Ankelkæde

Ankelkæder i sølv eller forgyldt sølv til kvinder og unge damer. Ankelkæder fås i mange forskellige designs, nogle er helt enkle og andre er pyntet med små vedhæng eller anden pynt.

Lad os gå sommeren i møde med en smuk ankelkæde om anklen og lade solen skinne på vores krop.

Læs mere
Vis flere produkter

Ankelkæder til kvinder

Hos Perlen Odense finder du et nøje udvalgt sortiment af ankelkæder fra mærker som Nordahl Jewellery og Pernille Corydon. Vores udvalg af ankelkæder er enten i materialet sølv eller forgyldt sølv. De kommer både med eller uden vedhæng og nogle af vores kæder indeholder endda beads i forskellige størrelser, farver og former.

Ankelkæder har en rig kultural historie der kan dateres 8000 år tilbage i tiden til egypten. De anses i mange kulturer igennem tiden som et symbol på feminitet. Samtidigt er det en fantastisk måde at smykke bare ben til daglig og til sociale arrangementer.
Ankelkæden er et godt smykkevalg til dig der gerne vil skille dig ud fra mængden i de varme sommerdage.

Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery sølv ankelkæder fås med eller uden vedhæng og udtrykker et elegant men minimalistisk design, der falder i god jord hos de fleste.
Med en af Nordahl’s ankelkæder har du rig mulighed for at kombinere det bedste smykke sæt med andre smykker fra Nordahl såsom deres halskæder, armbånd eller øreringe.
Nordahl Jewellery ankelkæder fås f.eks. i længderne 27 eller 23+4 cm.

Pernille Corydon

Pernille Corydons ankelkæder findes i mange forskellige typer med pynt i form af kugler, perler, sten eller diverse vedhæng.
De fleste af Pernille Corydons ankelkæder findes som del af samlinger med blandt andet halskæder, armbånd, ringeøreringe og vedhæng.
Dermed er det meget nemt at samle accesories der passer sammen.
Pernille Corydons ankelkæder sælges i justerbare størrelser der passer de fleste.

Ankelkæde som gave

Det er en fantastisk ide at give en ankelkæde om gave.
Det kan nogle gange være svært at finde på passende gaveideer til konen, kæresten eller den forlovede.
De fleste af vores ankelkæder findes i sølv, forgyldt, rosa forgyldt eller ruthineret sølv (sort farve). Der er derfor noget til enhver smag for hver type.
Derudover er de fleste ankelkæder justerbare, så det er ikke nødvendigt at kende den præcise størrelse på hende du køber gave til.
Ankelkæder passer til enhver lejlighed, hvad end det er med højhælede sko til fin fest, med sandaler på gåtur eller med bare fødder på stranden.

Smykker til sommeren

Blandt alle de sommersmykker der findes er ankelkæder sandsynligvis de mest populære.
Så snart temperaturen stiger og de bare ben kommer frem og begynder at få farve igen, så er ankelkæderne på plads rundt omkring i byen, derhjemme og på stranden.
Ankelkæden er et fantastisk feminint smykke at have på i sommervejret.