JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Sølv armbånd

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Sølv armbånd til kvinder

Lige her finder du nok Danmarks største udvalg af sølv armbånd til kvinder.

Vi fører alle typer af armbånd, som du nærmest kan forestille dig, lige fra de helt små tynde til store og kraftige armbånd.


Hos perlen sætter vi en ære i at kunne tilfredsstille vores kunders behov indenfor smykker, derfor har vi også så mange designs og prisgrupper på lager.

Skulle tilfældet være ude og vi ikke lige har det armbånd, som du altid har drømt om, så vil vi strække os langt for at finde frem til det sammen med dig.


I denne tid ser vi specielt en stor efterspørgsel på små tynde armbånd i enten sølv eller forgyldt sølv, hvor man kan kombinere flere samme tid og lave et smukt mix med farver og materialer.

Perlen

Perlearmbånd

Hvide perlearmbånd er virkelig noget der hitter for tiden og jeg tror næsten, at de overgår armbånd i sølv i deres popularitet.


Der er også noget over et lækkert tyndt perlearmbånd med hvide perler hele vejen rundt. Det passer til alt og kan let kombineres med mange andre typer af armbånd, som du har i forvejen og sætte lidt liv på dit håndled.


De fleste armbånd med perler vi har i vores guldsmedforretning er med ægte hvide ferskvandsperler, da du her får rigtig meget for pengene.

Søger du noget med en lidt bedre kvalitet og lidt mere glans, så kan jeg varmt anbefale kulturperler også kaldet saltvandsperler.

Disse perler har en varmere glød, mere glans og er rundere i formen.

Perlearmbånd
Perlen

Herre armbånd

Aldrig har smykker til mænd været så moderne, som de er i dag og det er jo helt fantastisk at se. 


Specielt har jeg bemærket at både perlearmbånd og perlekæder hitter blandt unge mænd. Mon det kan være den meget kendte sanger Harry Styles, som har en finger med i spillet og er med til at sætte moden indenfor smykker med perler.


Udover perler til mænd, så har vi også mange flere efterspørgsler på ringe og armbånd til mænd, hvor de gerne lige som os kvinder, vil have noget at skifte imellem alt efter anledningen.


Tag et kig forbi kategorien med herresmykker og lad dig inspirere til dit kommende smykke. Eller er du på udkig efter en gave til en ung mand, så kan du helt sikkert finde det her.

Herre armbånd
Perlen

Smykker armbånd

Armbånd har altid været brugt til at smykke sig med. 


Helt tilbage i en svunden tid bandt man muslingeskaller på en snor og pyntede sig med, eller man flettede små tynde armbånd af græs eller læder.

Skulle man være rigtig fin, så kombinerede man dem med små blomster og andet smukt som fjer.

Smykkesten som rav har også været brugt, da det er et forholdsvis blødt materiale og derfor let at forme.

Dem der boede lidt længere sydpå var så heldige, at de havde noget så smukt som perler til deres smykker.


Derfor er det også ganske naturligt, at vi den dag i dag vælger at bære et armbånd, og hermed har et smykke på, som fortæller hvem vi er og hvilken stil vi gerne vil udtrykke.


Kan man sige: Kend din kvinde eller mand på armbåndet?