Bestik til børn

Bestik i  rustfrit stål til børn med de kendte figurer fra DR, som Kaj og Andrea, Bamse og Kylling, Mummitroldene og mange flere. Her finder du også de kendte figurer fra Disney, som kan vække et hvert bakkende hjerte til nye højder, i hvert fald hvis man kun er 2 år.

0
Den grimme ælling børnebestik, stål
0
Find Nemo børnebestik, stål
0
Den lille rejse børnebestik, stål
0
NOA Kids - Safari børnebestik, stål
0
NOA Kids - Cars Børnebestik 4dele
1
NOA Kids - Børnebestik Frozen 4 dele
0
NOA Kids- Kaj og Andrea bestik
0
NOA Kids - Børnebestik Cars, biler
0
NOA Kids - Peter Plys bestik 4 dele
0
NOA Kids - Lille bi børnebestik
1
NOA - Mummi troldene børnebestik
0
NOA Kids - Rasmus klump bestik
0
NOA Kids - Bestik med små ænder, 4 dele
0
NOA Kids - Børnebestik med ænder
0
NOA Kids - Bamse bestik, 4 dele
0
NOA Kids - Hunde Bestik
0
NOA Kids - Bamse & Kylling-bestik
Sorter stigende
pr. side

Stort udvalg af børnebestik

Hos Perlen fører vi et stort udvalg af bestik til børn i rustfrit stål, som godt kan tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket er en stor fordel, når man har små børn og måske endda mange mindre børn på den samme tid. Hjemme hos os blev der valgt bestiksættet med skubberen som det første bestiksæt. Godt nok havde jeg syntes, at det var noget videre fjollet med sådan en mærkelig skubber, da det ikke var noget jeg havde set før og det faktisk var min kæreste, der insisterede på at det skulle være sådan en. Men jeg blev klogere, og måtte indse at jeg så alligevel ikke altid har ret, for den var rigtig smart, da det er meget lettere for et lille barn at skubbe sin mad op på gaflen med sådan en tingest, fremfor at skulle styre en kniv. Nå, men det var der nok ikke så mange andre end mig som syntes, for nu kan jeg se at det er udgået og kan ikke længere købes.
Herefter tænker jeg, at det kun er barnet, som er den rette til at bestemme om bestikket skal være med Cars, Disney prinsesser, bamse og kylling eller Peter Plys. Hos Perlen fører vi også et  bredt udvalg af børnebestik med klovne, dyr, ænder og safari. Som noget nyt er der også kommet bestik til børn med H. C. Andersen motiver hvilket er rigtig flot synes jeg.