JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Guld armbånd

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Armbånd til kvinder

Søger du et virkelig lækkert armbånd i guld?


Et armbånd der holder i mange år fremover, og som du kan bære med stolthed og ikke mindst mindet om, hvorfor du fik lige præcis dette armbånd. Så er du kommet til det helt rigtige sted, for her finder du det største udvalg af guld armbånd til kvinder, og så endda med de bedste priser og hurtig levering.


Her hos Perlen forsøger vi altid at have et bredt udvalg af guld armbånd på lager både til vores webshop, og i særdeleshed til vores fysiske smykkeforretning. Vi ønsker nemlig ikke at vores kunder går forgæves og måske til en kollega.


Guld armbånd til kvinder har altid været i høj kurs, da der er noget ved at bære et smykke, som er fremstillet i ægte materialer og i et smukt design.

Perlen

Armring

I gamle dage, eller det vil sige: For efterhånden en del år siden, da jeg overtog butikken her, solgt vi ofte en armring. Da de var meget brugt blandt de lidt ældre damer og det var nærmest et statussymbol, at have en bred lækker armring fremstillet i 14kt guld eller hvidguld.


Dengang kunne man også få en armring i hvidguld, hvor der kunne isættes diamanter på toppen af den, hvor de sad på række og funklede ligeså smukt.


Har du rigtig meget guld liggende hjemme i skuffen, så er det også en mulighed, at få fremstillet en armring af sit gamle guld, så du kan skal betale for arbejdslønnen. Her kan du vælge lige den form, du bedst kan lide og den overflade som passer bedst til dig.