ALLE SMYKKER

Smykker - fortryllende, stilrene og lækkert look, både til kvinder og rigtige mænd
i det traditionelle sølv og guld med funklende ædelsten til de nyere designs i forgyldt og sort rhodineret. 

-10%
0
Rabinovich - Adorable Lace, ørehænger med nephrit.
0
Mads Z - Knyttet ankelkæde med perler
0
Mads Z - Knyttet armbånd med turmaliner
0
SFB - Forgyldte, snoet hoops
loader
Stort udvalg af trendy og moderigtige smykker til den bedste pris.
Hos perlen kan du surfe rundt blandt smykker til enhver anledning  til kvinder og mænd. Se vores store udvalg af ringe, ørestikker, øreringehalskædervedhæng og naturligvis armbånd fremstillet i sølv, guld eller hvidguld.
Vil du forkæle dig selv, har vi lige det, du leder efter.

Moderne armbånd i sølv eller guld til fantastiske prise
Tag også et kig på de mange flotte armbånd, vi har i webshoppen. Lige nu er det de tynde, smalle armbånd, både i guld og i sølv, som trender rigtig meget. Armbånd, der kan bæres sammen eller enkeltvis, nogle vælger også at kombinere dem med de nye små perlearmbånd i mange forskellige farver for at gøre det en anelse anderledes og mere individuelt.

Søger du en halskæde eller et vedhæng i guld eller sølv med eller uden smykkesten, så er disse sider helt perfekte til at hente inspiration og med mange smukke detaljer. Her byder vi på de skønneste vedhæng til halskæder i mange flotte designs og materialer, så som hjerter, kors, det evigt unge margueritte vedhæng, livetstræ som vedhæng, perler, diamanter og mange mange flere.

Ringe i sølv eller guld
Ja, listen af ringe er nærmest uendelig. Åhh, jeg glemte at nævne uendeligtegn ringene :0)
Webshoppen bugner med sølvringe og guldringe, traditionelle typer, som vi kender dem gennem generationer, såvel som mere outrerede designs og selvfølgelig både med og uden zirkonia og diamanter. Her åbner der sig også en helt ny verden op med specialdesignede ringe fra eget værksted eller andre mindre smykkedesignere.

Øreringe, creoler og ørestikker
Har gennem tiderne altid været et stort hit. Det har altid været et fænomen, at menneskene ønsker at udsmykke sin krop med især smykker, og her har øreringe og ørestikker gennem årtusinder også været en stor del af udsmykningen. I starten var det øreringe med perler og smukke smykkesten, som var in. Senere udviklede det sig til, at man også kunne bruge ædlere metaller til øreringe som messing, sølv og selvfølgelig guld. I dag er det stadig in at pynte sine ører med smykker til enhver lejlighed og udvalget af flotte øreringe er enormt. Simpelt look eller sofistikeret? Tjek vores shop ud og se, om der ikke skulle være et par, som falder i din smag.

Smykke mærker
Som nogle af mine yndlings mærker vil jeg nævne By Birdie, som kendetegner sig med deres rå stil i sølv med guld og champagnefarvede diamanter. Eller ByBiehl,  der har lavet jordkloden som vedhæng, og som de fleste nok kender, men også familievedhængene i sølv. Per Borup, som lugter langt væk af kvalitet og design i guld med diamanter, og til sidst by bram, som er et nyt modefænomen med små fine armbånd i smukke afstemte farver og deres lange kvastøreringe i fantastiske farver.
Ups. Der kan man se. De mærker begynder alle sammen med bogstavet B - det går jo ikke, så her kommer lige et sidste mærke, inden du selv går på shoppetur hos os......Et andet rigtigt flot smykkedesign er Nordahl Jewellery, som byder på ringe, halskæder, øreringe og armbånd til nogle rigtig gode priser, alle smykkerne er fremstillet i ægte sølv.