Livets træ smykke

Fyldt med symboler på det ydre og det indre, som hvert menneske indeholder - 
selvtillid og selvværd, faste rødder og dybe følelser 
livets træ smykke - et symbol på dig og mig

Livets træ og dets betydning
Det fine livets træ smykke har mange betydninger og nogle af de mest kendte kan du læse mere om her. 
Nogle bruger trækronen som et stamtræ der skal symbolisere familien, andre siger at trækronen symboliserer det ydre og selvtilliden – det, som andre kan se og at rødderne symboliserer følelser og selvværd – det, som vi har inden i.
Andre ser træet som beskyttelse til dyrene og planter i form af ly og et sted hvor fugle, egern og andre dyr kan opholde sig.

Livets træ er den perfekte gave at give til en man har nær uanset hvilket betydning du vælger det skal have. Livets træ smykker er meget populære og eftertragtede. Især i konfirmations- og studentertiderne er det efterspurgt.
Da man kan få livets træ smykker fra mange forskellige mærker kan udseendet variere. Christina har eksempelvis valgt at isætte en laboratorieskabt diamant i roden af træet hvilket udleder 80 procent mindre Co2 end en mineopgravet diamant. Joanli Nor har isat en masse zirkonia langs hele den runde kant der indrammer træet, Nordahl Andersen holder stilen mere simpel lige såvel som Aagaard. Smykker med livets træ kan fåes i sølv, forgyldt og guld.

Halskæder, armbånd og øreringe?
Hvis du ikke ved om det skal være livets træ halskæde, armbånd eller øreringe, så er det heldigt at de fleste mærker laver alle tre. Det betyder at du har muligheden for at give et fuldent sæt til dig selv eller til en veninde, søster, mor eller andet. Vil du personliggøre smykket kan du i et livets træ fra aagaard få gravering i hvor du kan skrive en kort hilsen, initialer eller andet.