Halskæder & Vedhæng

Halskæder til kvinder i guld eller sølv.
Føler du dig også nøgen, når du ikke bærer et smykke om halsen?
Sådan er vi mange, der har det :0)
Find din nye halskæde på webshoppen hos Perlen i Odense

Halskæde i guld eller sølv

Hos Perlen fører vi et meget bredt udvalg af halskæder og vedhæng til stort set alle typer kvinder - lige fra det meget feminine look til det mere rå og vovede. Så hvis du er på udkig efter et vedhæng eller en halskæde, er du landet i den helt perfekte online-shop. 

Feminine og klassiske halskæder og vedhæng med zirkonia.

I denne kategori vil jeg fremhæve halskæderne med vedhæng fra Joanli Nor, alle fremstillet i 925 sterling sølv med zirkonia . Med deres meget fine, tynde og enkle design rammer de helt plet . Også halssmykkerne fra Sif Jakobs er meget enkle i deres udtryk. De er fremstillet i sterling sølv, men her er der en anelse flere zirkonia strøet ud over vedhængene, så de får et ekstra pift. Som noget nyt fra Christina Jewellery   vil jeg nævne de smarte smykkevedhæng, alle i sølv eller forgyldt sølv med ægte topaser og virkelig lækkert design.
Lige nu sparer du 10% på alle Christina smykker.


Moderne halskæder i sølv til gode priser

Det sidste nye hit indenfor smykkemoden er at bære hele jordkloden, verdenen, jorden, rundt om sin hals som et rundt og fladt vedhæng i en fin halskæde. Her kan jeg  nævne mærket ByBiehlsom med deres "jord" er meget populær. Det er også dette firma, som står bag familie halskæderne og livets træ. Alle disse designs er virkelig meget populære i øjeblikket. Der er også sølvsmykkerne fra Nordahl Jewellery, hvor der hele tiden kommer nyheder til, nye designs, og det følger vi tæt. Så tag løbende et kig på vore Perlen-sider, hvis du vil kende til de sidste nye trends indenfor halskæder og vedhæng. Og ikke nok med det. Vi har også meget gode og fair priser.


Rå og vovede halskæder til kvinden, som tør!

Er du træt af alt det blanke sølv med zirkonia, der skinner, så skal du tjekke de meget lækre vedhæng fra By Birdie ud. Her er der tale om en rå stil, som man sjældent ser andre steder. Alle vedhæng er fremstillet i oxideret sølv, shinet op og pyntet med guld på den helt rigtige måde, og bagefter er der, med rund hånd, drysset champagnefarvede diamanter ud over smykket. Et andet brand, som også godt kan tåle at blive kigget lidt nærmere på i denne kategori, er Waxing Poetic, der er lidt mindre rå i udtrykket. Det er et helt bevidst valg, siger de to kvinder, der står bag mærket. De ønsker at give deres designs et lidt lettere udtryk. Smykkerne fra Waxing Poetic er fremstillet i sterling sølv med messing og zirkonia.Guldhalskæder
og guldvedhæng klassiske og luksuriøse smykker

Er du mere til guld, så har vi også hundredvis af forskellige guldhalskæder og guldvedhæng i alle prisklasser og kategorier. Og gæt så lige, hvad vores bestseller er? Rigtigt. Det er guldhjerter med halskæder, og det ses da også her på siden. Vi har et endog meget stort udvalg af små og store hjertevedhæng i guld med eller uden zirkonia. Men andre vedhæng er også populære, så tag et kig på Per Borups smykker, det er dansk design og kvalitet i særklasse. Alle smykker fra Per Borup er fremstillet i Danmark på deres eget værksted. 

Så velkommen hos perlenodense.dk, og bliv overrasket over, hvor mange lækre smykker, halskæder med vedhæng, vi har i shoppen. Et lille fint hjerte-vedhæng, et smukt blomster-vedhæng, en fin medaljon, et perlevedhæng, bogstaver eller vil du smykke dig med en margueritte, så er du kommet til den helt rigtig side.
God fornøjelse med at gå på indkøb med musen blandt de mange designs, fremstillet i sølv, forgyldt sølv og guld, men også emalje-smykker, som igen er er oppe i tiden.
Læs Mere
-10%
0
Rabinovich - Peach, halskæde med månesten, sølv
-10%
0
Siersbøl - Vedhæng i 8 kt guld med zirkonia og forgyldt kæde
-10%
0
Siersbøl - Elegant cirkel vedhæng i 8 kt guld med zirkonia og forgyldt kæde
-10%
0
Siersbøl - Cirkel vedhæng i 8 kt guld med zirkonia og forgyldt kæde
-10%
0
Perlen - Tahiti perlekæde med hvidguldslås, 10-15mm
loader