Everchanges

Odds er navnet på en hel serie glaskugler fra Elfbeads, hvor virksomheden har valgt at gå nye veje og prøve kræfter i nyt terræn.
Det specielle ved denne kugleserie er ikke til at overse. De er produceret i en række farver, faconer og udformninger, som er ret forskellige fra firmaets standarddesign.

Elfbeads glaskugler Odds, Everchanges og Glow

Nu kommer der nogle nyheder, der bare ikke er til at stå for: Light in the Dark er glaskugler med hjerter, blæksprutter, ænder og mange flere figurer, der alle sammen og på hver sin særlige måde, lyser op i mørke.
Vil du vække opsigt på en mørk aften, om det er på dansegulvet eller under en hyggestund i sofaen derhjemme, så er Light in the Dark-kugler et "must have". De er ganske enkelt fascinerende.

Odds og Everchanges er en serie Elfbead-kugler, der er produceret i en række farver og udformninger, som er forskellige fra det hollandske firmas standarddesign. De er anderledes, ja, men et er sikkert: De er lige så skønne som Elfbeads andre kugler, og det anderledes touch gør kun dem kun endnu mere attraktive og unikke. Se dem alle her i Perlens webshop.

Læs Mere
-40%
10
Elfbeads - Everchange, glas med sten
-40%
7
Elfbeads - Everchange, brun med glimmer
-25%
19
Elfbeads - Everchange, lilla glas
-40%
3
Elfbeads - Nebula Alien
-40%
10
Elfbeads - Gold Love
-40%
4
Elfbeads - Ocean Babylon, Retired
loader