Sparegris

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Sparebøsse

Her finder du det bedste udvalg af sparegris eller sparebøsse til drenge eller piger i rigtig mange forskellige designs.

Lige fra de helt gængse med en nuttet bamse til de lidt mere utraditionelle med en racerbil eller en piratmus.


En sparebøsse er en perfekt gave til barnedåben eller navngivningsfesten, da man her kan samle sin lille formue på et sted, så man altid ved hvor man har sine sparepenge og måske endda kan tage dem frem og tælle dem, når man bliver lidt større.


Husk at man aldrig må give en tom sparegris eller sparebøsse, da dette vil bringe uheld for modtageren, der herefter aldrig vil kunne holde på sine penge. Skal den graveres, klarer vi det gerne for dig, du finder graveringer her.

Perlen

Dåbsgave

Skal du til barnedåb og mangler den helt perfekte dåbsgave?

Så er gode råd dyre, men så er det jo godt, at du lige faldt over vore side, da her er så mange fine dåbsgaver både til drenge og piger.

Blandt andet har vi rigtige mange sparegrise til nogle rigtig gode priser og i rigtig mange flotte modeller.


De bedst sælgende sparebøsser lige nu er bamse med hjerte og elefantsparebøssen.

Der er også mange andre som gravkøer, skibe, prinsesser, spilledåser.Fælles for dem alle er, at du kan få dem i en fortinnet udgave og i en forkromet udgave.

Perlen

Sparegris børn

Skal sparegrisen forestille en bil, en prinsesse, et skib eller måske en elefant?


Hos Perlen har vi et stort udvalg af alle typer af sparebøsser og sparegrise, dette lige fra de helt almindelige bamser med de sødeste detaljer i form af emalje.


Disse findes blandt andet på deres poter eller ører, alt efter hvilken en du vælger. Ens for dem alle er, at farverne er perfekt afstemt efter, om det er en lille pige eller en dreng, der skal have dåbsgaven.


Der er også de lidt mere utraditionelle som en helikopter eller hvad med en pirat sparegris med sort emalje detaljer på sværdet. Uanset hvilken sparegris du vælger, så er det en gave der vil vække gode minder langt frem i tiden.

Sparegris eller sparebøsse

Sparegris eller sparebøsse til drenge eller piger, det er en perfekt gave til dåben eller navngivningsfesten.
Skal den graveres, klarer vi det gerne for dig. Du finder graveringer her
 
Her finder du et stort udvalg af sparebøsser og sparegrise - forsølvede og fortinnede og i mange forskellige variationer og modeller til både drenge og piger.
 
Søger du efter en gave til barnedåben eller navngivningsfesten, så er en fin lille sparebøsse altid et godt valg, da man så har et sted at gemme sine sparepenge til når man skal bruge dem.

Engang var det den gammeldags rigtige sparegris, der var et hit. Nu er der mange andre forskellige modeller at vælge imellem, især Rasmus Klump er meget populær med hans blå hue og tørklæde.
Men også den lille smukke svane, som yndigt knejser med halsen er meget populær. Må man her skrive til piger, eller går det ikke an?

Vores bestseller er dem med bamser og det har det altid været, lige siden jeg startede med butikken. Her bliver der solgt ligeligt mellem de forsølvede, som skal pudses og de fortinnede som heldigvis ikke skal.
Bamserne passer også perfekt som dåbsgave eller navngivningsgave uanset om det er en lille dreng eller pige.

Husk at lægge en skilling ved.
Der er nok mest tale om en gammel overlevering, men efter sigende bringer det fattigdom til huse, hvis man giver en sparebøsse i gave uden at lægge en mønt i den. 

Skal din sparebøsse graveres, klarer vi det gerne for dig. Du finder graveringer her