Mærke
Materiale
Farve

Bestik til børn

Rustfrit stål med kendte figurer fra DR: Kaj og Andrea, Bamse og Kylling, Mumitroldene og mange flere.
Også de kendte figurer fra Disney, som kan løfte hvert bankende barnehjerte til nye højder.

Stort udvalg af børnebestik

Hos Perlen i Odense fører vi et stort udvalg af bestik til børn i rustfrit stål, som alt sammen tåler at komme i opvaskemaskinen.
Det er virkeligt en stor fordel i familier med små børn, og som måske endda har flere mindre børn på samme tid. Hjemme hos os var vores første valg bestiksættet med skubberen. Godt nok tænkte jeg i starten, at det var da noget fjollet noget med sådan en mærkelig skubber.
Ja, jeg havde ikke engang set den før, så det var faktisk min dejlige kæreste, der insisterede på, at det skulle være med sådan en skubber. Og tro mig, jeg blev klogere. Jeg indså, at jeg alligevel ikke altid har ret, for den er rigtig smart. Det er meget lettere for et lille barn at skubbe sin mad op på gaflen med sådan en tingest, fremfor at styre en kniv.
Men nå….. der var åbenbart ikke ret mange andre end mig, som syntes, at en skubber er smart, for modellen er udgået af produktionen og kan ikke længere købes.
Egentlig er det vel også barnet, der er den rette til at bestemme om bestikket skal være med Cars, Disney prinsesser, Bamse og Kylling eller Peter Plys.

Hos Perlen fører vi et bredt udvalg af børnebestik med klovne, dyr, ænder og safari. Som noget nyt er der nu også bestik til børn med H. C. Andersen-motiver, og de er rigtig flotte.

Læs Mere
0
NOA Kids - Børnebestik med Afrika-dyr
0
sølvgaffel - svinedrengen
0
sølvkniv - skorstensfejeren
0
Gaffel i pletsølv
0
Plet bestik - Høne
0
pletsølv ske - skorstensfejer
0
Sølv gaffel - Fyrtøjet
loader