Stine A

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Stine A Mix & Match

Nu er det slut med at begrænse dig til en style! Stine A har nemlig sørget for at du kan mixe matche hendes øreringe, så du får præcis den kombination der passer til dig.Det har aldrig været mere moderne at mixe dine øreringe på kryds og tværs. Stine A går om nogen foran med trenden, der giver dig muligheden for kun at købe én af dine favorit øreringe, så kan sammensætte alle dine favoritter til din helt egen favoritkombination. Fine, små øreringe i alverdens smukke og finurlige former, med og uden sten i alle regnbuens farver. Ørestikker til enhver smag - om du er til det simple, helt enkle - eller en ørering hvor der skal ske lidt mere på. Valget er dit. Og kombinationsmulighederne uendelige.
Perlen

Stine A Smykker

Stine A er en kreativ, omfavnende, rummelig, smilende kvinde, der elsker livet! Det ses tydeligt i hendes legefulde design af mix og match-smykker.

Stine A er forholdvis nyt, dansk smykkebrand, hvor du har mulighed for at mixe din helt egen kombination af moderne smykker. 

Smykkerne fremstilles i 925 sterling sølv 925 18 kt. forgyldt sterling sølv tilsat et væld af smukke overflader, perler og sten. 
Stine A bruger udelukkende ædelmetaller, ædelsten og zirkoner, for at bevare det lækre ved et smykke. 

Perlen

Stine A øreringe

Øreringe er nok det de fleste kender Stine A for. Det er helt klar øreringe der laves mest af I hendes brand - og helt klar det der sælger allermest.
Det fede ved brandet er, at du kan nøjes med at købe en enkel af dine favorit øreringe fra Stine A, og kombinere med en af dine andre favoritter herfra.
Særligt Petit Love hjerteørering med forskellig farve på emaljen, samt petit kæde ørering med ægte, farvede sten og Petit Ile de lamour har været i toppen af bedst solgte øreringe fra Stine A. Stine A mom ørering er også værd at nævne i både sølv og forgyldt.

Stine a kommer jævnligt med nyheder, og 
Perlen

Stine A armbånd

Udover at være kendt for sine mange smykke øreringe, har Stine A også lavet en række af smukke armbånd, som både kan bruges hver for sig, men så absolut også sammen. Her finder du armbånd i både sølv- og forgyldt sølv, samt med små perler og sten. 


Pearls og candy armbåndet som du ser på billedet, er min absolutte favorit. Den er både moderne og feminin, hverken for fin eller mangelfuld. Bare lige som jeg ønsker mit perleambånd skal se ud. Men jeg elsker også at få lidt farve på via mine smykker. Gør du også det? For så er Stine A's univers lige noget for dig. 

Pearls and candy armbånd
Perlen

Stine A halskæde

Et lille, men nøje udvalg af halskæder fra Stine A. Der er alt hvad du skal bruge for at lave en smuk kombination omkring halsen. Om det skal være en kæde med perler, sten, små vedhæng eller bare uden for meget dingel dangel på? Så har Stine A kæden til dig. 


Midnight Sparkle halskæden, ligger sig utrolig flot på halsen og er god både til hverdag og en aften i byen. Det er en bestseller halskæde og når du først har haft på din hals, forstår du hvorfor. 

Kan du godt lide og kombinere dine kæder, kunne du fx. sammensætte ovenstående halskæde med slangekæden i forgyldt sølv. Det ville give et moderne og råt look. 


Er der konfirmation eller studenter tid i vente? Seneste skud på stammen fra Stine A er den smukke Heavenly Pearl Dream halskæde. Små bitte perler hele vejen rundt, og med en enkel perle som vedhæng - kæden slutter i hver ende med farvede ædelsten og en forgyldt lås. Meget fin og elegant. 

Midnight Sparkle halskæde

Stine A Jewelry

Stine A laver både øreringe, armbånd, halskæder og ringe - alt sammen i den moderigtige design, kombineret med det klassiske. 

Det er også her på siden du vil finde Stine A udsalg. Af og til sætter vi lidt rabatter på populære styles og på udgået styles. Du skal du være hurtig når det kommer til nedsatte Stine A smykker, for det er altid med begrænset lagerantal. 

Fordyb dig i det betagende smykkeunivers fra Stine A.