Marguerit smykker

Mange år på bagen og still going strong - Marguerit smykker
Populære som bare pokker og passer til kvinder i alle aldre
Vælg mellem marguerit ringe, øreringe, armbånd og halskæder

Marguerit smykker

Marguerit smykker - stadig populære til kvinder i alle aldre.

Alle blomster, som vi møder på vores vej, har en særlig betydning og alle sammen har et smukt udtryk på deres helt egen måde.
Margueritten er et symbol på elskværdighed og det er ikke slet ikke så forbavsende, når man tænker på, hvor fin en marguerit blomst er
både som blomst på et bord og som et smykke.

Kender du en, der er elskværdig, er disse smykker den perfekte gave at give - også til sig selv.

Margueritsmykker har altid været populære, især marguerit Georg Jensen, og vil forsat være det, så der er ingen frygt for, at de en dag går af mode og derfor kan det helt sikkert betale sig at være den heldige ejer af en margueritsamling.

Lund Copenhagen marguerit

Her er det kun fantasien, der sætter grænser med deres kæmpe udvalg af smykker med den søde blomst. Lund marguerit lader kvaliteten være, som den altid har været sammen med Georg Jensen marguerit. Høj kvalitet og et fortrineligt design. 

Marguerit ring

Alle kender den klassiske Georg Jensen marguerit ring og vi er også vilde med den her i forretningen. Vi er dog ligeså begejstret for ringene fra Lund Copenhagen. Køber du eksempelvis en marguerit ring kan du vælge imellem er hav af forskellige design. De har både store, små, blandene størrelser, helt op til ringe med et utal af de mange flotte marguerit blomster. Ud over det fantastiske emaljearbejde som er i alle ringene, er der også nogle, der har smukke zirkoner i midten af blomsten. Herunder er der også emalje i sort og hvid. Ringene bliver produceret i sølv og forgyldt. Din marguerit ring sølv eller guld venter på dig!

Marguerit øreringe

Kigger du efter et smykkemærke, hvor der er en masse forskellige at vælge imellem, når det kommer til marguerit blomster, så er Lund Copenhagen det helt rigtige valg. Er du mest til marguerit ørestikker, hængeøreringe eller noget helt tredje, så kan du med sikkerhed finde det her. De flotte design skifter igen mellem sølv og forguldt, hvor du også helt selv kan vælge, om emaljen skal være hvid eller sort. Har du allerede en marguerit ring, ville nemt kunne finde et par øreringe, der passer til. 

Marguerit halskæde og vedhæng

Marguerit halskæderne taler for dem selv. De flotter blomster kommer til deres ret i flotte designs. De har dog også fået skridtet videre og lavet deres eget margueritkors. Dagmarkorset, som du også finder på vores hjemmeside, er enormt populært iblandt unge som gamle, når der enten skal skrives et ønske på ønskesedlen til konfirmationen eller barnedåben eller købes en gave til visse lejligheder. Tænker du, at du vil skille dig ud fra normalen kunne dette marguerit vedhæng være en klar vinder.

Du kan se det specielle kors og Lund Copenhagens andre halskæder lige her.

Marguerit armbånd

Armbåndene varierer mellem det helt simple og op til det vilde og vovede med en masse margueritter. Der er et marguerit armbånd til enhver smag og du kan nemt bære det alene eller sammen med andre smykker. Det elegante hos margueritblomsterne er intakt og vi er vilde med dem her hos Perlen Odense.

Det helt nye skud på stammen er at blande margueritterne og perler. Og hvilket skud det er blevet! Blomsterne er jo i sig selv enormt elegante og vi troede ikke, de kunne nå nye højder, men med perlene som en ny del af smykker, ja, så måtte vi overgive os og sige, at de kunne nå en ny højde alligevel. 
Er du dog ikke så meget til perler, er der også mange af smykker, som har zirkoner. Dette ses både i midten af blomsterne eller rundt omkring på smykkerne. Det giver lidt mere 'bling' til udseendet og det er bestemt ikke tosset.

Udover armbånd kan du også købe armringe, som faktisk er begyndt at komme på mode igen. Flere og flere finder deres armringe frem fra gemmerne og giver dem nyt liv med en pudseklud eller rensning. De er enormt betagende og ikke til at stå for. De varierer også størrelserne ift. margueritterne, så både store og små er en mulighed.

Der er også andre smykkeproducenter, der har deres varianter af de populære blomstersmykker, blandt andet Christina Jewelry & Watches. Hos Christina Jewelry kan du få mange varianter af margueritterne og især når det kommer til deres populære armbånd, hvor du kan købe et utal af charms til både sølv- og læderarmbåndet. 

Christina laver margueritsmykker i form af ringe, armbånd, halskæder, øreringe og charms til både sølv- og læderarmbånd.


Marguerit broche

Marguerit broche er også et smykke, der ses mere og mere i hverdagen både hos den yngre og ældre generation. På vores side finder du den helt klassiske blomst som en flot broche, men også andre varianter, som er mere nutidige. Jeg er især selv helt vild med den broche, som forestiller en gren med marguerit blomster på. Den er et vildt betagende design og vil pynte på alle outfits. 


To smykkemærker - pris og kvalitet.

Smykkerne fra Lund Copenhagen er nærmest lig de allerførste margueritter, der kom på markedet, derfor er designet efter min mening helt perfekt, da der er noget som gør, at et smykke bare bliver ved med at bliver båret uanset, hvor mange år der går.

Dette ikke mindst af både unge pige, dem der ligger lige midt imellem og den lidt ældre generation, som nærmest kan huske dronningens fødsel.

Marguerit materialer

Emaljearbejdet på Lunds udgave af margueritten er fremstillet af ægte emalje, hvor man forsigtigt drysser emalje pulveret ned i deres huller for så at varme det op ved meget høj varme i en emaljeovn. Dette gør, at farven bliver helt blank og porcelænsagtig og rigtig dejlig glat at røre ved.
Blomsterne fra Christina Watches har ikke helt været gennem samme arbejdsmetode, da emaljen her ikke er rigtig emalje, men noget som bliver malet på.

Derfor er margueritsmykkerne fra Lund Copenhagen en anelse dyrere, da der ligger flere mandetimer i produktet, da det er et kæmpe arbejde at lave emaljearbejdet. Det tager meget lang tid, før man har lært at gøre det rigtigt, så det levet op til deres kvalitet.

Er man til det ene eller det andet er jo en smagssag.

Og ens for begge metoder er at vi ikke kan lodde på dem, det vil sige, vi ikke kan lave en ring i størrelse, eller lodde en pind på en ørering, da emaljen ikke er glad for at blive varmet op efterfølgende.

Kan jeg få repareret emaljen på mit marguerit smykke?

Og, nej vi kan desværre heller ikke reparerer afslået emalje på disse smykker, eller i princippet kan vi godt, men grundet det store arbejde det vil medføre, kan det bedre betale sig at købe et nyt rent prismæssigt.

Sommetider har jeg anbefalet folk, hvor de har været så uheldige at tabe deres marguerit smykker, at de kan dække det med hvid neglelak eller lak man måske har stående til afslag i sit køkken.
Helt perfekt bliver det ikke, men det er som regel pænere end et stor mørk plet, hvor emaljen er slået af.

Hos Perlenodense.dk finder du hele det brede udvalg af Daisy modeller, marguerit smykker fre de danske smykkehuse.

Marguerit forhandler

Selvom marguerit smykker Georg Jensen altid har været enormt ikoniske, så er vi er stolte over at forhandle Lund Copenhagen her hos Perlen Odense.

Søger du efter det mindste indenfor marguerit-serien: Ringe, halskæder, øreringe, armbånd og brocher - lad musen finde dine favoritter her på sitet - og husk, Perlens dedikerede team af medarbejdere er altid her for dig med et godt tilbud eller for at rådgive dig til, hvad dit næste margueritsmykke skal være.

Læs Mere
-20%
1
Lund - Store marguerit ørehængere, forgyldt
-20%
0
Lund - Marguerit hårklips, forgyldt
loader