Halskæder & Vedhæng

Føler du dig også nøgen, når du ikke bære et halssmykke? Sådan er vi mange som har det :0)
Find dit nye yndlingssmykke hos Perlen i Odense
-10%
0
Rabinovich - Glamorous Pearl perlervedhæng
-10%
0
Rabinovich - Ribbon sølv collie
-10%
1
Rabinovich - Golden Shadow halskæde med labradorit
-10%
0
Rabinovich - Rainbow halskæde i sølv
-10%
0
Rabinovich - Rainbow halskæde, forgyldt
0
Heiring - Hvid baroque perle vedhæng
0
G&S Design - Livets træ halskæde guld
0
By Birdie - Hannibal, vedhæng.
0
By Birdie - Leaf Drop Green, vedhæng.
0
By Birdie - Leaf Drop Pavé, vedhæng.
0
By Birdie - Saharan Heart Vedhæng
0
By Birdie - Essex Open, diamant vedhæng
-10%
0
Rabinovich - Drop rain, vedhæng med perle sølv
-10%
0
Rabinovich - Drop rain, vedhæng med perle
0
Julie Sandlau - Bamboo, champagne vedhæng
2
Waxing Poetic - Kolibri vedhæng
0
Waxing Poetic - Enhjørning vedhæng
0
Waxing Poetic - Havfrue vedhæng
0
Waxing Poetic - Troende fe vedhæng
0
Waxing Poetic - Måne vedhæng
-10%
0
Joanli Nor - Donna, forgyldt vedhæng med 2 cirkler
-10%
0
Joanli Nor - Donna, stort vdhæng med 2 cirkler
-10%
0
Joanli Nor - DeeDee, stort rundt sølv vedhæng
-10%
0
Joanli Nor - DeeDee, stort rundt vedhæng
-10%
0
Joanli Nor - Danila, Livets træ vedhæng, sølv
-10%
0
Joanli Nor - Danila, Livets træ vedhæng, guldfarvet
-10%
0
Joanli Nor - Dia, 2 sølv hjerte tags vedhæng
-10%
0
Joanli Nor - Dia, 2 sorte hjerte tags vedhæng
-10%
0
Joanli Nor - Dia, 2 forgyldte sølv hjerte tags
Sorter stigende
pr. side

Hos Perlen fører vi et meget bredt udvalg af halskæder og vedhæng til næsten alle typer fra det meget feminine look til det mere rå og vovede, så søger du et vedhæng eller en halskæde, så er er du landet det helt perfekte sted.


Feminine og klassiske halskæder og vedhæng med zirkonia.


Af feminine og klassiske halskæder vil jeg fremhæve halskæderne med vedhæng fra Joanli Nor, som alle er fremstillet i 925 sterling sølv med zirkonia og med deres meget fine tynde og enkle halskæder rammer de helt plet . Også halssmykkerne fra Sif Jakobs er meget enkle i deres udtryk, disse er fremstillet i sterling sølv, men her er der en anelse flere zirkonia strøet ud over vedhængene, så de får et ekstra pift. Som noget nyt fra Christina Jewellery  kan der nævnes at de også er kommet med smykkevedhæng til halskæder alle sammen i sølv eller forgyldt sølv med ægte topaser, lige nu sparer du 10% på alle Christina halskæder.


Moderne sølvhalskæder og vedhæng til gode priser

Noget af det sidste nye skrig er at bære hele jordkloden, verdenen, jorden rundt om sin hals som et rundt og fladt vedhæng i en fin halskæde, her kan jeg nævne mærket ByBiehl som en rigtig god mulighed, dette firma står også bag familie halskæderne og livets træ halskæderne som er meget populære i øjeblikket. Der er også sølvsmykkerne fra Nordahl Jewellery, hvor der hele tiden kommer nyheder, så du er helt sikker på at du altid  får de sidste nye trends indenfor halskæder og vedhæng, ikke nok med at de følger den sidste mode, så har de også nogle meget gode priser.Rå og vovede halskæder til kvinden som tør!

Er du træt af alt det blanke sølv med zirkonia der skinner, så skal du tjekke de meget lækre vedhæng fra By Birdie ud, her er der tale om en rå stil som man sjældent ser andre steder, alle vedhængene er fremstillet i oxideret sølv pyntet med guld på den helt rigtig måde og herefter er der drysset champagnefarvede diamanter ud over smykker med en rund hånd. Et andet mærke som også godt kan tåle at blive kigget lidt nærmere på i denne kategori er Waxing Poetic, de er lidt mindre rå i udtrykket, da de 2 kvinder som står bag mærket ønsker et lidt lettere udtryk. Smykkerne fra Waxing Poetic er fremstillet i sterling sølv med messing og zirkonia.Guldhalskæder
og guldvedhæng klassiske og luksuriøse smykker

Er du mere til guld, så har vi også hundredevis af forskellige guldhalskæder og guldvedhæng i alle prisklasser. Det vi sælger oftest er guldhjerter med halskæder og dette kan også ses på siden, da der er et meget stort udvalg af små og store hjertevedhæng i guld med eller uden zirkonia. Dog er der også andre guldvedhæng fra eksempelvis Per Borup som byder på dansk design og kvalitet i særklasse, alle smykker fra Per Borup er fremstillet i Danmark på deres eget værksted

Her på siden byder vi på et stort udvalg af halskæder med vedhæng i mange forskellige materialer, og her kan blandt andet nævnes: sølv, forgyldt sølv og guld, men også emalje smykker er noget som igen er oppe i tiden. Så ønsker du at dække din krop med et lille fint hjerte vedhæng, skrive dit navn med bogstaver, et smukt blomster vedhæng,  en fin lille medaljon, et perlevedhæng eller pynte dig med et margueritte smykke, så er du kommet til den helt rigtig side.