JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

ALLE SMYKKER

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Smykker til kvinder

Hvor skal jeg købe smykker?

Det er et rigtig godt spørgsmål og svaret er ganske simpelt. Det skal du selvfølgelig gøre Online eller i vores fysiske forretning hos os i Odense.


Vi bestræber os altid på, at du får en god oplevelse og at du kommer herfra lige præcis med det smykke, du altid har ønsket dig.

Hos Perlen i Odense finder du et meget bredt udvalg af smykker til kvinder fra de bedste danske og udenlandske smykkemærker. Derudover kører vi ofte med nogle kampagner og gode tilbud, så der næsten altid er penge at spare på dit kommende smykke.


Hos Perlen har vi altid et bredt udvalg af billige smykker, der stadig har en meget høj kvalitet og ikke mindst et lækkert design, som du kan bruge igennem mange år. Derfor søger du en ny ring, øreringe eller måske en smuk kæde til at kombinere med dine yndlingssmykker, så kom forbi og lad os hjælpe dig med dit valg.


Perlen

Smykker til mænd

Søger du det perfekte herresmykke?

Et smykke der indeholder alt det du søger, om det skal være helt enkelt eller med et råt udtryk, så kan du altid finde lige det du søger på vores web-shop eller i vores fysiske guldsmed butik i Odense.


Blandt andet har vi et stort udvalg af de fedeste læderarmbånd til mænd fremstillet i kernelæder, der kun bliver smukkere og smukkere med tiden. Her skal du være opmærksom på, at et læderarmbånd giver sig med tiden og bliver en smule større ved brug. Derfor anbefaler vi, at du vælger et armbånd, der ikke sidder alt for løst fra starten af.


Er du ikke så meget til armbånd i læder, så byder vi naturligvis også på stål armbånd enten med en rå mat overflade eller de mere shiny, som er helt blankpolerede og næsten ligner sølv. Her er det danske brand Son Of Noa et godt bud på et mærke, du kan tjekke ud, da de altid har en finger på pulsen indenfor herresmykker.

Smykker til mænd
Perlen

Guld smykker

Elsker du også den lækre gule og varme farve?

Personligt så elsker jeg bare smykker fremstillet i guld, den smukke farve og meget varme glød gør mig bare varm om hjertet. Det kan godt være at det lyder lidt fjollet, men når man som jeg ikke har lavet meget andet end at kigge på smykker, så får man ligesom et forhold til materialerne og min favorit er så guld.

Faktisk kan jeg lide farven så meget og ikke mindst renligheden i materialet at des højere karat, des smukkere synes jeg det er. Hermed ved jeg godt, at der er rigtig mange, der ikke deler den holdning med mig, da de mener, at det ligner tyrker guld. Jeg synes bare, at der er noget ved at vide, at guldet næsten ikke er blevet legeret (fortyndet) med andre materialer og næsten er helt rent.

I Danmark bliver der næsten ikke fremstillet smykker i 21 karat, da der ikke er mange, der har det som mig. Smykkerne bliver også meget dyrere ved at vælge en højere karat, da smykket nærmest er fremstillet i rent guld. Smykker fremstillet i for eksempel 8 karat, er indholdet af finguld i smykket kun 1/3 og resten er sølv og kobber. Hertil kommer at guld næsten vejer det dobbelte af hvad sølv og kobber, hvilket gør at indholdet af guld rent fyldemæssigt ligger på et meget lavt niveau.

Perlen

Sølv smykker

Smykker i sølv har altid været populære, da de kan noget med deres skønne farve, som er en anelse afdæmpet og mere neutral end guld smykker. Specielt hvis du vælger at oxidere dele af sølv smykket, kan du få nogle helt fantastiske designs frem, hvor der bliver leget med de små detaljer.


Smykker i sølv bliver brugt til mange forskellige typer af smykker lige fra øreringe, armbånd til halskæder.

Sølv bliver også brugt til andet end de gængse smykker, da det i de lidt ældre dage var meget populært at have sølv bestik eller sågar kander og tallerkner fremstillet i sølv. Der er heller ikke meget, der er smukkere end et veldækket bord med en damask dug, flotte gamle tallerkner og sølvtøj.


Det er altid rart at have en del sølv øreringe at skifte imellem, så man har det sæt ørestikker eller creoler, der passer til dagens anledning. Det gode ved øreringe i sølv er, at det er forholdsvis billige smykker og derfor en billig måde at fylde sit smykkeskrin på.

Perlen

Smykker til børn

Er der noget meget smukkere end en lille pige med de yndigste smykker?

Det er der nu nok... med eller uden smykker, så er piger og selvfølgelig også drenge altid smukke, specielt hvis det er din egen lille guldklump.


I gamle dage, eller nærmere bestemt dengang jeg overtog butikken for en del år siden, var udbuddet af smykker til børn ikke ret stor. Her var det som oftest Dagmarkors, hjerter og kors vi solgte til børn.


I dag er der sket rigtig meget på den konto og vi ser at der kommer flere og flere smykker, som henvender sig til børn. Personligt kan jeg rigtig godt lide de små enhjørninge smykker, der både kommer som øreringe og halskæder, de er virkelig søde og findes i mange forskellige farver, så der er lige den, der passer til dit barn.

Generelt smykker med dyr er et hit blandt børn. Såsom mariehøne smykker, smykker med heste og nu også de sødeste panda smykker med sort og hvid emalje. Ja, der er kommet så meget, at det næsten kan være svært at vælge.

Smykker til børn
Perlen

Hvordan opbevarer jeg smykker?

Har du smykker liggende rundt omkring i huset uden at have et sted at opbevare dem?

Nu vil du gerne vide, på hvilken måde du opbevarer smykkerne bedst, så de ikke skifter farve eller går i stykker. Det bedste er at opbevare smykkerne i en lufttæt pose, gerne en af dem som du kan købe i Ikea eller dem som de også bruger hos guldsmeden.


Er du ikke så meget til at have poser liggende med smykker i, så er det også en fordel med et smykkeskrin. Her er det vigtigt, at du bruger et smykkeskrin, som er fremstillet til at indeholde smykker, da smykkerne ellers også kan komme til at skifte farve og oxidere i en sådan. Det er nemlig ikke altid at producenten er opmærksom på hvilken type lim, de har valgt at bruge til deres smykkeskrin og nogle typer lim afgiver nogle dampe, som smykkerne ikke bryder sig om.


Steder du skal holde dine smykker fra er: Fugtige rum såsom ude på dit badeværelse.

Af og til ser vi at gaveæsker også afgiver disse dampe, som gør at smykkerne løber an, utroligt nok, da vi modtager æskerne fra producenten bag det pågældende smykkemærke.

Smykkeskrin til børn
Perlen

Hvordan renses smykker?

Er dine smykker blevet triste at kigge på og de trænger til en kærlig hånd?

Så har vi et bredt udvalg her på siden, så dine smykker kan komme til at shine igen.


Det vi som oftest selv bruger til at rense smykker i er flydende sølvrens, det er meget let at bruge og tager det værste, når dine smykker er løbet an. Du skal være opmærksom på at oxiderede detaljer, perler, rav og andre bløde sten ikke kan tåle at blive dyppet i sølvrens.


Kan sølvrensen ikke tage det hele, anbefaler vi en pudseklud. Her tager man pudsekluden og gnider smykket til det begynder at blive blankt. En pudseklud kan være en fordel at bruge, hvis smykket har oxiderede detaljer, som gerne skulle blive. Kluden vil bliver beskidt ved brug, her skal du være opmærksom på, at en pudseklud ikke må vaskes, da pudsemidlet herved vil forsvinde.


Perlerens bruges til dine perler, når du synes, at de trænger til en kærlig hånd og er blevet lidt matte eller beskidte. Vores perleekspert anbefaler at man tager den lille medfølgende børste, dypper den i rensen og børste hver enkelt perle for sig selv. Du skal forsøge at gøre perlesnoren så lidt våd som muligt, da den ikke er glad for fugt.

Pudsemidler til smykker

Smykker til kvinder

Hos perlen kan du surfe rundt blandt smykker til enhver anledning til kvinder og mænd. Se vores store udvalg af ringe, øreringehalskæder og naturligvis armbånd fremstillet i sølv, guld eller hvidguld.
Vil du forkæle dig selv, har vi lige det, du leder efter.
 
Smykker - fortryllende, stilrene og i et lækkert look, både til kvinder og rigtige mænd.
Smykkerne er fremstillet i det traditionelle materialer som sølv og guld med funklende ædelsten og til de nyere designs i forgyldt og sort rhodineret. 

Guld armbånd - Sølv armbånd

Moderne armbånd i sølv eller guld til fantastiske priser. Tag også et kig på de mange flotte armbånd, vi har i webshoppen og som kun venter på at komme ud og blive brugt af en heldig kvinde. Lige nu er det de helt tynde smalle armbånd både i guld og sølv, som trender rigtig meget.
De kan bæres sammen eller enkeltvis på det samme håndled, nogle vælger også at kombinere dem med de nye små perlearmbånd i mange forskellige farver for at gøre det en anelse anderledes og mere individuelt.

Halskæde

Søger du en kæde til dit smykke eller et vedhæng i guld eller sølv med eller uden smykkesten, så er denne side helt perfekt til at hente inspiration og med rigtig mange smukke designs nærmest til alle typer.
Her byder vi på de skønneste vedhæng til halskæder i mange flotte udgaver og materialer, såsom hjerter, kors, det evigt unge margueritte smykker, livets træ halskæde, perler, diamanter og mange, mange flere.

Guldsmykker forbinder vi oftest med klassiske smykker, men efterhånden er der også kommet mange nye smykker til i et meget moderne design, hvor man vælger at forgylde overfladen for derved at holde en god pris.

Passer du på dine smykker, kan de holde hele livet og endda måske gå videre gemmem de næste generationer. Vi har samlet nogle gode eksempler på betydningsfulde smykker, hverdags smykker og det fineste smykkesæt, som vi har sat ned med 50% rabat i et begrænset antal.

Medaljon

Med en medaljon kan du have dem du har allermest kær helt tæt på dig. Det kunne være dine børn, din kæreste, dine forældre eller bedste forældre eller måske en god veninde.

En medaljon er et super fint og klassisk smykke til alle kvinder, som gør det let at have sine kære med sig på alle tider af døgnet. Til langt de fleste medaljoner på vores side medfølger der også en kæde til medaljonen, så du ikke skal tænke på hvilken kæde, der passer bedst til.

Ring

Ja, listen af ringe er nærmest uendelig. Åhh, jeg glemte at nævne uendeligtegn ringene :0)
Webshoppen bugner med sølvringe og guldringe, traditionelle typer som vi kender dem gennem generationer såvel som mere outrerede designs og selvfølgelig både med og uden zirkonia og diamanter.
Her åbner der sig også en helt ny verden op med specialdesignede ringe fra eget guldsmed værksted eller andre mindre smykkedesignere.

Smykkerne fra vores værksted, kan købes "som de er", men det er også muligt at få dem fremstillet af dit gamle, måske arvede guld, som giver din ring en personlig betydning og du vil mindes din familie, hver gang du tager den frem for at bære den.

Her vil jeg lige tilføje et lille link til vores mest solgte ringe på siden: Pernille Corydon ring. Så du let kan lade dig inspirere til dit næste smykke, som med sikkerhed er i høj kurs blandt veninderne.

Øreringe

Øreringe har gennem tiderne altid været et stort hit. Det har altid været et fænomen, at menneskene ønsker at udsmykke sin krop med især smykker og her har øreringe og ørestikker gennem årtusinder også været en stor del af udsmykningen.

I begyndelsen var det øreringe med perler og smukke smykkesten, som var in. Senere udviklede det sig til, at man også kunne bruge ædlere metaller til øreringe som messing, sølv og selvfølgelig guld øreringe.
I dag er det stadig moderne at pynte sine ører med smykker til enhver lejlighed og udvalget af flotte øreringe er enormt.

Simpelt look eller sofistikeret?

Tjek vores shop ud og se om der ikke skulle være et par, som falder i din smag.

Ørestikker formet som en knude med små funklende zirkonia eller hvad med nogle virkelig moderne øreringe fra Pilgrim er super fine til en aften i byen, men også til hverdag for at pifte outfittet en smule op.

Eller du kan kigge forbi de meget moderne Pernille Corydon øreringe, som virkelig er i høj kurs for tiden. Er du ikke til disse, så vil jeg anbefale dig også at kigge Sif Jakobs øreringe igennem, for her er der knald på farverne og den blankpolerede overflade.

Smykkemærker

Som nogle af mine yndlings mærker vil jeg nævne By Birdie, som kendetegner sig med deres rå stil i sort oxideret sølv med guld detaljer og champagnefarvede diamanter og nu kommer de også med rådiamanter i mange af deres smykker.

Eller Joanli Nor der er kommet med en ny jordklode som vedhæng, og som de fleste nok kender, men også mange andre smarte smykker i sølv.

Per Borup som lugter langt væk af kvalitet og design fremstilles i ægte guld med funklende diamanter, hvor alle deres smykker bliver både designet og fremstillet i Danmark på deres guldsmed værksted.


Til sidst Susanne Friis Bjørner som er et nyt modefænomen med hendes små fine armbånd i smukke afstemte farver og øreringe der passer til i fantastiske farver alle sammen med ægte sten.
Ups. Der kan man se.
De mærker begynder alle sammen med bogstavet B - det går jo ikke, så her kommer lige et sidste mærke, inden du selv går på shoppetur hos os......


Et andet rigtigt flot smykkedesign er Nordahl Jewellery, som byder på ringe, halskæder, øreringe og armbånd til nogle rigtig gode priser, alle smykkerne er fremstillet i ægte sølv.