Nyheder

De bedste nyheder fra mange både små og store mærker.
I denne kategori finder du de seneste trends, højeste mode og mest moderne smykker, ure og charms fra mange anerkendte brands.

Smykker Online Nyheder

Du vil blandt andet kunne blive inspireret af nyheder fra Pernille Corydon, Julie Sandlau, Enamel Copehagen, Obaku, Susanne Friis Bjørner, Heiring, Joanli Nor, Sif Jakobs, Christina Watches og mange flere.

Lige så snart nyhederne lander hos os, gør vi alt hvad vi kan for at få dem lagt online hurtigt, så du kan få fingrene i dem med det samme. 
Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden, hvor du som den første får besked om nye, spændende kollektioner og gode tilbud.

Nyheder øreringe

Her finder du blandt andet de fantastiske smykke nyheder som forskellige typer øreringe med lange kæder i enten guld eller sølv fra blandt andet Julie Sandlau, samt øreringe i anderledes, sjove og svungne former fra eksempelvis Pernille Corydon. Creolerne forstætter også med at ligge i toppen af hvad der er in lige nu - og de kommer i mange forskellige materialer både med og uden sten eller vedhæng og forskellige typer af overflader. Besteseller kreoler lige for tiden er helt klart dem fra Sif Jakobs med mange forskellige farvede zirkonia.

Ydermere er mange smykker dette efterår inspireret af naturen. Det er tydeligt at se på de forskellige smykker - f.eks. By Birdie som formår at kombinere hendes smykker med lækre rå diamanter, hvide perler og ægte guld.

Farver - masser af farver! Både i halskæder, øreringe og ringe.
Der er kommet rigtig mange smukke smykker med multifarvet sten - og de hitter stort! Både Sif Jakobs, Joanli og Susanne Friis Bjørner ligger sig godt i spidsen med de smukkeste smykker med rengbuefarvede sten. Har du ikke allerede købt det endnu, så kan jeg kun anbefale det. De pifter ethvert outfit op. 

På vores eget værksted sidder vores dygtige guldsmed, som laver nye spændende smykker, lige efter dit ønske. 
Der er ikke én opgave der er hverken for stor eller for lille. Så har du et helt specielt ønske til et en ny ring, et halssmykke eller andet - så tøv ikke med at
tage en uforpligtende snak med os. Vi kan lave smykker af dit gamle guld, arvede smykker og egne diamanter - men vi fremstiller også smykker helt fra ny af, og kan isætte de sten du måtte ønske at få isat.
Læs Mere
0
Siersbøl - Guldring med 3 diamanter
-15%
0
Sif Jakobs - Novara ring med sorte sten, forgyldt
-15%
0
Sif Jakobs - Vulcanello øreringe, sort
-100%
0
Siersbøl - Alliance ring
-10%
0
Siersbøl - Hjerteformet vedhæng i guld
-10%
0
Siersbøl - Rundt vedhæng i guld
loader