Ankelkæde

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Pernille Corydon ankelkæde

Lad os alle sammen krydse fingre for at denne sommer bliver helt perfekt til at kunne lufte sine ben og hermed kunne bære de yndigste ankelkæder, imens vi nyder et glas vin på terrassen eller i godt selskab med sine venner.


Mangler du lidt inspiration, så skal du kigge forbi de meget smukke ankelkæder fra Pernille Corydon. Et forholdsvis nyt dansk smykkefirma med fingeren på pulsen indenfor smykker. Her finder du lækkert design og du får rigtig meget for pengene


Søger du en venindegave eller en lille fødselsdagsgave? Så er ankelkæder altid et hit, da det ikke er noget man normalt har mange af og man er næsten altid sikker på at de passer, da de som oftest er justerbare.


Pernille Corydon ankelkæde
Perlen

Guld ankelkæde

Søger du en guld ankelkæde eller blot en fremstillet i sølv?


Så har vi hos Perlen et meget bredt sortiment af ankelkæder i begge materialer og i rigtig mange forskellige mønstre.


For tiden er vores bestseller indenfor ankelkæder dem der er fremstillet i forgyldt sølv i dent meget traditionelle Singapore mønster, der snor sig smukt om sig selv. Forgyldningen på en dem vil dog blive slidt lige så langsomt, når du bærer dem, da en forgyldning kun er en overflade behandling.


Fordelen ved at vælge en forgyldt er naturligvis prisen, da en sådan er langt billigere end en ankelkæde i guld. Derfor kan du også med god samvittighed købe op til flere at skifte imellem eller købe en ny, når du har slidt den gamle op.

Perlen

Ankelkæde sølv

Det var ikke lang tid, så kommer sommeren retur og spreder varme og sommerhygge ud over det ganske land.


Det er en fantastisk tid at gå i møde med korte bukser, en kjole eller måske en nederdel og her kan det være rart at have et lille smykke om anklen.


Her kommer ankelkæder i sølv ind i spillet, da de giver et smukt udtryk mod den efterhånden solbrune hud.

Specielt synes jeg personligt, at ankelkæder pyntet med små kugler eller i et specielt mønster er meget flotte. Dette gerne kombineret med en ankelkæde med perler eller ægte sten, så man bærer mere end en af gangen.


Ankelkæder til kvinder

Hos Perlen Odense finder du et nøje udvalgt sortiment af ankelkæder fra mærker som Nordahl Jewellery og Pernille Corydon. Vores udvalg af ankelkæder er enten i materialet sølv eller forgyldt sølv. De kommer både med eller uden vedhæng og nogle af vores kæder indeholder endda beads i forskellige størrelser, farver og former.

Ankelkæder har en rig kultural historie der kan dateres 8000 år tilbage i tiden til egypten. De anses i mange kulturer igennem tiden som et symbol på feminitet. Samtidigt er det en fantastisk måde at smykke bare ben til daglig og til sociale arrangementer.
Ankelkæden er et godt smykkevalg til dig der gerne vil skille dig ud fra mængden i de varme sommerdage.

Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery sølv ankelkæder fås med eller uden vedhæng og udtrykker et elegant men minimalistisk design, der falder i god jord hos de fleste.
Med en af Nordahl’s ankelkæder har du rig mulighed for at kombinere det bedste smykke sæt med andre smykker fra Nordahl såsom deres halskæder, armbånd eller øreringe.
Nordahl Jewellery ankelkæder fås f.eks. i længderne 27 eller 23+4 cm.

Pernille Corydon

Pernille Corydons ankelkæder findes i mange forskellige typer med pynt i form af kugler, perler, sten eller diverse vedhæng.
De fleste af Pernille Corydons ankelkæder findes som del af samlinger med blandt andet halskæder, armbånd, ringeøreringe og vedhæng.
Dermed er det meget nemt at samle accesories der passer sammen.
Pernille Corydons ankelkæder sælges i justerbare størrelser der passer de fleste.

Ankelkæde som gave

Det er en fantastisk ide at give en ankelkæde om gave.
Det kan nogle gange være svært at finde på passende gaveideer til konen, kæresten eller den forlovede.
De fleste af vores ankelkæder findes i sølv, forgyldt, rosa forgyldt eller ruthineret sølv (sort farve). Der er derfor noget til enhver smag for hver type.
Derudover er de fleste ankelkæder justerbare, så det er ikke nødvendigt at kende den præcise størrelse på hende du køber gave til.
Ankelkæder passer til enhver lejlighed, hvad end det er med højhælede sko til fin fest, med sandaler på gåtur eller med bare fødder på stranden.

Smykker til sommeren

Blandt alle de sommersmykker der findes er ankelkæder sandsynligvis de mest populære.
Så snart temperaturen stiger og de bare ben kommer frem og begynder at få farve igen, så er ankelkæderne på plads rundt omkring i byen, derhjemme og på stranden.
Ankelkæden er et fantastisk feminint smykke at have på i sommervejret.