JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Støvring Design smykker

Vis flere produkter

Prisbevidste kunder

Støvring Design er en dansk producent af smykker, som elsker at være anderledes og skille sig ud fra mængden. De laver deres smykker ud fra mottoet: "Smykker giver glæde" og samarbejder gerne med andre producenter rundt om i hele verden. De følger deres design fra første streg på papiret til det færdige produkt, og er parate til at gå nye veje. Det lyser ud af deres smykkekollektion, og selvfølgelig er der fokus på kvalitet. De er med hele vejen, lige til smykket leveres til forhandlerne, og så elsker de at lege med farver, kombinationer og designs. Det er lækkert at se.

Støvring er helt bestemt en smykkeproducent, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd. Deres smykker ligger i den lavere ende af skalaen, samtidig med at kvaliteten er helt i orden, både når smykkerne er fremstillet i guld, sølv eller forgyldt. Selvom der ofte bliver sagt, at kvalitet og pris følges ad, behøves det ikke nødvendigvis at passe hver eneste gang.

Sådan er det også med smykker. Hvis jeg skal forsøge mig med en sammenligning, og med mine mange år i branchen ved jeg, at det skal jeg være forsigtig med, så ligger de lunt og godt i feltet af øvrige producenter. Pris er jo heller ikke alt. Den helt store vinder er, at et smykke falder i din smag og at det er pænt at gå med. 

Er det en guldhalskæde, guld øreringe eller noget helt tredje, du er ude efter, så er Støvring Design den rigtige smykkeproducent at kigge nærmere på. Deres smykker er til at komme i nærheden af for penge. Med dagens guldpriser ryger priserne nemt opad, og hurtigt er du oppe på et klækkeligt beløb. Mange vil så gerne lige have en diamant eller to sat i, så derfor er det skønt, at der er mulighed for at shoppe rundt, og finde de bedste tilbud. Så velkommen i vores webshop – vi har det du leder efter.

Husk hos Perlen får du fri fragt, ergo er der endnu flere penge at spare.

Søger du andre smykker til gode priser eller måske bare en enkelt ørering? Så kig forbi LULU Copenhagen. Her bugner det med enkelte øreringe af en helt anden kaliber, end vi tidligere har set. Du vil blive overrasket over, hvor meget du får for pengene. 

Mor & Barn smykker

Er der kommet familieforøgelse i den nærmeste familie eller vennekreds, så du derfor er på udkig efter et ”Mor-Barn-smykke”? Så er Støvring Design helt sikkert et nærmere bekendtskab værd. Smykkeproducenten har flere varianter af ”Mor og Barn” halskæde i deres kollektion, og jeg synes helt sikkert, at de skiller sig ud fra mængden med deres fortolkninger. Det er enkelt, smukt og utrolig elegant. Serien fremstilles både som armbånd og halskæde i sølv, forgyldt og guld, og her vælger du selv, om du vil have hjertet med mange zirkoner eller lidt færre. 

En lille ny i familien er da så sandelig noget helt særligt, som intet andet kan matche. Det er med til at gøre ”Mor-barn-halskæden” enorm populær, uanset hvor i verden, den lille ny skal starte sit liv. Det mærker vi både online såvel som i forretningen i Odense. Det er da også en flot måde at hylde båndet mellem en mor og barn. Det bånd, som bare er der, uanset hvordan verden ter sig. Dette smykke er kommet for at blive.

Ud over de forskellige designs kan du også vælge, om vedhænget skal sidde fast på selve kæden, eller løst, som ved et almindeligt vedhæng. Et vedhæng, der sidder fast på kæden, har en helt klar fordel. Det kan ikke falde af eller blive væk, men der er også et minus: du kan ikke bruge kæden til noget andet, og for eksempel tage vedhænget af og sætte noget andet på. 

Smykker til børn og unge

Vi har mange ”unge kunder” i butikken i Odense og oplever, at Støvring Design går forrest, når det drejer sig om smykker til den aldersgruppe. Udvalget vil ingen ende tage. Her finder du øreringe, halskæder, armbånd, vedhæng og ringe til børn. Børn – eller skal jeg skrive piger? – ved nok, hvad de vil have, og hvad de synes ser godt ud. Tro mig, jeg ved det fra min egen 9-årige datter. Her er Støvrings kollektion helt i top. Da vi første gang så udvalget af børnesmykker, lød der et stort "nåååå hvor kært". Vi var helt solgt.

I forretningen i Odense skyder vi også huller i ørerne og i den forbindelse er der mange, der køber et sæt øreringe, som de kan skifte ud med, når de må tage de skudte øreringe ud. Det gør naturligvis øreringe til det helt store hit, og her finder du søde blomster, delfiner, mariehøns, bier og ikke mindst deres flotte Disney smykker m.fl. Et helt utroligt stort udvalg!

Alle smykkerne fremstilles i sølv, guld eller forgyldte.

Livets Træ smykker

Livstræet hos Støvring Design er smykket, som vi kender det, men med ny fortolkning og nyt look, som vi ikke har set før nu.

Tree of Life er mere end et smykke, det er som et symbol på styrke, muligheder og mod, og det har mange danskere fået ind under huden. Og mon ikke vi alle kender sangen om Livstræet?

Lad dem lege i livstræets krone,
lad dem føle, at livet er stort,
lad dem skue de blå horisonter
og himmelhvælvingens port.

Smukkere kan det næsten ikke siges, og den sang bliver da også sunget til mange forskellige lejligheder. Hvad kom først? Sangen eller smykket? Det skal jeg ikke gøre mig klog på, men sikkert er det, at det er et meget efterspurgt smykke med kunder i alle aldre og generationer – og det, uanset hvilket smykkehus, der står bag designet.

Støvring Design har mange varianter i sølv, guld og forgyldt og vi synes især, at den nye fortolkning med livets træ, hvor et par holder om træet, er en ny, forfriskende og fortrinlig måde at tænke livets træ smykke på. Det er nytænkning, som vi ikke har set før.

Søger du en ”livets træ” halskæde, så går du ikke forgæves her. Hos Støvring Design finder du også matchende ørestikker, og kan få et helt sæt at gå med.

Men inden du går til kassen og bestiller, foreslår jeg at du tager en tur forbi de øvrige ”livstræs-producenter”, for smag og behag er som bekendt forskellig. Dem finder du lige her.

Vi er din smykkebutik i Odense og online, og står altid klar til at hjælpe, hvis du har nogle spørgsmål eller problemer. Husk! Vi har altid fri fragt.