Spirit Icons

Skab dit eget look med smykker fra Spirit Icons - så er det nemt at være med på moden.
Alle smykker er fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv med zirkonia.
Din Spirit Icons forhandler med de bedste priser.

Spirit Icons smykker

Parret Tim og Daniel står bag det danske smykke mærke Spirit Icons.
De kommer begge to fra smykkebranchen, hvor de har arbejdet i en længere årrække, blandt andet med salg af forskellige urmærker. En dag mødtes deres veje og de faldt for hinanden og sammen voksede ideen til  brandet. I dag rækker deres sortiment fra ringe, ørering, halskæder og armbånd, men i starten blev de kendt da de lancerede lange flotte halskæder med udskiftelige iconer.
Smykke serier
Dette danske brand står blandt andet bag de meget moderne Spirit Icons halskæder i sølv, sølvforgyldt eller rosaforgyldt sølv. Her er alle smykkerne pyntet op med zirkonia, så de afspejler tidens trends indenfor smykkemoden på allerbedste vis. Alle vedhæng kommer med en dertil passende halskæde, hvor man kan vælge mellem forskellige længder af kæderne. Som noget nyt er Tim og Daniel også begyndt at pynte deres halskæder med små diamanter, der er slebet med brilliantslib.

Flora smykkeserien

Flora serien er en smuk og elegant serie, som er fremstillet i forgyldt- oxyderet- rosaforgyldt og almindelig sølv, med en smuk mat overflade. Kendetegnet ved serien er de små fine blomster, som pryder hvert enkelt smykke så fint. Blomster er herefter pyntet med små hvide funklende zirkoner, som er isat jævnt fordelt hele vejen rundt på smykket. Dette efterår kommer der faktisk et smukt vedhæng, som passer til øreringene og ringen. Så nu kan du få et komplet Flora smykke sæt.

North Star kollektion

North Star serien fra Spirit Icons er en enkel og feminin serie, hvor "Nordstjernen" er hovedelementet i hvert smykke. Desuden er der isat en lille brilliantslebet diamant i hver stjerne. Diamanten gør at det ellers meget enkle smykke kommer til at funkle og skinne, som stjernerne gør. Hele serien fåes, ligesom alle andre serier fra Spirit Icons, i forgyldt- rosaforgyldt- oxyderet og sølv. Her kan der igen vælges mellem et helt sæt, bestående af øreringe, ringe og halskæder.

Spirit Icons ringe

Ringene er designet i et meget enkelt udtryk, som gør, at de kan bæres på uendeligt mange måder. Flere af vore kunder vælger at stacke deres ringe og blande de forskellige ring-designs og deres materialer, alt efter om ringene skal bæres til hverdag eller til en festlig aften i byen. Alle ringene er fremstillet på de aller bedste værksteder, for kvalitet er et af nøgleordene for Tim og Daniels smukke smykke kollektioner. Søger du en sølvring eller forgyldt ring, er disse ringe et rigtigt godt valg. De er bare in, sætter trenden i smykkemoden og er gedigent håndværk.

Spirit Icons Øreringe

Vælger du øreringe, kan du være sikker på, at du får øreringe i den bedste kvalitet.  Alle øreringe bliver fremstillet i nogle af de bedste smykkeværksteder i Thailand. Alle øreringene er lavet i sølv eller forgyldt sølv og udført i et meget enkelt design, som matcher tiden smykke trends. Deres store udvalg i øreringe og ørestikker fremstår i et meget enkelt design, og  kan bæres af alle, uanset alder. Med denne meget enkle linier og ofte blanke overflader har Tim og Daniel formået at designe nogle meget tidsløse øreringe. Nu er der også kommet mange nye ørering designs til nogle lavere priser, som gør at alle kan være med.

Spirit Icons armbånd

Superflotte og moderigtige armbånd i sølv eller forgyldt sølv med zirkonia. Igen er designet og kvaliteten af smykkerne helt i top, og der er ikke gået på kompromis med noget. Vælger du et armbånd fra Spirit Icons har du armbånd, som kan bæres med stolthed i meget lang tid. Den sidste nye trend indenfor armbånd er blandt andet at bære flere armbånd på en gang. Her kan stort set alt kombineres, om det er farven breden eller zirkonia i forskellige farver.

Spirit Icons ring Kampagner

Kampagne ringe består af tre ringe i sølv, der enten er forgyldt- rosaforgyldt- sort rhodineret- eller almindelig sterling sølv.

Nogle er blankpoleret, andre er matteret. Nogle er prydet med smukke zirkonia, andre holdt helt simple.  Du finder et hav af muligheder, og har du først flere af de smukke sæt, kan du lave dine helt egne kombinations muligheder. Priserne på de flotte kampagne ringe starter fra 495 kr. 

Læs Mere