PANDORA

Vis flere produkter

Pandora

Hos Perlen har vi forhandlet Pandora smykker gennem en lang årrække, lige fra charms til armbånd og deres øvrige helt fantastiske smykker.

Kæmpe udvalg af Pandora smykker!
Vi fører en bred vifte af skønne charms, armbånd og halskæder fra Pandora. Rabat på næsten alle Pandora smykker og på nogle op til 60% på nogle.

Pandora har gennem alle årene været dygtige til at forny sig og komme med nye tiltag, både i deres smykke kollektion og charms. Her er der blandt andet kommet nye temaer som Harry Potter og Disney Charms.

Kæmpe udvalg af Pandora smykker!
Vi fører en bred vifte af skønne charms, armbånd og halskæder fra Pandora. Rabat på næsten alle Pandora smykker og på nogle op til 60% på nogle.

Pandora Charms

Ønsker du nogle nye charms og vedhæng til dit Pandora armbånd, så har vi hos Perlen helt sikkert noget for dig. Vi forsøger altid at have et bredt udvalg i alle kategorier lige fra de enkle sølv charms over i de farverige charms med emalje og de skinnende med zirkonia i alle farvenuancer. Ligger du inde med et armbånd fra et andet mærke, så kan du sagtens sætte disse kugler på.

Disney charms fra Pandora

Har du set alle de nye Disney charms?
Der er bare kommet rigtig mange nye og de er rigtig flotte alle sammen. Så skal det være en lille tepotte fra Skønheden og udyret eller hvad med æseldyret fra Peter Plys eller måske Bell iført den skønne gule kjole. Jep, som Disney fan kan det være svært, og så er det jo heldigt, at der er plads til rigtig mange charms på et Pandora armbånd.

Pandora smykker

Gennem tiden har Pandora også forsøgt sig med mange forskellige smykkekollektioner, dog har de ikke altid formået at slå igennem i det "almindelige" smykkeunivers, men de har nu lanceret mange flotte dele - lige fra halskæder til ringe og øreringe.
Desværre er der ikke så mange smykker at vælge imellem længere på vores webside, da vores forhandling af Pandora-mærket er blevet lukket ned for en del år siden, og vi derfor kun har kunnet  købe op fra andre forhandlere, som efterfølgende også er blevet lukket.

Pandora Outlet

Charms, kugler, beads - kært barn har mange navne og hos Perlen finder du altid de bedste priser.
Her er charms nedsat med helt op til 60% rabat, godt nok er de fra ældre kollektioner, men flotte er de stadigvæk, det er der ingen som kan tage fra dem.

Pandora aktie

Her er et ret interessant emne: hvordan kommer det til at gå dem??
Det er der næppe nogen, der ved, og også jeg kan kun gætte....
Umiddelbart tænker jeg, at det kan være utrolig svært for et firma, store som små, at blive eksponeret på den samme måde, når de vælger at lukke deres forhandlere. Her tænker jeg, at de mister en hel del reklame i ugeaviser og andre mindre blade, som kommer ud til lokalbefolkningen, og bliver læst af deres helt store målgruppe.
Eller alle de mange posts på de sociale medier, som de er gået glip af gennem årene, posts, der henvender sig 100% til deres  potentielle kunder.

Når Pandora vælger at lukke forhandlere, må de også have gjort op med sig selv, at de mister omtalen af deres produkter, når der skal købes smykkegaver til højtider som fødselsdage, årsdage og ikke mindst i julen. 
De har på denne måde simpelthen valgt at takke nej til al den gratis omtale, de kunne have fået fra engagerede forretningsdrivende, som man ikke kan købe for penge. 
Store flotte, hvide Pandora forretninger på de helt rigtige adresser er nu deres vej til kunderne, men kommer de?
Pandora har gennem de seneste år også fået stryg for deres design og priser – det fremmer ikke ligefrem et salg. Spørgsmålet er nu, hvor lang tid skal der gå, og hvor langt aktien skal ned i kurs, før der er en genial direktør, som ser lyset.

Ja, det var så mit syn på Pandora her d. 30/12-2019, den andensidste dag, inden vi skriver 2020 - GODT NYTÅR