Marguerit øreringe

Nyd synet af de meget smukke marguerit ørestikker eller øreringe spar 10% på dit online køb hos Perlenodense.dk

Smykkeproducenten Lund Copenhagen har oppet sig gevaldigt, og laver nu mindre og smarte smykker med hvid emalje lige til at sætte i ørerne.

Vis flere produkter

Marguerit øreringe til kvinder

Perlenodense har et stort udvalg af de meget populære Marguerit smykker øreringe, som aldrig går af mode!
Disse meget smukke blomster er fremstillet i forgyldt sølv med ægte hvid emalje efter gamle håndværkstraditioner, hvor emaljepulveret bliver varmet op og smelter ned i deres huller. Hvorefter de bliver poleret eller forgyldt.

Nu kan du finde marguerit blomst øreringe fra 5 mm i støørelsen, hviket er ret små helt op til 25mm hvilket til gengæld er kæmpe stort.
Den mest solgte størrelse hos os er 7,5 mm eller 11 mm, hvor 11 mm er den oprindelige størrelse for disse øreringe.

Aldrig!
Det ord skal jeg nok være lidt varsom med at tage i munden, for moden skifter og smag forandres.
Tilbage i 2004, da jeg overtog Perlen i Odense efter den tidligere ejer, lå butikken inde med et lille lager af Marguerit smykker.
De år lå interessen for margueritter nærmest på nulpunktet og jeg tænkte: Dem kommer vi nok aldrig til at sælge....
Men, men, men - jeg måtte tage mine ord i mig igen. I øjeblikket har marguerit smykker fået et gevaldigt comeback, og er igen vildt populære.

Konfirmation, bryllup,
fødselsdage eller noget helt andet. Disse smykker ligger på mange gaveborde, og de forgyldte øreringe med hvid emalje er nogle af de mest populære øreringe i webshoppen, se de mange marguerit øreringe fra vores forskellige mærker på shoppen.

Selvom det er nogle smykker, der har nogle år på bagen, har det bestemt ikke gjort, at de kun har hængt fast i de gamle traditioner og kun solgt de smykker, de altid har haft.
 
Bestemt ikke!

De er 100 % fuldt med tiden og laver nu også marguerit ørestikker med sort emalje og i sølv og er du gal, hvor er de flotte og ikke til at stå for!
Marguerit øreringe sølv eller forgyldt sølv fra Lund Copenhagen med ægte emalje.

Spar 10% online - Fri Fragt.