JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Børnesmykker

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Smykker til børn

POPULÆRE BØRNESMYKKER

Der er ingen tvivl om at det er blevet mere og mere populært med smykker til de mindste.

I gamle dage var det typisk set at barnet fik et smykke til sit barnedåb i form af et lille armbånd eller halskæde, men det var formentlig ikke noget der blev brugt før barnet var noget ældre, og udvalget var dermed heller ikke så bredt, som det er i dag.


Både armbånd i massevis, øreringe i alle former og farver, samt fine matchende halskæder finder du i dag hos Perlen.


Det bedste udvalg af smykker til både børn og voksne.

Perlen

Øreringe til børn

Hos Perlen finder du et stort udvalg af øreringe til børn, vi forsøger hele tiden at følge med tiden og have lige præcis de øreringe, som du har udset dig til din lille guldklump på lager.


Her vil jeg specielt nævne de mange flotte enhjørninge øreringe, der kommer med en smuk farverig emalje, så de nærmest kan matche alt uanset farvevalg. 

Som noget nyt er der også kommet panda smykker, selvfølgelig er disse også belagt med emalje i sort og hvid, så de ligner det lille nuttede dyr helt perfekt, hertil ar der tilføjet en lille pink sløjfe over det ene øre. 


De klassiske smykker til børn som Dagmarkors, hjerter og kors, har vi selvfølgelig også et temmelig stort udvalg af. Specielt er det gode gamle Dagmarkors stadig i høj kurs og gives ofte til traditionelle lejligheder som konfirmation og barnedåb.


Så er du på udkig efter et nyt par ørestikker eller et par øreringe der hænger til børn, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Perlen

Armbånd til børn

Mangler du en lille ekstra gave til en pige?

Så kan vi garanteret hjælpe dig, da vi har et stort udvalg af armbånd til børn i mange forskellige materialer lige fra de helt enkle til de mere avancerede med vedhæng.


Bestsellerne for tiden er armbånd med enhjørninge, der så smukt passer til halskæden og øreringen, her får du virkelig et smukt smykkesæt til en god pris.


Et gammelt velkendt børnearmbånd er bismark armbånde med tro, håb og kærlighed, som hænger på armbåndet i små øjer. Til disse armbånd kan der yderligere tilkøbes flere typer af charms som: en sut, en fodbold, et lille hjerte eller noget helt tredje. På den måde kan du samle på dine minder og bære dem tær på dig.


Se også de små tynde armbånd til børn med små hjerter hele vejen rundt om armbåndet, eller hvor der hænger et lille vedhæng ned fra det gerne pyntet med emalje i smukke farver.

Smykker til børn

Et smykke er ofte et minde om en helt særlig begivenhed, og derfor har det gennem generationer været oplagt at give et smykke til selv de aller mindste i familien. Der bliver passet godt på det. Smykket bliver fundet frem og båret ved særlige lejligheder, og hvor mange andre gaver ender genbrugsbutikken efter et stykke tid, sker det ikke for et smykke.

Det er langtidsholdbart at give et smykke.

Her i butikken hænder det, at vi har kunder lidt oppe i årene, som stadig går med det smykke, de fik ved deres barnedåb. Det er da tankevækkende, da man så har båret det samme smykke i umindelige tider og der ikke er nogen, der har bemærket, at man måske lige trænger til et nyt par ørestikker at skifte med. Det er selvfølgelig heller ikke specielt godt for vores branche, at de samme smykker bliver båret gennem så mange år.

Her finder du et stort udvalg af smykker til børn. Kendetegnet for dem alle er, at de er børnevenlige og fremstillet i 925 sterling sølv eller i guld. Blandt andet kan jeg anbefale, at du kigger denne side igennem fra Noa Kids, de har et virkelig stort udvalg af smykker til børn og barnlige sjæle, men også et stort udvalg af gaverartikler til barnedåb eller navngivning. Dette alt sammen til nogle meget fordelagtige priser der gør, at man altid kan finde en lille gave.

Øreringe med enhjørninge

Har du lige set de helt nye øreringe med enhjørninge i de mest bedårende farver? Det må være enhver lille prinsesses drøm at have disse smukke øreringe. Der er flere forskellige enhørninge øreringe at vælge imellem, om de står og kigger sødt med en farverig manke, eller om de stejler og er fulde af energi.

Til øreringene er der også kommet matchende halskæder med farvestrålende enhjørninge vedhæng. De er så ikke lige kommet ind på siden endnu, men det gør de lige om lidt :) I skrivende stund kan jeg se, at de er blevet lagt online, så der er frit slag på alle enhjørninge hylder.

Dagmarkors til barnedåb eller konfirmation

Det første Dagmarkors blev fundet i 1683 ved Dronning Dagmars grav i Sankt Bendts Kirke i Ringsted. Dette kors var et forholdsvis stort kors pyntet med det smukkeste emaljearbejde.
I dag bliver Dagmarkorset fremstillet i sølv, forgyldt sølv og guld og i mange forskellige udgaver og størrelser. Det mest efterspurgte Dagmarkors hos os er dette Dagmarkors i guld med fadervor på bagsiden, herefter kommer Dagmarkorset med den blanke bagside, da man her kan få graveret barnets navn og eventuelt dåbsdagen. 

Her finder du det bedste udvalg af Dagmarkors i guld og i sølv i mange forskellige størrelser og designs, fælles for dem alle er at de har Jesus på korset på forsiden.

Og nu da vi er ved historien om den fromme Dronning Dagmar, den unge kongebrud, der kom til landet, for at gifte sig med Valdemar Sejr og som døde ganske ung. Kommer du til Ribe en dag, så står hendes statue på Riberhus Slotsbanke.

Øreringe til børn

Hos Perlen skal man være fyldt syv år for at få skudt huller i ørerne. Selv om mindre børn brændede ønsker sig huller i ørerne, kan det godt være en meget stor oplevelse at få det lavet og ikke altid så morsomt.
Det hænder også, at vi kun skyder et hul i det ene øre, fordi barnet bliver så ked af det og ikke vil have lavet flere. Så kommer de tilbage en anden dag, og får det sidste hul lavet. Det sker heldigvis yderst sjældent, men det hæner af og til.

Jeg vil anbefale, at man vælger nogle mindre øreringe til børn og nogle der ikke er alt for høje, da de kan være irriterende at have i, når man ligger på puden og skal sove. Det kan også være lidt besværligt at skifte øreringe på et lille barn, da de har lidt svært ved at sidde stille og derfor er det smart at vælge nogle, der kan bæres både om natten og om dagen. Øreringe som ikke hænger for meget, er også et godt valg, da risikoen for at hænge fast når trøjen trækkes over hovedet, så er væsentlig mindre.

For tiden er de mest populære ørestikker i vores shop disse Enhjørninge øreringe i sølv, men lad selv barnet kigge med her på siden,når der skal vælges ørestikker.
De ved nok, hvad det er, de vil have i ørerne.  
Har det ikke været muligt at finde det helt perfekte par øreringe til dit barn i denne kategori, så tag et kig forbi alle vores øreringe og lad jer inspirere.

Halskæder til børn

En lille fin halskæde til et barn er også et hit, og der findes så mange flotte at vælge imellem med små nuttede mariehøns som vedhæng og hjertevedhæng med emalje. Små bamsevedhæng med halskæder er også et stort hit blandt børn. Som noget nyt er der også kommet smykker til børn med enhjørninge, panda smykker og smykker med flamingoer. Der er noget til enhver lige pige at vælge imellem.

Hos os ser vi også ofte, at de små og unge piger vælger smykker fra Pernille Corydon, som har formået at lave et design, der rammer meget bredt.

Børnearmbånd

Små piger vil gerne ligne deres mor, så der bliver solgt en del børnearmbånd med vedhæng eller charms. Valget står mellem armbånd med hjerter, kors eller tro, håb og kærlighed, men også små røde mariehøner og bamser er et hit. Der findes simpelthen så mange flotte armbånd til børn, at det kan være svært at vælge det helt rigtige. Ønsker du dig også et armbånd, så I kan vandre sammen afsted i livet og shine, så tag et kig på disse armbånd.