Mors dag smykker

Her finder du en Mors Dags gave, som vil gøre enhver mor rørt, lykkelig og glad.
I år - 2021 - falder dagen søndag den 9. maj.
Vis flere produkter

Mors Dags gave

Der er mange måder at fortælle sin mor, eller sine børns mor, at hun er en helt unik personlighed – en højtelsket kvinde, der sættes pris på.

Det kan være med blomster, chokolade eller et smykke, for i år bliver der desværre ikke noget med at invitere hende ud til en lækker middag med udsøgte vine på byens bedste restaurant.

Så står du lige nu og er i vildrede over, hvad du skal forære din mor i Mors Dags gave, er det jo superheldigt, at du lige landede inde på vores side.

Her har vi gjort det rigtig let for dig at finde netop det smykke, som du måske godt ved, at hun kunne tænke sig, og som kan vise, hvor meget du holder af din mor. Og tro mig, hvad end du vælger som Mors Dags gave, bliver hun overlykkelig og må garanteret finde det lille stykke krøllede køkkenrulle frem, som hun altid har i lommen, og tørre øjnene.  

Her i Mors-Dags-kategorien har vi samlet nogle af de allerbedste hjertesmykker sammen fra de mange forskellige brands, men smag, stil og pengepung er som bekendt forskellig, og dette er kun et lille udpluk af, hvad webshoppen har at byde på.

Så nu da du er kommet ind i Perlens webshop, vil jeg anbefale dig også lige at kigge på de meget moderne smykker fra Enamel. Her finder du et bredt udvalg af de hotteste øreringe med små farvede detaljer, anderledes designs og i skønne dusede farver.

Er din mor – eller dine børns mor – mere en kvinde i balance mellem det rå og det feminine, så tag et kig på de utrolig feminine ringe med råt look fra By Birdie. De er noget helt for sig selv, fremstillet i sterlingsølv, guld og ofte med rå diamanter.

Går du og spekulerer på en gave, der er noget helt ekstraordinært og forrygende, et smykke, med et helt personligt præg? Så se vores guldsmykker, designet og fremstillet på eget værksted her i hjertet af Odense. Dem finder du her.

Hvornår er det Mors Dag?

I år falder Mors Dag søndag d. 10. maj. Hvis du har svært ved at huske, hvornår det er, så er huskereglen, at det er den anden søndag i maj. Det er praktisk med den slags huskeregler, næsten ligesom når jeg selv skal huske, hvornår der er Tinderbox, Odenses egen musikfestival i Tusindårsskoven, eller Roskilde Festival, som ligger den sidste weekend i juni. Nej, ikke i år: aflyst – cancelled - abgesagt.

Men tilbage til Mors Dag. Det var en amerikaner, der for over 100 år siden fik ideen om at sætte en dag i kalenderen, hvor der blev kræset for mødrene. Det tog sin tid, for dengang havde kvinder flere pligter end rettigheder, men det lykkedes som bekendt, og i 1929 kom mærkedagen til Danmark i forbindelse med en blomsterudstilling i Forum.

Mors Dag markeres i rigtig mange lande verden over, dog ikke på den samme dag og ikke altid i maj. Men pyt, bare børnene husker det.

Mors Dag blomster?

Skal din mor igen i år have blomster i Mors Dags gave? Eller chokolade?

Hvis du spørger mig, så er svaret nej, selvfølgelig skal hun ikke det, for hun skal da have et lækkert smykke. Om det skal være en smuk ring, et lækkert halssmykke eller et par øreringe, er heldigvis op til dig.

Faktisk vil jeg da også gerne lige anbefale disse smarte kampagne armbånd fra Christina Watches i læder med en lille charm på. De er utrolig smarte og lækre at bære på armen, og her er der mulighed for at pynte armbåndet yderligere med smukke charms. På den måde har du altid en god gaveide, når det bliver hendes fødselsdag eller måske endda til jul og ja, til næste år, når det er Mors Dag igen.

Mors Dag 2020 - bestsellers

Her til sidst, inden du klikker dig videre gennem vores webshop, får du lige Perlens bestsellerliste - måske det kan inspirere dig.

Pernille Corydon Daylight smykker
Enamel smykker

Christina Watches Familie
Sif Jakobs øreringe
Diamant smykker

Rigtig god fornøjelse og husk at tage et kig på vores smykke outlet, hvor der er mange penge at spare.


Vi leverer altid smykkerne i smuk gaveindpakning.