Creoler

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Øreringe til enhver fest

Det er længe siden, at jeg kan huske, at smykker har været så moderne, som de er i dag. Hvis du kigger i gadebilledet eller tager en tur i byen om aftenen, så kan du se de unge piger og smukke damer smykke sig med flere halskæder og øreringe.


Man kan nærmest sige at det gamle ordsprog er vendt fuldstændig på hovedet, hvor man sagde: Less is more.

Det er nærmest blevet til: More is even better.

Personligt synes jeg, at det er super smukt, når en kvinde tør at tage smykker på, som udstråler deres personlighed.

Her finder du det største udvalg af øreringe, ørestikker og creoler lige til at tage på.

Øreringe til hverdag og fest
Perlen

Sif Jakobs øreringe og creoler

Er du ikke helt klar over hvilke øreringe du kunne tænke dig?

Så vil jeg anbefale dig, at kigge forbi det danske mærke Sif Jakobs, som altid forstår at være med på moden. Smykkerne fra Sif Jakobs er nogle af vores bedst sælgende smykker og her er det specielt øreringene og creolerne, der har vundet indpas i danskerne hjerter.


Hun byder på et stort udvalg af øreringe med enkle hvide zirkoner, men også de lidt mere vågede med multifarvede sten. Nærmest alle øreringene kommer i flere forskellige størrelser, så der også er mulighed for at sætte flere ens øreringe ved siden af hinanden i det samme øre, hvilket er meget moderne for tiden.

Sif Jakobs øreringe og creoler
Perlen

Enamel øreringe

Et af mine yndlingsmærker indenfor smykker er Enamel. De formår på bedste vis at følge med tidens trends og ikke mindst de kommende farver indenfor modeverdenen.


Smykker fra Enamel er fremstillet i sølv eller forgyldt sølv pyntet med små emalje kugler / dots i de skønneste farver. Faktisk har Enamel som en af de få valgt kun at fremstille mange af smykkerne i forgyldt sølv, da det er tidens trend. Efterfølgende kommer de bedst solgte øreringe også i sølv til dem der ikke går med guld smykker.


Se alle de meget flotte emalje øreringe på vores side fra Enamel og lad dig inspirere til måske det kommende kjole valg eller nye sko, så de matcher i farven.

Enamel øreringe

Creoler øreringe

Tjek vores sortiment af Creol øreringe fra mange kendte mærker og i forskellige størrelser her i web-shoppen.
Her finder du alt lige lige fra de meget små fine runde øreringe, til de kæmpestore creoler, der fanger blikkene fra de andre på kontoret eller selskabet.

Er du på jagt efter de perfekte øreringe, som fylder lidt, men samtidig ikke er alt for prangende, så er creoler et godt valg. Vi forhandler mange velkendte runde ringe til at sætte i ørerne i sølv, forgyldt sølv og guld i rigtig mange forskellige størrelser og tykkelser og med eller uden zirkonia.

Hoops øreringe

Faktisk så tror jeg, at denne type øreringe altid har været moderne, og et smykke som gennem tiden har pyntet med millioner af kvinder.
Ser man gamle billeder og vikingefund, så har kvinderne altid pyntet sig med smykker. Dette specielt i ørerne, hvor det uanset vejret altid har været til fuld skue og det her er let at vise sin status. Godt nok er det ikke så meget i ørerne, man viser sin status i dag, men jeg synes nu da, at det er flot, når jeg ser et par eksklusive øreringe.
Nogle creol øreringe eller en anden type, som glimter af lækkert design og gode materialer. Dette gør bare en smuk kvinde, en anelse smukkere :)

Pynt dig med guld creoler eller sølv ceoler og vær med på den sidste mode.