Armbånd

Her finder du et stort udvalg af armbånd, jeg tror næsten vi har alle de forskellige typer armbånd, som du kan forestille dig og hvis vi ikke har det du søger på siden, er du altid velkommen til at kontakte os.
-30%
0
Lund - bidsel armbånd i 14kt guld
0
Lund - Bit bracelet in silver'
1
Enamel - Lucky Charms, forgyldt armbånd med charms
1
Enamel - Bangle armring med ferskenfarvet emalje dot
1
Enamel - Bangle armbånd med mørkeblå emalje dot
0
Enamel - Bracelet with tulip charms, gold plated
0
White Label - Sølv armbånd med navnepalde
1
Mads Ziegler - 8kt guldarmbånd med cirkler
0
Scattered tears - Sølv armbånd med brune perler
2
Saint Tropez - Armbånd forgyldt med turkis og onyks
0
Saint Tropez - Sølvarmbånd med koral og onyks
0
Saint Tropez - Sølv armbånd med rød koral og agat
0
Saint Tropez - Lille armbånd forgyldt med blå agat
0
Saint Tropez - Forgyldt armbånd med rød agat og jade
0
Saint Tropez - Forgyldt armbånd med små hvide perler
1
Nobel tears - Sølvarmbånd med rubiner
0
white Label - Olympic guldarmbånd med cirkler 8kt
0
Saint Tropez - Forgyldt armbånd med rød agat
0
Saint Tropez - Sølvarmbånd med onyx og koral
Sorter stigende
pr. side

Søger du det perfekte armbånd?

Her finder du et stort udvalg af armbånd, jeg tror næsten vi har alle de forskellige typer armbånd, som du kan forestille dig og hvis vi ikke har det du søger på siden, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre vores bedste for at skaffe det hjem til dig.

Her kommer lille udpluk af de standard armbånd vi tilbyder på shoppen:

Selvfølgelig har vi de helt almindelige standard sølv armbånd og guld armbånd, hvor det at bære flere armbånd af gangen er blevet utroligt populært, også hvor man blander små tynde farverige armbånd med perler ind imellem og jeg må tilstå det ser superflot ud. Hvis man synes at de ægte guld armbånd er lige i overkanten at købe for at være med på dette modefænomen kan der selvfølgelig også vælges et forgyldt armbånd til formålet.

Armbånd med vedhæng og tags

Se også de mange nye mode armånd, hvor de er blevet pyntet med små fine tags eller vedhæng i form af fjer, hjerter, bogstaver eller  en enkelt lille plade med zirkoniaer. Disse armbånd har særdeles gode priser og ville være den perfekte gave til en lille konfirmand eller en nyudklækket student, som skal til at starte på livet og alle dets spændende udfordringer.


Læderarmbånd som kan pyntes med charms, vedhæng eller kugler

Jeg tænker at læderarmbåndet er kommet for at blive, det er nu noget som har været på markedet i mange år og der bliver ved med at komme nye mærker til, hvilket tyder på at der stadig er stor efterspørgsel på dem. Nu kan det ligefrem være svært at vælge hvilken type læderarmbånd man har lyst til at bære, hvor før i tiden var der nærmest kun en slags. I dag har Christina Jewellery vundet et godt indpas med deres flotte kalveskindsarmbånd, som kan smykkes med mange forskellige vedhæng og læderarmbåndene fra Sif jakobs som er pyntet med zirkonia er også et stort hit. Dertil vil jeg også tilføje fra vores eget mærke Beauty Beads læderarmbånd med store fantastiske sølvfigurer udformet som blomster, kranier, frøer og fjer, et super sejt armbånd hvor figurerne er fremstillet og designet 100% i Danmark, så hvis du ikke vil ligne alle andre, så ville ditte være et godt valg, da de næsten er varme endnu, så nye er de.