Konfirmation smykker

Et smykke - et varigt minde om en helt speciel dag, hvor man får huen på.
Her har vi samlet de mest populære smykkegaver til denne helt særlige dagSmykker til konfirmanden

Konfirmationen – dagen, hvor de unge bekræfter deres kristne tro, og samtidig træder ind i de voksnes rækker. Sådan lyder det i hvert fald i skåltalerne.

I gamle dage var konfirmationen vitterlig den dag, hvor den 14-årige blev sendt ud for at tjene til livets ophold. I dag er det heldigvis anderledes, og der går endda nogle år, inden børnene for alvor flyver fra reden. Ikke desto mindre er konfirmationen en skelsættende festdag, hvor et smykke på gavebordet har en stor betydning.

Et smykke er så personlig en gave med direkte budskab fra afsender til modtager: Du betyder noget særligt for mig - for os. 
Derfor har vi her hos Perlen samlet alle de smykker, som vi ved, at de unge elsker, og dermed gjort det nemt for dig at finde det helt rigtige. Nogle af vore bestsellere er hjerter i guld eller sølv, gerne pyntet med sten, små fine kors, blandt andet Dagmarkors, men også bogstaver med zirkonia eller smarte ørestikker er populære gaveideer. Men gå shopping med musen, og find det helt rigtige. 

Og så lige en ting mere, der er værd at huske på. Der bliver passet rigtig godt på det smykke, man fik til sin konfirmation. Det oplever vi ofte i guldsmedeværkstedet. Knækker kæden eller bliver ringen for lille, bliver den bragt ind til reparation.  
Læs Mere