Susanne Friis Bjørner

Læs mere
Vis flere produkter

Susanne Friis Bjørner smykker

 
Allerede i 1991 besluttede Susanne at oprette et brand i sit eget navn, efter at have arbejdet i flere år som en "anonym" designer. I dag er Susanne Friis' datter Benedicte i fuldtidsvirksomhed. Hvert år kommer to nye kollektioner på markedet, baseret på den fælles lidenskab baseret på mor og datter til smykker, ægte sten og perler. Jeg håber, du kan lide det så meget, som vi gør.

Susanne Friis Bjørner øreringe

Alle øreringe findes i forskellige farver og forskellige stentyper. Det kan ikke blive mere elegant. De mange forskellige øreringe skifter mellem dråbeformet, runde ægte sten og ægte perler. Derudover er der også kædeøreringe og ørehænger.
Susanne Friis Bjørner øreringe sølv er lavet af 925 sterlingsølv og det samme gælder for de forgyldte smykker. Nogle øreringe der især er begyndt at blive moderne igen er kædeøreringe eller ørekæder, som de også kaldes. Susanne Friis Bjørner ørehænger har et utrolig smukt design, hvor du eksempelvis kan købe dem med små agater eller små 'mønter' for enden. Udvalget af de forskellige øreringe kan du se her.

Vil du være smart i en fart og en lille smule lækker?

Så tag også et kig på Susanne Friis Bjørner creoler, der er store og der er små, der er nogle med sten på, der er sågar creoler med perler på. Alle sammen til gode priser og i ægte sølv eller guld.

Susanne Friis Bjørner ring

Susanne Friis Bjørner ringe er super populære og er alle fremstillet af 925 sterling sølv, gerne med en flot krystal i midten. De er fremstillet med en stor passion for de fantastiske farvesten og kan sættes super flot sammen.

Der er ingen grænser for kreativiteten, når det kommer til ringene. Du kan fuldstændig selv bestemme. Det er Susanne Friis Bjørner, der selv har stået for de forskellige designs. Susanne Friis Bjørner sølv ring er en af dem, vi sælger mange af i øjeblikket. Der findes mange forskellige og vi kan sagtens finde din rigtige sølvring, hvis du ikke kan finde den på vores hjemmeside.

Hvis du ikke har interesse for sølv, kan vi også sagtens finde din helt personlige Susanne Friis Bjørner forgyldt ring. De forskellige designs findes i både forgyldt og sølv, så materialet er ingen stopper fra at købe en ring.

Susanne Friis Bjørner armbånd

I denne kategori findes der igen et utal af design og farver på de forskellige sten. Du kan fuldende dit smykkesæt med Susanne Friis Bjørner armbånd eller du kan købe det som et separat smykke, som uden tvivl vil pynte flot på dit håndled. Her kan du også vælge mellem, om du vil have perler rundt i armbåndet, almindelige sten eller krystaller.

I hendes kollektion finder du også helt enkle armbånd, hvor der hverken er sten, krystaller eller lignende på. Virkelig simple, men enormt flotte stadigvæk og som passer til enhver lejlighed.

Ønsker du at finde et armbånd, som du kan kombinere med de smukke Susanne Friis Bjørner armbånd, så kig på vores store kategori med armbånd.

Susanne Friis Bjørner kæde

Fra dette smukke smykkemærke er også lange halskæder lavet af sterlingsølv eller forgyldt sølv med mange smukke sten. Nogle af dem har smukke, strålende ametyster, yndig lyserød kvarts såvel som den usædvanligt smukke blå krystal. Den samlede længde på kæden er 100 cm. Derfor er det også muligt at bruge det som en kort ved at lægge dem rundt om halsen to gange. Der er også en lås på kæden, hvilket gør det lettere at tage af og på.

Til disse flotte halskæder kan du få et Susanne Friis Bjørner vedhæng. Disse vedhæng findes i et utal af farver og kan købes i sølv eller forgyldt. Du kan vælge en nuance og så er jeg næsten sikker på, at vi har den. Ser du dog helst et lidt mere dæmpet vedhæng til din Susanne Friis Bjørner halskæde er der selvfølgelig også det. Heriblandet kan du købe perler eller helt uden nogle former for sten.

Er du ikke helt overbevist eller ønsker du blot at kigge lidt på, hvilke smykker vi ellers har på shoppen, så vil jeg anbefale, at du tager et lille kig på Enamel, der er lidt i samme stil, men dog alligevel noget andet. Eller du kan kaste et blik på de altid meget moderne brand Nordahl smykker, som har nogle meget gode priser og en høj kvalitet.

Tilbud og forhandler

Vi er en stolt Susanne Friis Bjørner forhandler, så hvis du har kig på en ring, et vedhæng, øreringe eller noget helt fjerde, så tøv ikke med at komme forbi vores butik i Odense. Vi står klar til at hjælpe. Hvis du dog ikke har mulighed for at komme i vores butik, har vi også vores Susanne Friis Bjørner online shop, som en del af vores hjemmeside. Her kan du finde alt og mere til. Vi er din Susanne Friis Bjørner butik.

Susanne Friis Bjørner tilbud sker der hele tiden løbende og flere gange i løbet af året. I øjeblikket er der 15 % rabat, så skynd dig ind og køb dine Susanne Friis Bjørner smykker hos Perlen i Odense, din lokale guldsmed Online. Lige pludselig er tilbuddet overstået. 

Er du på udkig efter det perfekt smykke med en hel masse rabat på, så kig forbi i vores smykke outlet, her kan du spare helt op til 70% på dit næste smykke. Husk at kigge forbi engang imellem, da der hele tiden vil blive tilføjet nye øreringe, ringe og kæder.