Kæder

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Guld halskæde

Den klassiske ankerfacet kæde går du aldrig galt i byen med.

Hvad enten du vil bruge den som en lidt længere kæde eller som en kort med et fint lille vedhæng i, så pynter ankerkæden flot om halsen. Det smukke ved ankerfacetkæden er måden den er lavet på - den glinser så fint om halsen.

Og så er det også en af de mest holdbare kæder overhovedet.


Veneziakæden er den vi sælger allermest til de helt små, elegante vedhæng. Vælger du en lidt kraftigere veneziakæde er den også super smuk at bære uden vedhæng, og fx. i kombination med andre kæder. Et dejligt gammelt klassisk design, der bare bliver ved med at være i høj kurs.


Slangekæden er til dig som ønsker mere elegance omkring din halsæde. Den ligger sig lidt mere stift om halsen og fremhæver din hals og smykket. Den gør sig yderst godt til enten et lille diamant vedhæng eller en enkel perle.

Perlen

Halskæde til mænd

Hermed et stort JA tak til flere mænd med smykker.

Der er ikke noget meget smukkere end en mand, der viser sit sande jeg ved at bære smykker og derved vise, hvem han i virkeligheden er.

Jow, Jow kan du måske sige, det gør han jo egentlig også med den kæmpe mængde af tatoveringer vi efterhånden ser på kroppen!

Der er bare noget over mænd med smykker, her er jeg måske en anelse farvet af mit erhverv.


Du kan skifte dem ud alt efter humør og hvilket udtryk du vil gå dagen i møde med.

Er du den lidt mere rå mand i dag og vælger et læderarmbånd med en børstet lås? Eller er du den mere klassiske herre med et lækkert guld panser armbånd eller halskæde? Eller måske noget lige midt imellem, hvor du kombinerer de forskellige udtryk med hinanden?

Halskæde til mænd
Perlen

Livets træ halskæde

Halskæde med symbolik.

Ønsker du et smykke med symbolik? Et smykke med et smukt træ i midten og rødder, som forankrer sig langt ned i jorden, hvorfra den hjælper dig med at holde fodfæstet og vise dig vejen. 

Hos Perlen finder du nok efterhånden det største udvalg af smykker med livets træ, både som øreringe, halskæder og ringe. Du kan vælge mellem store smykker, som fylder en del om halsen og nogle helt små, hvor det kun er træet der vises.


Smykker med livets træ bliver fremstillet i flere forskellige materialer som guld og sølv, men også i det meget efterspurgte sølv forgyldt, der virkelig er på højeste mode i øjeblikket.

Livets træ halskæde
Perlen

Perlehalskæde

Solen kommer lige så stille frem på himlen og det samme gør de smukke hvide perler. Denne sommer kommer vi til at se alle mulige former for smykker med perler. Det er lige fra de helt enkle perleøreringe, som vi kender dem til store smukke barokke perlevedhæng.


Hos Perlen har vi altid et stort udvalg af smykker med perler og du kan helt sikkert finde den perle, der passer lige til dig. Om du er til det Boheme look eller det mere klassiske er underordnet, vi har det perfekte smykke til enhver smag.


Kig forbi kategorien her og tag et kig på hvad vi kan tilbyde lige fra øreringe med perler, creoler, perlevedhæng til de helt traditionelle perlehalskæder eller kæder med smukke hvide perler.


Der er meget der er lige så smukt som smykker med ægte perler.

Perlehalskæde
Perlen

Enamel halskæde

Aldrig har det at bære en hel enkel halskæde uden smykke i kæden været så populært, som det er i dag.


Her kommer det danske smykkemærke ind i billedet, da de har et væld af halskæder uden vedhæng, der med lethed kan bæres alene eller sammen med andre kæder. Fællestegnet for disse kæder er deres meget enkle design med et twist af noget, der er en anelse anderledes.


Der kommer hele tiden så mange smukke halskæder væltende ind af døren, at det næsten er svært at vælge, hvilken en kæde jeg skal tage på.


Jeg har selv valgt at bære en enkel kæde fra Enamel med farverige emalje kugler sammen med en lidt kraftig guldkæde fra BNH og fordi det er svært at stoppe, når legen er god. Så har jeg spædet det hele op med en helt enkel guldkæde fra Spirit Icons med små diamanter på selve kæden.

Enamel halskæder
Perlen

Sølv halskæde

Nogle sværger til guld smykker og andre til sølv smykker.

Her hos Perlen har vi et stort udvalg af begge dele, så du nærmest med sikkerhed kan finde lige præcis det smykke du går og drømmer om.


Ligesom vi ser det med guld halskæder, hvor man bærer flere forskellige kædetyper på en gang en anelse under hinanden. Ser vi den samme trend med sølv halskæder, hvor smykkerne bliver båret med stolthed.


Specielt har det danske smykkemærke Pernille Corydon rigtig mange flotte mønstre at vælge imellem. Lige fra de meget enkle kæder, som næsten ikke fylder noget i Singapore, Venecia og slangekæder over i de mere bombastiske kæder som panser og anker facet.

Hvilken kæde du ønsker at pynte dig med, er selvfølgelig helt op til dig, da en del af det er en smagssag.

Halskæde

Her er du kommet til det rigtige sted, for her kan du se en række kædetyper som kan bruges til et vedhæng eller for sig selv. Du kan blandt andet finde kæder fra kendte mærker som By Birdie, Pernille Corydon, Spirit Icons, BNH og flere.

Ankerkæderne er især rigtig populære og kan fåes i flere tykkelser.
Ønsker man en forholdvis almindelig kædetykkelse til et lille vedhæng bør man have en ankerfacet kæde 0,6 eller en venezia 1,0 med i sine overvejelser.

Er dit vedhæng tungt og stort bør du gå op i tykkelse alt efter hvor stort dit øsken er.
Ønsker du en simpel kæde med pynt kan vi anbefale den elegante halskæde, Belle, fra Spirit Icons i 14 karat guld med i alt 0,08 carat diamanter fordelt på kæden eller de mere prisvenlige kæder fra Nordahls Line serien, hvor det er en helt enkel kæde med kugler, som sagtens kan bruges for sig selv.

Halskæde eller armbånd?

Flere af disse kæder kan også fåes som armbånd hvilket betyder, at du har muligheden for at have ens halskæde og armbånd.
Du kan blandt andet tage et kig på de smukke bismark, mursten og geneve kæder der findes i flere størrelser.

Kæderne taler for sig selv og ser super eksklusive ud når du har dem på.
Du kan kombinere dine halskæder og tage flere på i forskellige længder da det giver et super flot spil. 
Tøv ikke med at ringe eller sende en mail til os hvis du har nogle spørgsmål til din kommende kæde.