Wioga

Wioga er et nyt og dansk smykkebrand. 
Wioga er super feminint, og udtrykker både blødhed og elegance - og ikke mindst SOMMER!  Måske kender du allerede de yndige kirsebær øreringe? Hvis ikke, så kan du finde dem lige her - De laves i sølv og forgyldt sølv med både røde og lyserøde bær. Der findes et hav af armbånd i mange forskellige farve kombinationer. Armbåndene er lavet på en fin silkesnor med små perler i flere farver. 

Wioga armbånd og øreringe

Tjek de nye flotte smykker ud fra Wioga, som er helt perfekt afstemt i hver en lille farve detalje, så de matcher flot sammen.
De moderne øreringe fra Wioga er fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv med mange fine bittesmå perler i skønne farver. Alle øreringene som hænger er monteret på en fin silkesnor besat med perler i forskellige farver og afsluttet med en kvast i enderne.
Wioga er især kendt for deres nye kirsebær øreringe. Øreringene fåes i sølv eller forgyldt sølv med enten lyserøde perler eller meget røde perler i enderne.
Wioga armbåndene er ligeledes fremstillet på silkesnore i forskellige farver og her også smykket med flotte små perler i matchende farver.