True Beadz

True Beadz laver unikke charms i både glas og sølv.
Deres genkendelige og unikke sølvindere med deres logo, samt de klare farver med flotte mønstre, er det der gør True Beadz til noget særligt.

True Beadz kugler og Charms

True Beadz kommer fra Rusland og bliver designet og fremstillet af Julia Trubitsina hende selv. Man må sige at Julia er en travl ung dame, som ønsker at gøre alting selv. Det er lige fra at designe og fremstille alle smykkerne selv, så står hun også bag alle de meget flotte billeder hun poster på Instagram med hendes meget flotte kugler.


True Beadz sølvkugler og charms

Jeg tror at en af grundene til at sølvkuglerne fra True Beadz er blevet kendt så hurtigt som de er i beads og charms verdenen er, at hun designer nogle opsigtsvækkende og anderledes sølvkugler med sjæl. Disse True Beadz sølv charms skiller sig ud, da de ikke er nær så fint polerede og lidt mere rustikke end kugler fra andre mærker. Julia har også valgt en design retning med tøndeformede kugler, som bliver dekoreret med forskellige mønstre og gerne også med hendes logo eller firmaets navn. Du skal vælge charms fra True Beadz , fordi du får nogle kugler som bare emmer af passion og godt design.


True Beadz glaskugler

Det er lidt sjovt med disse glaskugler fra True Beadz, for i begyndelse da jeg så dem første gang, brød jeg mig egentlig ikke om kugler. Jeg syntes de var alt for uens og med en lidt for ru overflade, men nogle gange skal ting bare have sin tid, og så vokser kuglerne ind på en. I dag synes jeg at Julia fra True Beadz gør et fantastisk stykke arbejde med hendes glaskugler og hun meget er tro ved hendes design, uanset hvad andre siger og tænker. Alle glaskugler fra True Beadz er pyntet med en rigtig flot sølvkant med deres logo og firmanavn på siden, ydermere kommer glaskuglerne i rigtig mange flotte lidt mere dusede farver, som henvender sig til beadlovers i hele verdenen.