Christina Jewelry Charms til læderarmbånd

Det er lige her du skaber dit drømmearmbånd med de flotte charms fra Christina Jewelry amd Watches. Alle charms er fremstillet i ægte sølv og pyntet med ægte sten eller perler.. Alle charms er lige til at sætte på dit yndlings læderarmbånd fra Christina Jewelry & Watches.
Spar 10% - Hurtig og fri fragt

Christina Jewelry & Watches charms og læderarmbånd

Hos Perlen finder du altid det største udvalg af charms og læderarmbånd fra Christina Jewelry & Watches og så med 10% rabat og fri fragt på alle smykker og charms fra Christina Design.
De mest kendte armbånd fra Christina er læderarmbåndet, hvorpå man kan sætte alle de forskellige charms og kugler, som man kan forestille sig. Udvalget er rigtig, rigtig stort og dækker en vid ramme af forskellige designs og overflader.
Ønsker du et armbånd hvr der allerede er en charm på, så skal du lige se alle de flotte Christina Jewelry kampagner, hvor du kan spare helt op til 60% på dit Christina startarmbånd.

Christina Jewelry & Watches Charms

Se de mange charms fra Christina Jewelry, der passer på læderarmbåndet også fra hende. Blandt de mange charms er der enkelte som skiller sig ud fra mængden og er vores bestsellere, det er blandt andet: Christina Galxie i sølv charm, som med alt sin ekelhed i sølv og med 7 ægte topaser vinder sig frem og denne Christina Real Harmony i forgyldt sølv også med ægte topaser. Udover disse to kugler så er charms med hjerter og margueritte charms også utroligt populære i både sølv og forgyldt sølv.

Stjernetegn fra Christina Jewelry & Watches.

Som noget nyere er der og kommet de fineste stjernetegn fra Christina Jewelry, hvorpå der er et flot udskåret stjernetegn og hvori der er isat en månedssten for den pågældende måned. Også her sparer du 10% på alle charms og får gratis levering