Waxing Poetic

Lækre retrosmykker i nye klæder, det er, hvad der kan beskrive Waxing Poetics stil.Perlenodense.dk er stolte af at være de første forhandlere af Waxing Poetic i Europa. Waxing Poetic´s kollektioner består af smukke charms udført i sølv, messing, bronze og sten, og ofte er designet inspireret af Antikken. Konceptet er, at du har mange charms på din halskæde eller dit armbånd, som du bl.a. "fanger" i en karabinhage.
Gå ikke glip af starten på Waxing Poetics indtog i Europa.

Waxing Poetic smykker


Hvis du elsker forskellige smykker i boho og vintage stilarter, så skal Waxing Poetic smykker være din kop te. 
Mest kendt er de for sine halskæder og charm vedhæng.
Dette mærke harogså meget andet at tilbyde nemlig: messing, sølv, læder og hæmatit armbånd, smukke lange halskæder og øreringe.

Uanset om du allerede er bekendt med Waxing Poetic eller du er ny på mærket, er det en hel smykke verden for sig selv. Her er det værd at nævne, at alle charme vedhæng har et større hul, så de passer alle armbånd fra de vigtigste mærker. Tag et kig på Waxing Poetic Camp Charms - små messingvedhæng med sølvpynt.
Eller hvad med Waxing Poetic størrer vedhæng med ordsprog og flotte detaljer? Vil du prøve noget nyt? Gå til en hæmatit halskæder og større vedhæng - vi lover dig: du vil ikke fortryde.

Leder du efter store besparelser? Tjek Waxing Poetiv Outlet- Alle varer her er allerede -20%! For alle øreringe elskere tilbyder Waxing Poetic boho stil øreringe i messing og sølv med krystaller.