Dåbsgaver

 Skal du til barnedåb eller navngivningsfest og ikke ved, hvad du skal give i gave, så kan jeg hjælpe.
Få ved samme lejlighed din gave graveret hos os.
http://perlenodense.dk/produkter/151-gravering/

Sparebøsser - Smykkeskrin - Børnebestik - Dåbsrør - Fotoalbum

Står du og skal til barnedåb eller en navngivningsfest og ikke ved, hvad du skal give i gave? Så klik ind i vores webshop. Her er hjælp at hente.  
Perlenodense har mange oplagte gaveideer til denne helt særlige anledning, som det er, når et nyt lille menneske får sit navn. 
Noget af det mest populære lige nu er sparegrisene - og det trods kreditkort, mobilpay og pengeoverførsler, som har sat kontanterne helt ud på sidelinjen.
Sparegrisene laves både i forsølvet eller fortinnet, og den fortinnede udgave har den fordel, at den ikke løber an, og derfor ikke skal pudses. Til gengæld er lidt mere grå i farven.

Husk altid at lægge en lille mønt, eller en seddel i sparebøssen, inden du forærer den bort, ellers holder den ikke på pengene.

Tin eller sølvplet - hvad skal jeg vælge?

Den forsølvede model løber an og skal pudses, men hvor ofte? Det spørgsmål har jeg svaret på utallige gange. Det kommer an på så meget, men er især afhængig af, hvor i hjemmet, den står. Bliver den jævligt åbnet eller pillet ved, sættes der fingre på, og de aftryk løber hurtigt an. Står den et sted med mados eller fugt fra for eksempel et badeværelse, går det også hurtigere. Så er en sikker og tør plads i glasvitrinen eller glasskabet langt bedre. 
Den fortinnede model skal stort set aldrig pudses, kun tørres af når den er støvet. 

Få ved samme lejlighed din gave graveret hos os. Se her: http://perlenodense.dk/produkter/151-gravering/