Herresmykker

Hos Perlen finder du et stort udvalg af smykker til herrer og mænd i alle aldre. Aldrig før har det været så moderne at mænd bærer et smykke som det er i dag og der er kommet rigtig mange smarte armbånd til gennem de sidste år.
0
Son 0f Noa - Cognac farvet læderarmbånd
0
Son Of Noa - Brunt glat læderarmbånd
0
Son Of Noa - Sort glat læderarmbånd
0
Son Of Noa - Gråt flettet læderarmbånd
0
Son Of Noa - Brunt flettet læderarmbånd
0
Son Of Noa - Sort flettet læderarmbånd
0
Son Of Noa - Brun Cord herre armbånd
0
Son Of Noa - Blå Cord herre armbånd
0
Son Of Noa - Sort Cord herre armbånd
0
Son of Noa - Mørkebrunt læderarmbånd
0
Zeezen - Flettet læderarmbånd til mænd
0
Zeezen - Reb armbånd med titanlås, 20cm
0
Son Of Noa - Blå Cord herrearmbånd
0
Son Of Noa - Brun Cord herrearmbånd
0
Son Of Noa - Sort Cord herrearmbånd
0
NOA - 14 kt. Kadaverskilt Vedhæng
-20%
0
BB - Fidget Spinner i sølv med sort emalje på sort læderarmbånd
-35%
2
Eske Storm - Mjolnir, sølv thors hammer
0
Frank - Brown leather bracelet
0
Frank - Brown leather bracelet with charms
Sorter stigende
pr. side

Herresmykker og herrearmbånd

Hos Perlen finder du et stort udvalg af smykker til herrer og mænd i alle aldre. Aldrig før har det været så moderne at mænd bærer et smykke, som det er i dag og der er kommet rigtig mange smarte armbånd til gennem de sidste år. Nu kan det næsten være helt svært at vælge, om det skal være et stenarmbånd med sorte sten, eller et lækkert læderarmånd i kalveskind, som skal pryde armen. Der er skam heller ikke noget i vejen for at bære mere end et armbånd af gangen.

Herrearmbånd fra BB

Nogle af de sidste nye armbånd vi har fået er armbåndene fra BB, som vi selv fremstiller på vores værksted, de består af et lækkert læderarmbånd i kalveskind med en mat titanlås og et sølvvedhæng som rækker lige fra kranier til svampe og drager. Se også de smarte stenarmbånd fra BB med sølv detaljer i tibetansk agat eller farverigt keramik fra BB.

Son of Noa herrearmbånd.

Et af bestsellerne er disse maskuline herrearmbånd fra Son of Noa. Der er to forskellige typer at vælge imellem, et i blødt kalveskind med stållås i flere forskellige breder og farver og de meget moderne stenarmbånd med hematit sten eller sort onyx. Står du og mangler det perfekte armbånd til din mand eller kæreste, eller måske til dig selv, så er disse armbånd et rigtig godt valg, da de er i meget høj kvalitet og til gode prise.

Frank 1967 læderarmbånd og stenarmbånd

Et af vores nye mærker indenfor herresmykker er Frank 1967, som har et stort udvalg af herrearmbånd i læder og stenarmbånd. Frank 1967 er designet til mænd som er klar til eventyr og som tør gå lige til kanten. Frank 1967 præsentere en kollektion af robuste læderarmbånd og stålarmbånd til herrer og mænd.

Det sidste touch til mandens outfit

Hvis vi kigger os omkring, ser vi flere og flere mænd med smykker. Og det er altså ikke kun de populære herrearmbånd i læder vi ser. Særligt ringe i både guld og sølv er også stigende i popularitet, men også ure og halskæder. 
Og ligesom ved kvinder, giver det altså bare lige det sidste finish til outfittet.