ALLE SMYKKER

Hos Perlen fører vi et meget stort udvalg af smykker til damer og herrer. Her finder du ringe, halskæder, armbånd og øreringe i næsten alle materialer lige fra det traditionelle sølv og guld og til de lidt nyere typer som forgyldt og sort rhodineret.
0
Guld hoop ørestikker med zirkonia
0
Guld perleørestikker med zirkonia
0
Guld hænge perleøreringe med zirkonia
0
Små organiske øreringe med sten
0
Forgyldte kædeøreringe som hænger ned fra øret
0
Sølv klap creoler med zirkonia på forsiden
0
Store hoop øreringe med zirkonia
0
Rose øreringe med en lille zirkonia i midten
0
Forgyldte store hoop øreringe med en firkantet sten
0
Forgyldte store ørering med en firkantet sten
0
Store viking øreringe i sølv
0
Runde forgyldte øreringe med zirkonia
0
Kæde øreringe som hænger ned fra øret
0
Runde sølvøreringe med stjerner og zirkonia
0
By Birdie - Galaxy ring
0
Spirit Icons - Raw necklace with gold plated dot, 45 cm
0
Spirit Icons - Raw ring
0
Spirit Icons - Block ring
0
LUNDD - Rune Ring Size 56
0
Julie Sandlau - Noble Bamboo, forgyldte kreoler med zirkonia
0
Julie Sandlau - Sølv halskæde med en lille zirkonia
0
Julie Sandlau - Little Prime, forguldt ring med rosa zirkonia
Sorter stigende
pr. side

Stort udvalg af trendy og moderigtige smykker til gode priser.

Hos perlen kan du surfe rundt blandt smykker til alle aldersgrupper, damesmykker og herresmykker. Se vores store udvalg af ringe, ørestikker, øreringe, halskæder, vedhæng og naturligvis armbånd fremstillet i sølv, guld eller hvidguld.

Moderne armbånd i sølv eller guld til fantastiske priser

Tag også et kig på de mange flotte armbånd vi har på shoppen, lige nu er det meget de tynde armbånd både i guld og i sølv som trender rigtig meget, hvor man kan bære dem sammen eller enkeltvis, nogle vælger også at kombinere dem med de nye små perlearmbånd i mange forskellige farver for at gøre det en anelse anderledes og individuelt.

Smukke halskæder og vedhæng til enhver smag

Søger du en halskæde eller et vedhæng i guld eller sølv med eller uden smykkesten, så er denne kategori af smykker helt perfekt. Her byder vi på de skønneste vedhæng i mange flotte designs og materialer, såsom hjertevedhæng, korsvedhæng, margueritte vedhæng, livetstrævedhæng, perlevedhæng, diamantvedhæng og mange mange flere.

Store ringe, små ringe, sjove ringe, klassiske ringe, enkle ringe, guldringe, sølvringe
Ja, listen af ringe er nærmest uendelig, åhhh glemte at nævne uendeligtegn ringene :0) Her byder vi på sølvringe, guldringe som nogle af de mere traditionelle typer disse fåes igen med eller uden zirkonia og diamanter. Der åbner sig også en hel verden op af specialdesignede ringe fra eget værksted eller andre mindre smykkedesignere.

Øreringe og ørestikker har gennem tiderne altid været et stort hit

Det har altid været et fenomen, at man ønsker at smykke sin krop med smykker og her har øreringe og ørestikker også været en stor del af udsmykningen. I starten var det øreringe med perler og smukke smykkesten, som var in. Senere udviklede det sig til at man også kunne bruge ædlere metaller til øreringe som messing, sølv og selvfølgelig guld. I dag er det stadig meget moderne at pynte sine øre og udvalget af flotte øreringe er eneomt. Tjek vores shop ud og se om der ikke skulle være et par som falder i din smag.

Som nogle af mine yndlings mærker vil jeg nævne By Birdie, som kendetegner sig med deres rå stil i sølv med guld og champagnefarvede diamanter. ByBiehl som af de fleste kendes ved deres nye vedhæng med jordkloden og familievedhængene i sølv. Per Borup som lugter langt væk af kvalitet og design i guld med diamanter og til sidst by bram som er et nyt modefænomen af små fine armbånd i smukke afstemte farver og deres lange kvast øreringe i fantastiske farver. Der kan man se, de starter alle sammen med bogstavet B, det går jo ikke, så her kommer lige et par stykker mere......
Et andet rigtigt flot smykkemærke er Nordahl Jewellery som byder på ringe, halskæder, øreringe og armbånd til nogle rigtig gode priser, alle smykkerne er fremstillet i ægte sølv.