Spirit Icons

Skab dit eget look med smykker fra Spirit Icons - så er det nemt at være med på moden.
Alle smykker er fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv med zirkonia

Bliv fristet af vores store udvalg af Spirit Icons smykker.

Parret Tim og Daniel står bag det danske smykke mærke Spirit Icons.  De kommer begge to fra smykkebranchen, hvor de har arbejdet i en længere årrække, blandt andet med salg af forskellige urmærker. En dag mødtes deres veje, de faldt for hinanden og sammen voksede ideen til  brandet Spirit Icons. I dag rækker deres sortiment fra ringe, ørering og armbånd, men i starten blev de kendt da de lancerede lange flotte halskæder med udskiftelige iconer.

Smykkeserien fra Spirit Icons

Spirit Icons står blandt andet bag de meget moderne Spirit Icons halskæder i sølv, sølvforgyldt eller rosaforgyldt sølv  hvor alle smykkerne er pyntet op med zirkonia, så de afspejler tidens trends indenfor smykkemoden på allerbedste vis. Alle vedhæng fra Spirit Icons kommer med en dertil passende halskæde.

Spirit Icons ringe

Spirit Icons ringene er designet i et meget enkelt udtryk, som gør, at de kan bæres på uendeligt mange måder. Flere af vore kunder vælger at stacke deres ringe og blande de forskellige ring-designs og deres materialer, alt efter om ringene skal bæres til hverdag eller til en festlig aften i byen. Alle ringene er fremstillet på de aller bedste værksteder, for kvalitet er et af nøgleordene for Tim og Daniels smukke smykke kollektioner. Søger du en sølvring eller forgyldt ring, så er disse ringe fra Spirit Icons et rigtigt godt valg. De er bare in, sætter trenden i smykkemoden og er gedigent håndværk. 

Spirit Icons Øreringe

Vælger du øreringe fra Spirit Icons, kan du være sikker på, at du får øreringe i den bedste kvalitet.  Alle øreringe fra Spirit Icons bliver fremstillet i nogle af de bedste smykkeværksteder i Thailand. Alle øreringene er lavet i sølv eller forgyldt sølv og udført i et meget enkelt design, som matcher tiden smykke trends. Spirit Icons store udvalg i øreringe og ørestikker fremstår i et meget enkelt design, og  kan bæres af alle, uanset alder. Med deres meget enkle linier og ofte blanke overflader har Tim og Daniel formået at designe nogle meget tidsløse øreringe.

Spirit Icons armbånd

Superflotte og moderigtige armbånd fra Spirit Icons i sølv eller forgyldt sølv med zirkonia. Igen er designet og kvaliteten af smykkerne fra Spirit Icons helt i top, og der er ikke gået på kompromis med noget. Vælger et armbånd fra Spirit Icons har du armbånd, som kan bæres med stolthed i meget lang tid.