Marguerit smykker

Mange år på bagen og still going strong - Marguerit smykker
Populære som bare pokker og passer til kvinder i alle aldre
Vælg mellem marguerit ringe, øreringe og halskæder

Marguerit

Marguerit smykker - stadig populære til kvinder i alle aldre

Alle blomster som vi møder på vores vej har en særlig betydning og alle sammen har et smukt udtryk på deres helt egen måde.
Margueritten er et symbol på elskværdighed og det er ikke slet ikke så forbavsende når man tænker på, hvor fin margueritten er
både som blomster på bordet og som et smykke.

Kender du en der er elskværdig, så er disse smykker den perfekte gave at give - også til sig selv.

Margueritsmykker har altid været populære og vil forsat være det, så der er ingen frygt for at de en dag går af mode og derfor kan det helt sikkert betale sig at være den heldige ejer af en margueritsamling.

Lund Copenhagen marguerit

Her er det kun fantasien der sætter grænser med deres kæmpe udvalg af smykker med den søde blomst.
Dog er andre smykkeproducenter også på banen med deres modeller af de populære blomstersmykker blandt andet Christina Jewelry & Watches.
Christina laver margueritsmykker i form af ringe, armbånd, halskæder, øreringe og charms til både sølv- og læderarmbånd.

To smykkemærker - pris og kvalitet.

Smykkerne fra Lund Copenhagen er nærmest lig de allerførste margueritter, der kom på markedet, derfor er designet efter min mening helt perfekt, da der er noget som gør at et smykke bare bliver ved med at bliver båret uanset hvor mange år der går.

Dette ikke mindst af både unge pige, dem der ligger lige midt imellem og den lidt ældre generation, som nærmest kan huske dronningens fødsel.

Marguerit materialer

Emalje arbejdet på Lunds udgave af margueritten er fremstillet af ægte emalje, hvor man forsigtigt drysser emalje pulveret ned i deres huller for så at varme det op ved meget høj varme i en emaljeovn. Dette gør at farven bliver helt blank og porcelænsagtig og rigtig dejlig glat at røre ved.
Blomsterne fra Christina Watches har ikke helt været gennem samme arbejdsmetode, da emaljen her ikke er rigtig emalje, men noget som bliver malet på.

Derfor er margueritsmykkerne fra Lund Copenhagen en anelse dyrere, da der ligger flere mandetimer i produktet, da det er et kæmpe arbejde at lave emaljearbejdet. Det tager meget lang tid før man har lært at gøre det rigtigt, så det levet op til deres kvalitet.

Er man til det ene eller det andet er jo en smagssag.

Og ens for begge metoder er at vi ikke kan lodde på dem, det vil sige vi ikke kan lave en ring i størrelse, eller lodde en pind på en ørering, da emaljen ikke er glad for at blive varmet op efterfølgende.

Kan jeg få repareret emaljen på mit marguerit smykke?

Og, nej vi kan desværre heller ikke reparerer afslået emalje på disse smykker, eller i princippet kan vi godt, men grundet det store arbejde det vil medføre, kan det bedre betale sig at købe et nyt rent prismæssigt.

Sommetider har jeg anbefalet folk hvor de har været så uheldige at tabe deres marguerit smykker, at de kan dække det med hvid neglelak eller lak man måske har stående til afslag i sit køkken.
Helt perfekt bliver det ikke, men det er som regel pænere end et stor mørk plet hvor emaljen er slået af.

Hos Perlenodense.dk finder du hele det brede udvalg af Daisy modeller, marguerit smykker fre de danske smykkehuse.

Nye marguerit smykker

Alt i sterling sølv, forgyldt og med ægte emalje i hvid eller sort.
Som noget helt nyt laver Lund Copenhagen nu margueritter i sølv med forgyldt centrum.
Det giver dig mulighed for at bære smykket sammen med både sølv- og guldsmykker.

Ringe, halskæder, øreringe, armbånd og brocher - lad musen finde dine favoritter her på sitet - og husk, Perlens dedikerede team af medarbejdere er altid her for dig med et godt tilbud eller for at rådgive dig til hvad dit næste margueritsmykke skal være.

Læs Mere
-20%
0
Lund Copenhagen - Mini Marguerit øreringe med zirkonia
-20%
0
Lund - Marguerit halskæde med hjerte
-20%
0
Lund - Marguerit halskæde med zirkonia
-20%
1
Lund - Marguerit creol øreringe med blomster
-20%
0
 Lund Copenhagen - Marguerit ørehænger med hjerte
-20%
1
 Lund Copenhagen - Marguerit ørehænger, 11mm
-20%
4
Christina Watches - Marguerite Flower ring i guldfarvet
-20%
3
Christina Watches - Marguerite Flower ring i sølv
loader