Creoler

Creoler er populære som aldrig før om det skal være guld eller sølv er helt op til dig.
Det lige fra de meget små fine runde øreringe til de kæmpestore creoler, der er rene blikfang.
Find de mange velkendte smykke mærker her i webshoppen og lad dig inspirere til dine næste øreringe.
Læs mere
Vis flere produkter

Creoler øreringe

Tjek vores sortiment af Creol øreringe fra mange kendte mærker og i forskellige størrelser her i web-shoppen.
Her finder du alt lige lige fra de meget små fine runde øreringe, til de kæmpestore creoler, der fanger blikkene fra de andre på kontoret eller selskabet.

Er du på jagt efter de perfekte øreringe, som fylder lidt, men samtidig ikke er alt for prangende, så er creoler et godt valg. Vi forhandler mange velkendte runde ringe til at sætte i ørerne i sølv, forgyldt sølv og guld i rigtig mange forskellige størrelser og tykkelser og med eller uden zirkonia.

Hoops øreringe

Faktisk så tror jeg, at denne type øreringe altid har været moderne, og et smykke som gennem tiden har pyntet med millioner af kvinder.
Ser man gamle billeder og vikingefund, så har kvinderne altid pyntet sig med smykker. Dette specielt i ørerne, hvor det uanset vejret altid har været til fuld skue og det her er let at vise sin status. Godt nok er det ikke så meget i ørerne, man viser sin status i dag, men jeg synes nu da, at det er flot, når jeg ser et par eksklusive øreringe.
Nogle creol øreringe eller en anden type, som glimter af lækkert design og gode materialer. Dette gør bare en smuk kvinde, en anelse smukkere :)

Pynt dig med guld creoler eller sølv ceoler og vær med på den sidste mode.