JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Smykker

Vis flere produkter

Smykker til kvinder og mænd

Hos Perlen i Odense har vi det smykke, du drømmer om. Skal det være i guld eller sølv, med eller uden sten, så kig ind i vores webshop.

Vi har halskæder i guld eller sølv, ringe, armbånd eller øreringe til enhver pengepung og anledning, plus et stort udvalg i modesmykker til en overkommelig pris.  Her vil jeg blandt andet fremhæve de smukke smykker fra Joanli Nor, som er fremstillet i sølv med zirkonia til absolut favorable priser. Søger du noget lidt mere specielt, er smykkerne fra By Birdie, fremstillet i sølv med guld detaljer og pyntet med champagnefarvede diamanter, et virkeligt unikt valg.

 

Unikke smykker

Har du helt særlige ønsker? På vores guldsmedeværksted i Odense kan du og vores guldsmed sætte jer sammen og designe dit helt personlige smykke.

Mangler du og din kommende mand eller hustru et par vielsesringe kan i få lavet jeres helt egne ringe præcis som i vil have de skal være. Med eget værksted og en dygtig guldsmed kan alt lade sig gøre, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har noget i tankerne.

Er du tom for ideer og vil gerne have et unikt smykke, hjælper vi glædeligt med at tegne et design der kunne være noget for dig. Har du allerede et smykke, men ønsker at personliggøre det, er der rig mulighed for at få gravering.

 

Gaver og gaveideer

Står du og mangler en gave til barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller bryllup, så har vi det største udvalg. Hos Perlen finder du bestemt noget, som falder i god jord hos modtageren. Vi har f.eks. dagmarkors, medaljoner, livets træ smykker og hundredvis af andre smukke ting der er perfekt at give som gave.

Er du alligevel i tvivl om det er det rigtige, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi gør vores bedste i at råde og vejlede dig. 


Øreringe i sølv eller guld

Ved Perlen får du et stort udvalg af øreringe i forskellige designs. Der er både noget til dem der ønsker det simple og til dem der er mere til store, prangende ørestikkere eller ørehængere. Er du til farver kan vi anbefale Enamel Copenhagen’s drops og elsker du smykker med sten kan du helt sikkert finde noget for dig fra f.eks. Nordahl Andersen.

Susanne Friis Bjørner laver også de fineste øreringe, til meget venlige priser, som bestemt er værd at tjekke ud.

 

Halskæder og armbånd

Du kan få de smukkeste halskæder og armbånd i guld eller sølv. Vi har blandt andet de populære mursten- og bismarkkæder som taler for sig selv. Vi har også helt klassiske vedhæng både med og uden kæde hvor alle kan være med i forhold til pris. Finder du et vedhæng uden kæde kan vi sagtens klare en kæde til dig efter eget valg uanset om det skal være sølv eller guld.

Vi kan garantere dig at du finder et armbånd eller en halskæde der falder i din smag med vores store udvalg.

Vilde med smykker

Vi er vilde med smykker, har fingeren på tidens smykkepuls og vort udvalg bugner af modesmykker som halskæder, armbånd, ringe og øreringe eller kendte klassikere i sølv og guld.

Vores største aktiv er dog kunderne, og derfor gør vi en dyd ud af at yde den bedste kundeservice. Her er altid helt fantastiske priser og lynhurtig levering.