Smykker

Er du på udkig efter det perfekte smykke, så er du landet på den rette side.
Elsker du vild luksus og lækkert design, smarte modesmykker i guld, sølv eller noget helt tredje?
Perlenodense.dk

0
Carnival - Grå månesten, 8 mm
0
Carnival - Rutilkvarts, 8 mm
0
Carnival - Ametyst sten, 8mm
0
Carnival - Turkis, 8mm
0
Carnival - Rosakvarts, 8mm
0
Carnival - Røgkvarts, 10mm
0
Carnival - Røgkvarts, 8mm
0
Carnival - Gul jade, 8mm
loader

Smykker

Hos Perlen i Odense har vi det smykke, du drømmer om. Skal det være i guld eller sølv, med eller uden sten, så kig ind i vores webshop. Vi har halskæder i guld eller sølv, ringe, armbånd eller ørenringe til enhver pengepung og anledning, plus et stort udvalg i modesmykker til en overkommelig pris.  Her vil jeg blandt andet fremhæve de smukke smykker fra Joanli Nor, som er fremstillet i sølv med zirkonia til absolut favorable priser. Søger du noget lidt mere specielt, er smykkerne fra By Birdie, fremstillet i sølv med guld detaljer og pyntet med champagnefarvede diamanter, et virkeligt unikt valg.

Unikke smykker

Har du helt særlige ønsker? På vores guldsmedeværksted i Odense kan du og vores guldsmed sætte jer sammen og designe dit helt personlige smykke. 

Gaver og gaveideer

Står du og mangler en gave til barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller bryllup, så har vi det største udvalg. Hos Perlen finder du bestemt noget, som falder i god jord hos modtageren. Er du alligevel i tvivl om det er det rigtige, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi gør vores bedste i at råde og vejlede dig. 

Vilde med smykker

Vi er vilde med smykker, har fingeren på tidens smykkepuls og vort udvalg bugner af modesmykker som halskæder, armbånd, ringe og øreringe eller kendte klassikere i sølv og guld.

Vores største aktiv er dog kunderne, og derfor gør vi en dyd ud af at yde den bedste kundeservice. Her er altid helt fantastiske priser og lynhurtig levering.