Susanne Friis Bjørner

Smukke, enkle smykker med masser af flotte sten i mange forskellige farver.
Det må være et af de største kendetegn ved Susanne Friis Bjørner smykker.

Susanne Friis Bjørner smykker

Smukke, enkle smykker med mange smukke sten i mange forskellige farver altid i ægte materialer, det er kendetegnet ved Susanne Friis Bjørner.
Og prisen - selvfølgelig prisen. Her vil du virkelig have noget for pengene. Hele smykket er lavet af ægte materialer og ægte sten, men til utroligt gode priser. Smykkerne har en lethed og sig, men samtidig også et lille twist af noget nyt og spændende.
Susanne Friis Bjørner fremstiller mange enkle smykker, så du får noget, der ikke er som alle andres. Se hendes fantastiske smykker på vores hjemmeside.
Allerede i 1991 besluttede Susanne at oprette et brand i sit eget navn, efter at have arbejdet i flere år som en "anonym" designer. I dag er Susannes datter Benedicte i fuldtidsvirksomhed. Hvert år kommer to nye kollektioner på markedet, baseret på den fælles lidenskab baseret på mor og datter til smykker, ægte sten og perler. Jeg håber du kan lide det så meget som vi gør.

Susanne Friis Bjørner ringe og øreringe

Se blandt andet den smukkeste, charmerende ring lavet af 925 sterlingsølv med en smuk lyserød krystal. De er fremstillet med en stor  passion for de fantastiske farvesten og kan sættes super flot sammen. Alle øreringe fås også i forskellige farver og forskellige stentyper. Det kan ikke blive mere elegant.
Smukke smykker med dråbeformede vedhæng lavet af sterlingsølv og isat smukke London Blue-krystaller.

Lang halskæde fra SFBCPH

Fra dette smukke smykkemærke er også lange halskæder lavet af sterlingsølv eller forgyldt sølv med mange smukke sten. Nogle af dem har smukke, strålende ametyster, yndig lyserød kvarts såvel som den usædvanligt smukke blå krystal. Den samlede længde på kæden er 100 cm. Derfor er det også muligt at bruge det som en kort ved at lægge dem rundt om halsen to gange. Der er også en lås på kæden, hvilket gør det lettere at tage af og på.

Er du ikke helt overbevist eller ønsker du blot at kigge lidt på hvilke smykker vi ellers har på shoppen, så vil jeg anbefale, at du tager et lille kig på Enamel Copenhagen, der er lidt i samme stil, men dog alligevel noget andet. Eller du kan kaste et blik på de altid meget moderne brand Nordahl smykker, som har nogle meget gode priser og en høj kvalitet.Læs Mere