Spirit Icons

Skab dit look med smykker fra Spirit Icons - det er nemt at være med på moden.
Alle smykker er fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv med zirkonia

Bliv fristet af vores store udvalg af Spirit Icons smykker.

Parret Tim og Daniel står bag det danske smykke mærke Spirit Icons.  De kommer begge to fra smykkebranchen, hvor de har arbejdet i en længere årrække, blandt andet med salg af forskellige urmærker. En dag mødes deres veje og kærligheden indtræffer og ikke mindst opstår ideen til Spirit Icons, som i begyndelsen er de flotte halskæder med udskiftelige iconer.

Smykkeserien fra Spirit Icons

Spirit Icons byder blandt andet på meget moderne Spirit Icons halskæder i sølv, sølvforgyldt eller rosaforgyldt sølv alle smykkerne er pyntet med zirkonia, så de afspejler tidens trends indenfor smykkemoden på allerbedste vis. Alle vedhæng fra Spirit Icons kommer med en dertil passende halskæde.

Spirit Icons ringe

Spirit Icons ringene er designet i et meget enkelt udtryk, som gør at de kan bæres på uendeligt mange måder. Der er flere af vores kunder, som vælger at stacke deres ringe og blande de forskellige ring-designs og deres materialer alt efter om ringene skal bæres til hverdag eller en festlig aften i byen. Alle ringene er fremstillet på de allerbedste værksteder, hvor kvalitet er et af nøgleordene for Tim og Daniels smukke smykke kollektioner. Søger du en sølvring eller forgyldt ring, så er disse ringe fra Spirit Icons et rigtigt godt valg, da de følger smykkemoden og kendetegner et godt håndværk.

Spirit Icons Øreringe

Søger du øreringe fra Spirit Icons, så kan du være sikker på, at du får øreringe i den bedste kvalitet, da alle øreringe fra Spirit Icons bliver fremstillet af nogle af de bedste smykkefremstillere i Thailand. Alle øreringene er fremstillet i sølv eller forgyldt sølv og udført i et meget enkelt design, som matcher tiden smykke trends. Spirit Icons fører blandt andet et meget stort udvalg af øreringe og ørestikker i et meget enkelt design, som kan bæres af alle uanset alder. Med deres meget enkle linier og ofte blanke overflader har Tim og Daniel formået at designe nogle meget tidsløse øreringe.

Spirit Icons armbånd

Superflotte og moderigtige armbånd fra Spirit Icons i sølv eller forgyldt sølv med zirkoniaer. Igen er designet og kvaliteten af smykkerne fra Spirit Icons helt i top og der er ikke gået på komprimi med noget. Hvis du vælger et armbånd fra Spirit Icons kan du være sikker på, at du får et armbånd, som kan bæres med stolthed i meget lang tid.