JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Wioga

Nyt, dansk smykkebrand. Super feminin stil, der udtrykker blødhed og elegance
Wioga smykker, halskæder, øreringe. Nyd de mange forskellige farvekombinationer - du finder det hele her.
Vis flere produkter

Wioga smykker

Lette øreringe, nærmest sarte og delikate, hvor perlernes farver er smukt afstemt med hinanden. Det er kendetegnet for perleøreringe fra den danske designer bag det danske smykkemærke Wioga.
Hver lille detalje, hvert farvevalg mellem for eksempel pink, sort og guld, gør perleøreringene til små unikke kunstværker. Og så er det rigtig godt tænkt, når sættet består af to vidt forskellige øreringe i samme stil og design med de helt selvsamme nuancer og farvekombinationer.

Det er bare det perfekte look for kvinden med to eller flere huller i det samme øre. Smart. Har du kun et hul i hver øreflip, ser det også rigtig kækt ud med en kædeørering i det ene øre og en kreol i det andet. Det matcher bare, især på en sommerdag.
Wioga smykker holder en finger på smykkemoden og er et lille skridt foran med deres nye creol øreringe.

Wioga øreringe

Faktisk har jeg tænkt på, at der en god portion flower-power-look over Wiogas øreringe. Okay, ikke helt. Der er sket en del i branchen siden dengang. Som jeg husker det, var de store dinglende øreringe i alle regnbuens farver godt nok vildt smarte og in, men næsten altid fremstillet i et materiale, der gav eksem og betændelse. Sådan er det ikke her ved Wioga.

Alle smykkerne er fremstillet i 925 sterling sølv belagt med 14 karat guld. Også stenene i Wiogas kollektioner er oftest bjergkrystal, jaspis, kvarts, malakit, men flere andre ægte halvædelsten i sarte pastelfarver har fundet vej til værkstedet, der laver kollektionen. Perlerne på hængeøreringene er monteret på en fin silkesnor og afsluttet med en kvast i enderne.

Wioga creoler

Har du bemærket, at nogen bærer kirsebærøreringe i øjeblikket? De kommer fra Wiogas smykkeværksted, og har været med til at gøre dette brand kendt. De nye kirsebær øreringe fås i sølv eller forgyldt sølv med enten lyserøde perler eller meget røde perler i enderne, som ligner små lækre kirsebær. Se hele udvalget af creoler fra andre mærker her.

Se også alle de farverige creoler, som er kommet i de mange forskellige matchende farver og størrelser. Er du mere til øreringe, der lægger sig op ad øret, finder du det også her. Se bare ”slangen” med alle de mange farverige sten.
Det ser ganske enkelt godt ud.
Du kan også tage et kig forbi vores store udvalg af perle øreringe, her er helt sikkert noget smukt at kigge på.

Wioga forhandler

Det er Wioga øreringe, der hitter i øjeblikket, men nu da du er kommet ind i vores webshop, skulle du tage et kig på de mange forskellige armbånd. Også her er perlerne og stenene monteret på silkesnore i forskellige farver - altid nøje afstemt efter nuancerne. Hver lille detalje er i harmoni, og matcher flot sammen.
Selv siger kvinden bag brandet, Marlene Westergaard, at hun henter sin inspiration fra gadebilledet og får dem designet på fabrikken Wioga Hørsholm.

Jeg nikker lige til hendes egen beskrivelse. Der er en lethed, nærmest en grad af upcycling over designet, der går lige til hjertet. Så uanset, hvad du kigger efter, blot det skal være enkelt og stilfuldt og indeholde nogle flotte farver, så er smykker fra dette nye lækre mærke lige noget for dig.

Glem ikke at se på prisen. Wiogas smykkeserier ligger til en helt perfekt lav pris – den er næsten ikke er til at stå for. Søger du dog en Wioga rabatkode, så har vi løsningen til dig. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du 10 % på din første ordre med den kode, du får i din mail.

Ydermere har vi hos Perlen altid fri fragt på alle ordrer.
God fornøjelse.