Kæder

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Populære halskæder

Aldrig har det at bære en hel enkel halskæde uden smykke i kæden været så populært, som det er i dag.


Der kommer hele tiden så mange smukke halskæder væltende ind af døren, at det næsten er svært at vælge, hvilken en kæde jeg skal tage på.


Jeg har selv valgt at bære en enkel kæde fra Enamel med farverige emalje kugler sammen med en lidt kraftig guldkæde fra BNH og fordi det er svært at stoppe, når legen er god. Så har jeg spædet det hele op med en helt enkel guldkæde fra Spirit Icons med små diamanter på selve kæde.

Enamel halskæder
Perlen

Perlekæder

Solen kommer lige så stille frem på himlen og det samme gør de smukke hvide perler. Denne sommer kommer vi til at se alle mulige former for smykker med perler. Det er lige fra de helt enkle perleøreringe, som vi kender dem til store smukke barokke perlevedhæng.


Hos Perlen har vi altid et stort udvalg af smykker med perler og du kan helt sikkert finde den perle, der passer lige til dig. Om du er til det Boheme look eller det mere klassiske er underordnet, vi har det perfekte smykke til enhver smag.


Kig forbi kategorien her og tag et kig på hvad vi kan tilbyde lige fra øreringe, creoler, perlevedhæng til de helt traditionelle perlekæder med smukke hvide perler.

Perlekæder

Mangler du en kæde i guld eller sølv?

Så er du kommet til det rigtige sted, for her kan du se en række kædetyper som kan bruges til et vedhæng eller for sig selv. Du kan blandt andet finde kæder fra kendte mærker som By Birdie, Waxing Poetic, Spirit Icons, BNH og flere.

Ankerkæderne er især rigtig populære og kan fåes i flere tykkelser.
Ønsker man en forholdvis almindelig kædetykkelse til et lille vedhæng bør man have en ankerfacet kæde 0,6 eller en venezia 1,0 med i sine overvejelser.

Er dit vedhæng tungt og stort bør du gå op i tykkelse alt efter hvor stort dit øsken er.
Ønsker du en simpel kæde med pynt kan vi anbefale den elegante halskæde, Belle, fra Spirit Icons i 14 karat guld med i alt 0,08 carat diamanter fordelt på kæden.
De mere prisvenlige kæder fra Nordahl, Line, kan også sagtens bruges for sig selv.

Halskæde eller armbånd?

Flere af disse kæder kan også fåes som armbånd hvilket betyder, at du har muligheden for at have ens halskæde og armbånd.
Du kan blandt andet tage et kig på de smukke bismark, mursten og geneve kæder der findes i flere størrelser.

Kæderne taler for sig selv og ser super eksklusive ud når du har dem på.
Du kan kombinere dine halskæder og tage flere på i forskellige længder da det giver et super flot spil. 
Tøv ikke med at ringe eller sende en mail til os hvis du har nogle spørgsmål til din kommende kæde.