Marguerit smykker

 Mange år på bagen og still going strong - Marguerit smykker
Populære som bare pokker og passer til kvinder i alle aldre
Vælg mellem marguerit ringe, øreringe og halskæder
Marguerit smykker - stadig populære til kvinder i alle aldre

Alle blomster har en særlig betydning. Margueritten er et symbol på elskværdighed og det er ikke slet ikke så forbavsende når man tænker på hvor fin margueritten er - både som blomster på bordet og som et smykke. Kender du en der er elskværdig, så er disse smykker den perfekte gave at give - også til sig selv.
Margueritsmykker har altid været populære og vil forsat være det, så der er ingen frygt for at de en dag går af mode og derfor kan det helt sikkert betale sig at være den heldige ejer af en margueritsamling.

Lund Copenhagen står bag mange af de kendte originale marguerit designs. Her er det kun fantasien der sætter grænser med deres kæmpe udvalg af smykker med den søde blomst. Dog er andre smykkeproducenter også på banen med deres modeller af de populære blomstersmykker - blandet andet Christina Jewelry & Watches. Christina laver margueritsmykker i form af ringe, armbånd, halskæder, øreringe og charms til både sølv- og læderarmbånd.

Hos Perlenodense.dk finder du hele det brede udvalg af Daisy modeller - Marguerit smykker - som de danske smykkehuse producerer.
Alt i sterling sølv, forgyldt og med ægte emalje i hvid eller sort. Som noget helt nyt laver Lund Copenhagen nu margueritter i sølv med forgyldt centrum. Det giver dig mulighed for at bære smykket sammen med både sølv- og guldsmykker.

Ringe, halskæder, øreringe, armbånd og brocher - lad musen finde dine favoritter her på sitet - og husk, Perlens dedikerede team af medarbejdere er altid her for dig med et godt tilbud eller for at rådgive dig til hvad dit næste margueritsmykke skal være.
Læs Mere
-10%
0
Lund - Marguerit ring i sølv med forgyldt
-10%
0
Lund - Marguerit øreringe i sølv med forgyldt
-10%
1
Lund - Marguerit halskæde sølv med forgyldt
-10%
1
Lund - Marguerit armbånd sølv med forgyldt
-10%
0
Lund - Marguerit øreringe sølv med hvid emalje, 9 mm
-10%
1
Lund - Cirkel marguerit øreringe forgyldt med 2 blomster
-10%
0
Lund - Marguerit øreringe forgyldt med 2 blomster
-10%
0
Lund Copenhagen - Marguerite forgyldt ring med 3 blomster
loader