich - Rainbow citrin øreringe
0
Enamel Copenhagen - Raindrop petite hoops
0
Enamel Copenhagen - Hoops med flamingo dot
0
Enamel Copenhagen - Hoops med ruby dot
0
Spirit Icons - Shell, sorte øreringe
1
Spirit Icons - Shell, forgyldte øreringe
1
Spirit Icons - Shell, sølv øreringe
1
Spirit Icons - Peak, øreringe i sølv
0
Heiring - Store hvide baroque perle øreringe
0
Heiring - Hvide baroque perle øreringe
0
G&S Design - Livets træ øreringe guld
1
By Birdie - Urban Buds Grace L, Øreringe
Sorter stigende
pr. side

Hos Perlen finder du et meget stort udvalg af øreringe og ørestikker i et utal af forskellige materialer og designs

Det er aldrig svært at give sit outfit et ekstra lille pift med et par smukke sølvøreringe eller guldøreringe, da lidt pynt i ørerne altid vil tiltrække øjet og skabe opmærksomhed. Øreringe har været brugt siden oldtiden, hvor mennesket smykkede sig og viste deres sociale status gennem eksempelvis øreringe, men også andre smykker og beklædning. Det samme sker også i dag, måske ikke hvor man viser sin rang, men man viser hvilken type person man er og gerne vil afspejle overfor andre.
Her på Perlens webshop er der mange forskellige typer og mærker af øreringe der kan vælges imellem lige fra designet af øreringene til materialet de er fremstillet i og selve størrelsen på øreringene. Selvfølgelig er der stadig social status i at bære nogle kæmpe store diamant ørestikker, som glimter af rigdom og social klasse.

Brands jeg gerne vil nævne:

Rabinovich øreringe

Med deres meget smukke organiske designs fremstillet i ægte sølv eller guld, hvor de næsten altid har valgt at bruge ægte smykkesten. Øreringene fra Rabinovich henvender sig til den modne kvinde, der ønsker at skille sig lidt ud fra mængden og være sig selv.

Nordahl Jewellery enkle ørering


Nordahl Jewellery byder på sølvørestikker eller forgyldte øreringe til helt fantastiske priser og med deres meget enkle design falder de næsten altid i god jord, hvis du vælger netop disse øreringe til gave. Nordahl Jewellery har et stort udvalg af hjerteørestikker, fjerøreringe, firkløverøreringe og stjerneøreringe. Jeg vil mene, at disse øreringe er til det unge publikum, som teenagere, studenter og konfirmander, som gerne vil have lidt forskelligt at skifte imellem, så det passer til dagen tøjvalg og måske også deres stil, som let kan skifte fra dag til dag i sådan en ung alder. Dette husker jeg i hvert fald selv fra da jeg var teenager :0)

Lund Copenhagen margueritte øreringe, en rigtig klassiker


Man må nok sige at margueritte smykker er kommet for at blive med deres meget tidsløse design og gode historie om hvordan dronning Ingrid fik foræret en marguerit brosche med 238 brillianter og 444 rosensten og hvordan dronning Margrete har båret margueritten som et af hendes yndlingssmykker.
Margueritte øreringene bliver nu fremstillet i mange forskellige størrelser og ikke mindst farver, så er der en margueritte der passer lige netop til dig uanset køn, nahhhh, nok ikke lige køn, men i hvert fald uanset alder, højde og drøjde.

Modeøreringe fra By Bram

Med de meget farverige øreringe fra By Bram, kan du meget let sætte lidt kulør på hverdagen og starte en lille samtale om øreringe, farver, vind og vejr. Især hvis du er lige som mig og kan have lidt svært ved at smalltalke, så er det godt at kunne finde et let samtaleemne, som ligger lige til højrebenet og hvorfor så ikke gribe den? By Bram øreringene findes i mange forskellige superflotte farver og forskellige længder. Selv har jeg de blå By Bram øreringe, som er min yndlingsfarve og min spartanske garderobe indeholder en hel del blåt og så har jeg de orange øreringe, bare fordi jeg synes de har en dejlig farve.


Og så er der selvfølgelig alle standard øreringe, som ikke rigtig kommer fra noget bestemt mærke eller i hvert noget kendt mærke og min liste over mærker ville også blive alt, alt for lang, hvis alle skulle med.
Her er sølvørestikker og guldørestikker lige fra de meget enkle og klassiske øreringe med små perler eller diamanter til de sjovere øreringe med masser af flotte farver. Øreringe som hænger ned fra øret, der bevæger sig i din rytme, når du går. Ørestikker fyldt med zirkoniaer eller diamanter som glimter i solens stråler eller månes skær. Rå øreringe i sort øxideret sølv med en mat eller filet overflade og selvfølgelig små enkle øreringe til børn.
Hos Perlen kan du altid være sikker på at finde lige præcis de øreringe som passer til dig, da vi har et meget stort udvalg af øreringe og ørestikker, som altid følger tidens trends og den sidste mode. Vi bestræber os på at sende din ordre dagen efter du har lagt din bestilling og sender med GLS ved køb over 400,-, så kan du kan smykke dig smuk med dine nye smykker.

Huller i ørerne

Har du ikke huller i ørerne, er du altid velkommen til at komme forbi butikken og vores personale kan skyde nogle flotte huller i for dig med titanøreringene fra Blomdahl. Det anbefales at du bærer disse øreringe i 4-6 uger, hvorefter du frit kan vælge nogle andre øreringe, efter din smag, dog er det bedst ikke at bruge uægte øreringe i starten, da hullet ikke er helet helt op endnu.