Øreringe

Her på siden finder du et meget stort udvalg af øreringe og ørestikker i et utal af forskellige materialer og designs.
Hurtig levering og fri fragt
0
Per Borup - Una, 585 gold earrings
0
Per Borup - Una, 585 gold earrings
0
Per Borup - Una, 585 gold earrings with 0,40ct diamonds
0
Enamel - Unity, store øreringe som hænger i sølv
0
Enamel - Drop loop, store hoop øreringe forgyldt
0
Enamel - Unity, store flotte hænge øreringe
0
Enamel - Wawe, store flotte og matte sølvøreringe
0
Enamel - Petit enamel, petit øreringe med grøn emalje
0
Enamel - Wawe, forgyldte øreringe
0
ByBiehl - Imagine, peacetegn øreringe med blomster
0
ByBiehl - Imagine, forgyldte store peace øreringe
0
ByBiehl - Forrest Large, forgyldte sølv øreringe
0
ByBiehl - Forrest Sparkle, store øreringe med blade og sten
0
ByBiehl - Olive, lange forgyldte øreringe med blade
0
8kt guld hænge øreringe, 25mm
-50%
0
Spirit Icons - Taste black silver earrings
-50%
0
Spirit Icons - Taste silver earrings
-50%
0
Spirit Icons - Grace gold plated earrings
0
by bram - Nude tassel øreringe, 4cm
1
by bram - røde øreringe med små perler , 4cm
0
by bram - Smarte gule øreringe med små perler, 4cm
1
by bram - Orange og beige tassel øreringe, 6cm
0
By Birdie - Nebula Creol, smarte creol ørestikker
Sorter stigende
pr. side

Hos Perlen finder du et meget stort udvalg af øreringe og ørestikker i et utal af forskellige materialer og designsDet er aldrig svært at give sit outfit et ekstra lille pift med et par smukke sølvøreringe eller guldøreringe, da lidt pynt i ørerne altid vil tiltrække øjet og skabe opmærksomhed. Øreringe har været brugt siden oldtiden, hvor mennesket smykkede sig og viste deres sociale status gennem eksempelvis øreringe, men også andre smykker og beklædning. Det samme sker også i dag, måske ikke hvor man viser sin rang, men man viser hvilken type person man er og gerne vil afspejle overfor andre.
Her på Perlens webshop er der mange forskellige typer og mærker af øreringe der kan vælges imellem lige fra designet af øreringene til materialet de er fremstillet i og selve størrelsen på øreringene. Selvfølgelig er der stadig social status i at bære nogle kæmpe store diamant ørestikker, som glimter af rigdom og social klasse.

Brands jeg gerne vil nævne:

Rabinovich øreringe


Med deres meget smukke organiske designs fremstillet i ægte sølv eller guld, hvor de næsten altid har valgt at bruge ægte smykkesten. Øreringene fra Rabinovich henvender sig til den modne kvinde, der ønsker at skille sig lidt ud fra mængden og være sig selv.

Nordahl Jewellery enkle øreringe


Nordahl Jewellery byder på sølvørestikker eller forgyldte øreringe til helt fantastiske priser og med deres meget enkle design falder de næsten altid i god jord, hvis du vælger netop disse øreringe til gave. Nordahl Jewellery har et stort udvalg af hjerteørestikker, fjerøreringe, firkløverøreringe og stjerneøreringe. Jeg vil mene, at disse øreringe er til det unge publikum, som teenagere, studenter og konfirmander, som gerne vil have lidt forskelligt at skifte imellem, så det passer til dagen tøjvalg og måske også deres stil, som let kan skifte fra dag til dag i sådan en ung alder. Dette husker jeg i hvert fald selv fra da jeg var teenager :0)

Lund Copenhagen margueritte øreringe, en rigtig klassiker


Man må nok sige at margueritte smykker er kommet for at blive med deres meget tidsløse design og gode historie om hvordan dronning Ingrid fik foræret en marguerit brosche med 238 brillianter og 444 rosensten og hvordan dronning Margrete har båret margueritten som et af hendes yndlingssmykker.
Margueritte øreringene bliver nu fremstillet i mange forskellige størrelser og ikke mindst farver, så er der en margueritte der passer lige netop til dig uanset køn, nahhhh, nok ikke lige køn, men i hvert fald uanset alder, højde og drøjde.

Modeøreringe fra By Bram


Med de meget farverige øreringe fra By Bram, kan du meget let sætte lidt kulør på hverdagen og starte en lille samtale om øreringe, farver, vind og vejr. Især hvis du er lige som mig og kan have lidt svært ved at smalltalke, så er det godt at kunne finde et let samtaleemne, som ligger lige til højrebenet og hvorfor så ikke gribe den? By Bram øreringene findes i mange forskellige superflotte farver og forskellige længder. Selv har jeg de blå By Bram øreringe, som er min yndlingsfarve og min spartanske garderobe indeholder en hel del blåt og så har jeg de orange øreringe, bare fordi jeg synes de har en dejlig farve.


Og så er der selvfølgelig alle standard øreringe, som ikke rigtig kommer fra noget bestemt mærke eller i hvert noget kendt mærke og min liste over mærker ville også blive alt, alt for lang, hvis alle skulle med.
Her er sølvørestikker og guldørestikker lige fra de meget enkle og klassiske øreringe med små perler eller diamanter til de sjovere øreringe med masser af flotte farver. Øreringe som hænger ned fra øret, der bevæger sig i din rytme når du går. Ørestikker fyldt med zirkoniaer eller diamanter som glimter i solens stråler eller månes skær. Rå øreringe i sort øxideret sølv med en mat eller filet overflade og selvfølgelig små enkle øreringe til børn.