JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Marguerit ring

Se alle de flotte marguerit ringe her. Vælg mellem forgyldte eller i sølv med ægte emalje i sort eller hvid farve. Smykker med margueritter har været moderne lige så længe som jeg kan huske og er et meget klassisk smykke, hvor der også er passende øreringe, armbånd eller halskæder i det samme design.
Hos perlenodense er der 10% online rabat på alle ringe
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Marguerit ring guld

Hos Perlen fører vi et meget bredt udvalg af marguerit smykker fra mange forskellige mærker, så vi næsten er sikre på, at du får en marguerit ring, der lige er dig.


Her er marguerit ringe fra Lund Copenhagen og Christina Watches alle sammen til nogle fordelagtige priser og af god kvalitet.


Alle margueritter fra det danske mærke Lund Copenhagen er fremstillet i sølv med ægte gammeldags emalje, der gør at de skinner så smukt og at emaljen bibeholder farven selv efter mange års brug.


Marguerit ringe er i særdeleshed et klassisk smykker, der har været populært gennem flere årtier og jeg tænker næppe at de vil gå af mode i den kommende fremtid.

Marguerit ringe

Marguerit ring sølv

Smukke margueritringe fra Lund Copenhagen i sterling sølv, forgyldt sølv og med skinnende ægte emalje.
Smykker, der hører til i kategorien evergreen, feminine og lette.
Klik videre ind i Perlens webshop og se hele butikkens store margueritte-udvalg og bemærk vore gode priser.

Klassiske Marguerit smykker

Ringene med de meget populære marguerit blomster fra Lund Copenhagen kommer i næsten alle størrelser. Så uanset om du har en lille finger eller en stor finger, så har de en størrelse du kan passe. Disse ringe er alle sammen af utrolig høj kvalitet og er fremstillet i sølv eller forgyldt med ægte emalje.

Ringene har næsten alle sammen den samme ringskinne hvorpå der er en blomst i forskellige str. alt efter om du ønsker en stor voluminøs marguerit eller en lille fin og enkel blomst. Som noget nyt er der nu også isat små fine zirkonia i nogle af blomsterne, som giver dem et smukt skind.

Se også de mange andre smykkemærker som fremstiller Marguerit smykker og lad dig inspirere.

Eller kast et blik på alle de moderne ringe i sølv eller guld. Måske vi kan friste med mere end kun en ring til dit smykkeskrin.

Originale Marguerit ringe med ægte emalje fra Lund Copenhagen.
Spar 10% Online og få fri fragt på dit køb.