Armbånd

Armbånd i alle kategorier, de brede, de smalle og dem midt imellem.
Her finder du et exceptionelt stort udbud af armbånd i sølv og guld,
jeg tror næsten, vi har alle de forskellige typer armbånd, du kan forestille dig!

Søger du det perfekte armbånd?

Måske et armbånd, der matcher med dine øvrige smykker, du bærer på din arm. Her finder du et stort udvalg, som branchen tilbyder, ja jeg tror næsten, at vi har alle de forskellige typer af armbånd, som du kan forestille dig, og hvis du ikke lige finder det, du søger her i vores online shop, er du altid velkommen til at kontakte os. Så gør vi vores yderste for at skaffe det hjem til dig.

Her kommer lille udpluk af standard armbånd

Selvfølgelig har vi de helt almindelige gængse i sølv og guld, men moden skifter hele tiden og i øjeblikket er det utrolig populært at bære flere forskellige armbånd sammen på armen, og også at blande små tynde farverige med perler ind imellem. Jeg må tilstå, det ser superflot ud.
Synes du, at ægte guld ligger lige i overkanten af, hvad din økonomi tillader, kan du sagtens være med på trenden alligevel og vælge et i forgyldt.

Armbånd med vedhæng og tags og bogstaver

Se også de mange nye modearmbånd, pyntet op med små fine tags eller vedhæng i form af fjer, hjerter, bogstaver eller en enkelt lille plade med funklende zirkoniaer. Disse har særdeles gode priser og ville være den perfekte gave til en ung konfirmand eller en nyudklækket student, som for alvor skal til at starte på livet og alle dets spændende udfordringer.

Læderarmbånd som kan pyntes med charms

Jeg tænker, at læderarmbåndet er kommet for at blive. Det har nu været på markedet i mange år, og der bliver ved med at komme nye mærker til, hvor producenterne eksperimenterer med læderets mange unikke egenskaber. Så alt tyder på, at der stadig er stor efterspørgsel på dette look.
Før i tiden var der nærmest kun en slags at vælge imellem. Nu kan det ligefrem være svært at vælge hvilken type læderarmbånd man har lyst til at bære. I dag har Christina Jewellery vundet et godt indpas på markedet med deres flotte kalveskindsarmbånd, som kan peppes op med mange forskellige vedhæng ligesom dem fra Sif Jakobs,  der er overstrøet med funklende zirkonia, også er et stort hit.

Men glem ikke vores eget mærke, Beauty Beads læderarmbånd med store fantastiske sølvfigurer udformet som blomster, kranier, frøer og fjer. Et super sejt smykke, hvor figurerne er fremstillet og designet 100% i Danmark. Figurerne er så nye, at de næsten er varme endnu, så tjek her, hvis du ikke vil ligne alle andre.

Om det er et lille eller stort, enkelt eller volumiøst, så er der den perfekte lille ekstra detalje!

Hos Perlen finder du et bredt udvalg i alle afskygninger til både mænd, børn og kvinder. 
Læderarmbånd med og uden charms, sølv- guld og perler, armringe, stenarmbånd og meget mere kan du finde på vores side. 


Om det er en gave du er ude efter eller lidt selv forkælelse, er jeg sikker på du kan finde  det du søger, blandt vores store udvalg af populære mærker.

Du finder blandt andet armbånd fra Pernille Corydon, Joanli Nor, Julie Sandlau, By Biehl, Son of Noa, Christina Jewelry, Susanne Friis Bjørner og mange flere.
Læs Mere