Julegaver byttes frem til 24/1-2022 Spar 10% på dit første køb 20% på Julie Sandlau Fri fragt på alle køb

ALLE SMYKKER

Vis flere produkter

Smykker til kvinder

Hos perlen kan du surfe rundt blandt smykker til enhver anledning til kvinder og mænd. Se vores store udvalg af ringe, øreringehalskæder og naturligvis armbånd fremstillet i sølv, guld eller hvidguld.
Vil du forkæle dig selv, har vi lige det, du leder efter.
 
Smykker - fortryllende, stilrene og i et lækkert look, både til kvinder og rigtige mænd.
Smykkerne er fremstillet i det traditionelle materialer som sølv og guld med funklende ædelsten og til de nyere designs i forgyldt og sort rhodineret. 

Guld armbånd - Sølv armbånd

Moderne armbånd i sølv eller guld til fantastiske priser. Tag også et kig på de mange flotte armbånd, vi har i webshoppen. Lige nu er det de tynde, smalle armbånd, både i guld og i sølv, som trender rigtig meget.
De kan bæres sammen eller enkeltvis, nogle vælger også at kombinere dem med de nye små perlearmbånd i mange forskellige farver for at gøre det en anelse anderledes og mere individuelt.

Halskæde

Søger du en kæde til dit smykke eller et vedhæng i guld eller sølv med eller uden smykkesten, så er disse sider helt perfekte til at hente inspiration og med mange smukke detaljer.
Her byder vi på de skønneste vedhæng til halskæder i mange flotte designs og materialer, såsom hjerter, kors, det evigt unge margueritte smykker, livets træ som halskæde, perler, diamanter og mange mange flere.

Guldsmykker forbinder vi oftest med klassiske smykker, men efterhånden er der også kommet mange nye smykker til i et meget moderne design, hvor man vælger at forgyldt overflade, for derved at holde en god pris.

Passer du på dine smykker, kan de varer hele livet og endda måske gå videre gemmem generationer. Vi har samlet nogle gode eksempler på betydningsfulde smykker, hverdags smykker og det fineste smykkesæt, som vi har sat ned med 50% rabat i begrænset antal.

Medaljon

Med en medaljon kan du have dem du har allermest kær, helt tæt på dig. Det kunne være dine børn, din kæreste, dine forældre eller bedste forældre. Måske en god veninde.

En medaljon er et super fint og klassisk smykke, til alle kvinder som gør det let at have sine kære med sig på alle tider af dagen. Til langt de fleste medaljoner på vores side medfølger der også en medaljon halskæde, så du ikke skal tænke på hvilken kæde, der passer bedst til dit smykke.

Ring

Ja, listen af ringe er nærmest uendelig. Åhh, jeg glemte at nævne uendeligtegn ringene :0)
Webshoppen bugner med sølvringe og guldringe, traditionelle typer, som vi kender dem gennem generationer, såvel som mere outrerede designs og selvfølgelig både med og uden zirkonia og diamanter.
Her åbner der sig også en helt ny verden op med specialdesignede ringe fra eget værksted eller andre mindre smykkedesignere.

Smykkerne fra vores eget værksted, kan købes "som de er", men det er også muligt at få dem lavet af dit gamle, måske arvede guld, som giver din ring personlig betydning.
Her vil jeg lige tilføje et lille link til vores mest solgte ringe på siden: Pernille Corydon ring. Så du let kan lade dig inspirere til dit næste smykke, som med sikkerhed er i høj kurs blandt veninderne.

Øreringe

Har gennem tiderne altid været et stort hit. Det har altid været et fænomen, at menneskene ønsker at udsmykke sin krop med især smykker, og her har øreringe og ørestikker gennem årtusinder også været en stor del af udsmykningen.

I starten var det øreringe med perler og smukke smykkesten, som var in. Senere udviklede det sig til, at man også kunne bruge ædlere metaller til øreringe som messing, sølv og selvfølgelig guld øreringe.
I dag er det stadig in at pynte sine ører med smykker til enhver lejlighed og udvalget af flotte øreringe er enormt.

Simpelt look eller sofistikeret?

Tjek vores shop ud og se, om der ikke skulle være et par, som falder i din smag.

Ørestikker formet som en knude med små funklende zirkonia eller hvad med nogle virkelig moderne øreringe fra Pilgrim er super fine til en aften i byen, men også til hverdag for at pifte outfittet en smule op.

Eller du kan kigge forbi de meget moderne Pernille Corydon øreringe, som virkelig er i høj kurs for tiden. Er du ikke til disse, så vil jeg anbefale dig også at kigge Sif Jakobs øreringe igennem, for her er der knald på farverne.

Smykkemærker

Som nogle af mine yndlings mærker vil jeg nævne By Birdie, som kendetegner sig med deres rå stil i sølv med guld og champagnefarvede diamanter og nu også med rådiamnter i mange af deres smykker.

Eller Joanli Nor, der har lavet jordkloden som vedhæng, og som de fleste nok kender, men også mange andre smarte smykker i sølv.
Per Borup, som lugter langt væk af kvalitet og design i guld med diamanter, hvor alle deres smykker bliver både designet og fremstillet i Danmark på deres eget guldsmed værksted.

Til sidst Susanne Friis Bjørner, som er et nyt modefænomen med små fine armbånd i smukke afstemte farver og deres øreringe i fantastiske farver alle sammen med ægte sten.
Ups. Der kan man se.
De mærker begynder alle sammen med bogstavet B - det går jo ikke, så her kommer lige et sidste mærke, inden du selv går på shoppetur hos os......

Et andet rigtigt flot smykkedesign er Nordahl Jewellery, som byder på ringe, halskæder, øreringe og armbånd til nogle rigtig gode priser, alle smykkerne er fremstillet i ægte sølv.