JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Marguerit Armbånd

Marguerit armbånd hos Perlenodense - et overvældende stort udvalg
med ægte emalje fra Lund Copenhagen. Smykket, der stadig er top moderne.
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Marguerit smykker

Har du allerede fået fingrene i de smukke marguerit øreringe og måske også en af deres meget fine klassiske ring?


Så er tiden ved at være inde til at supplere op med et armbånd i det samme fantastiske design med margueritter i forskellige størrelser. Her er rigtig mange forskellige at vælge imellem lige fra de helt enkle tynde armbånd med en enkelt lille blomst midt på armbåndet og over i de mere vilde med flere blomster på armbåndet.


Et af de helt gamle marguerit armbånd designs, som nærmest var det eneste armbånd man kunne få, som matchede sine andre smykker. Var et armbånd med 11mm margueritter hele vejen rundt på armbåndet, som sad lige efter hinanden, det var et virkelig dyrt armbånd og er det stadig den dag i dag.


Marguerit smykker

Se det store udvalg af de flotteste marguerit armbånd på markedet, og så med 10% online Perlen-rabat og fri fragt det kan næsten ikke blive bedre eller billigere.

Marguerit armbåndene fra Lund Copenhagen er fremstillet ud fra de gode gamle håndværkstraditioner, hvor der anvendes ægte emalje. Det giver altid det flotteste resultat og den pæneste glans, når man vælger at fremstille emalje arbejdet på denne måde. Dette er dog også en anelse dyere end dem hvor emaljen nærmest bliver malet på smykket.
Her må man bare sige at pris og kvalitet følges ag hånd i hånd.

Alle armbånd er fremstillet i ægte 925 sterling sølv eller forgyldt sølv med hvid eller sort emalje. Her kan du vælge mellem de klassiske armbånd fremstillet i forgyldt sølv med mange små flotte blomster.
Størrelsen går fra 7 mm og helt op til 25 mm og de sidder enten på række hele vejen rundt om armbåndet
eller hvor der kun er en enkelt blomst på armbåndet.
Til de mere moderne smykker med margueritter, hvor der er en enkelt blomst på et justerbart læderarmbånd.
 
Vores mest solgte margueritter i Perlens webshop er helt klart marguerit øreringe i 7,5mm og marguerit halskæder i 11mm, begge dele i forgyldt sølv med hvid emalje.

De er et hit.
 
De Originale Marguerit Armbånd med emalje blomster fra Lund Copenhagen
 
Spar 15% på dit nye smykke og Fri Fragt