Marguerit halskæder

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Marguerit smykker

Hos Perlen fører vi et meget bredt udvalg af smykker med margueritter.

De rigtige originale gamle marguerit smykker fra Lund Copenhagen, der bare bliver ved med at være lige så flotte som dengang de kom frem.


Her kan du blandt andet tage et kig på nogle af de nye designs med livets træ, perler eller hvor de er pyntet med hvide zirkonia, som en lille ekstra detalje og så der sker en smule forandring på det ellers så velkendte marguerit design.


Alle margueritterne fra Lund Copenhagen er fremstillet i ægte materialer og med den gode gammeldags emalje arbejde, der bare er så smuk og yderst holdbar.

Marguerit kæde

Tag lige et kig på alle de betagende halskæder som Lund Copenhagen her har lavet. Hvilket udvalg!

Den smukke marguerit går igen og igen og i et utal af forskellige variantioner. Jeg ville simpelthen ikke vide, hvilken halskæde eller udseende, jeg skulle vælge.

De er enormt flotte alle sammen.
Alle halskæderne bliver lavet i sølv eller forgyldt sølv, men med 100 % ægte emalje, som kan fås i flere farver. Du kan her indtil videre vælge mellem hvid eller sort. Især den sorte variant er jeg helt tosset med, da den rigtig fremhæver det forgyldte i en marguerit blomst halskæde.

Tag endelig også et kig på vores hjemmeside, for hvis du har den mindste drøm om et marguerit smykke, er jeg slet ikke i tvivl om, at du nok skal finde en halskæde eller flere måske i udvalget. Om du til halskæder med store margueritter, små margueritter, mange eller få.

Du kan faktisk købe dem alle sammen her. Endda også hvor de forskellige størrelser af blomster er i samme smykke. Kast også et blik på de mange andre halskæder vi fører på siden og find dit nye yndlings smykke, som du vil bære med stolthed.

Faktisk har de også lavet deres fortolkning af et kors, som kan bruges som en variation fra det kendte dagmarkors. Selve korset er lavet af marguerit blomster og kan købes i to størrelser. Tænker du dog, at denne fortolkning er lige lovlig moderne eller for nytænkende, kan du finde vores almindelige dagmarkors her.

Husk, vi har altid fri fragt.