Christina Jewelry & Watches

Efterhånden er Christina Jewelry and Watches vokset sig til at være et meget stort og omfangsrigt firma, som næsten er leveringsdygtig indenfor alle typer af smykker og er ikke længere kun kendt for deres fantastiske ure.
Husk du sparer altid minimum 10% rabat på dit Christina smykke hos Perlen, se også alle de gode Christina tilbud her.

Christina smykker, armbånd og ure Spar 10% og få fri fragt

Christina Jewelry and Watches ure med diamanter

Christina jewelry begyndte sit eventyr med de nu meget kendte dameure med små diamanter i skiven, hurtigt her efter kom der også Collect dameurene til hvor man kan pynte alt lige fra urskiven med små elementer eller diamenter, der kan sættessølvcharm eller forgyldte charms på urets læderarmbånd og læderemmene kan generelt skiftes til andre flotte farver.

Charmsarmbånd fra Christina Jewelry & Watches

Christina fører et stort udvalg af lækre bløde kalveskinds læderarmbånd med magnetlås i utroligt mange spændende farver, hvorpå der kan sættes mange forskellige sølvcharms eller forgyldte charms. Alle Christna charms er fremstillet med ægte topaser og ikke synth. zirkonia som mange andre kuglefirmaer bruger.
Når du vælger dit Christina charmsarmbånd skal du være opmærksom på at der er to udgaver, et sølvarmbånd til charms og et læderarmbånd til charms. Charmsene til disse to armbånd kan ikke kombineres, da hullerne i kuglerne til sølvarmbåndet er en del mindre end dem til læderarmbåndet. Derfor skal du altid være sikker på hvilket armbånd du ønsker charms til, så du ikke får de forkerte.

Ørestikker og øreringe fra Christina smykker

Herefter så den nye smykkeserie af ørestikker og øreringe dagens lys, der var en helt ny kollektion af øreringe i sølv eller forgyldt sølv med emalje eller ægte topaser. Her kan der vælges mellem små hjerteørestikker, korsørestikker, blomsterørestikker og øreringe som hænger med anderledes overflader og designs.

Ringe fra Christina design smykker i bedste kvalitet med ægte sten.

Se også de mange flotte ringe fra Christinas hånd, disse er allesammen designet så de passer med den sidste mode. Her kan der vælges mellem forgyldte ringe og sølvringe igen med emelje i sort eller hvid og med ægte hvide topaser.

Christina Jewelry and Watches vedhæng og halskæder

Vil du sætte det sidste pift på dine Christina smykker, så er der også kommet de fineste blomstervedhæng, marguerittevedhæng med emalje, stjernetegn smykker og selvfølgelig en hel masse smukke hjertevedhæng og korshalskæder. Alle halskæder og vedhæng fra Christina er fremstillet i ægte sølv eller sølvforgyldt med ægte topaser.

Christina smykker armbåndskampagner

Står du og vil give en gave eller ønsker at smykke dit håndled med et armbånd, så finder du altid nogle gode kampagner fra Christina her, hvor du ofte sparer helt op til 65% på dit start armbånd om det er et læderarmbånd med 1 charm og 1 stopper eller et sølvarmbånd med 1 kugle og 1 stopper.

Christina Jewellery udsalg

Christina Jewellery opdaterer altid deres smykkekollektion, så de følger tidens sidste trends indenfor design, derfor vil der også komme en udskiftning af deres kollektion, de smykker som udgår vil du kunne finde her med op til 50% rabat. Her er: Halskæder, vedhæng, ørestikker, charms og ikke mindst ure hvor der en hel masse penge at spare.