Retur

Fortryder du – mod forventning – dit køb, kan du indenfor 14 dage efter varemodtagelsen returnere den til Perlenodense.dk. hvis du ønsker pengene retur. 
Ønsker du at ombytte til anden vare, kan du indenfor 30 dage efter varemodtagelsen, sende den retur til os. 

Pakker sendes retur til adressen: Perlen, Åløkke Alle 32, 5000 Odense C

Vi refunderer ikke fragtudgiften i forbindelse med returneringen af en vare. 
Ved returnering / ombytning af en vare, skal denne vare være ubrugt og i original emballage. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af fakturaen på den pågældende vare, samt et note om hvad du ønsker ombyttet til eller om denne skal returneres. 
Når vi har modtaget varen under de givne betingelser, ombytter vi til en anden vare, eller indbetaler det fulde beløb på din konto.

Julegaver - returnering og ombytning

Du har altid 14 dages returret på dit køb fra varemodtagelsen (den dag posten har leveret din pakke) hvis du ønsker pengene retur. 
Dog bytter vi gerne din julegave til anden vare helt frem til 24. januar 2021. 

Vi refunderer ikke fragtudgiften i forbindelse med returnering / ombytning af en vare. 
Ved returnering eller ombytning af en vare, skal denne vare være ubrugt og i original emballage. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af fakturaen på den pågældende vare, samt et note om hvad du ønsker ombyttet til eller om denne skal returneres. 
Når vi har modtaget varen under de givne betingelser, ombytter vi til en anden vare, eller indbetaler det fulde beløb på din konto.

Pakker sendes retur til adressen: Perlen, Åløkke Alle 32, 5000 Odense C