JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Spirit Icons

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Smykker til kvinder

Skab dit look med smykker fra Spirit Icons - så er det nemt at være med på moden.Alle smykker er fremstillet i ægte sølv, forgyldt sølv med zirkonia eller i ægte guld med lækre hvide diamanter, så der altid er et smykke, der falder i din smag.


Browse mellem en verden af smykker i den bedste kvalitet og i et meget smukt design lige til at tage på og bære.


Perlen - din Spirit Icons forhandler med de bedste priser på alle smykker fra dette lækre danske smykkemærke, der er ejet af to unge mænd i Fredericia ved navn Tim og Daniel. Her bliver du som forhandler altid taget godt imod og der er altid tid til en lille snak angående verdenssituationen og så meget andet.

Perlen

Spirit Icons øreringe

Søger du et par nye øreringe, og de skal være super moderne, så er disse øreringe fra Spirit Icons et perfekt valg.


Det helt særlige ved disse øreringe er deres utroligt flotte finish, som gør helhedsindtrykket endnu bedre og deres meget moderne design, der henvender sig til rigtig mange.

Spirit Icons er blandt andet kendt for deres fabelagtige kvalitet og gennemtænkte design. Her er alt at vælge imellem ligefra øreringe der hænger ned fra øret med pynt som perler eller zirconia til de meget mere enkle ørestikker, der sidder på øret og glimter.


Spirit Icons byder også på et væld af øreringe fremstillet i 14kt guld med ægte diamanter til nogle meget overkommelige priser.

Kigger du efter øreringe, så vælg et par som er designet af Tim og Daniel, der står bag smykkemærket Spirit Icons.

Spirit Icons øreringe
Perlen

Guld smykker

Er du på udkig efter nogle virkelig lækre guldsmykker i høj kvalitet og til en god pris?


Så er guldsmykker fra Spirit Icons et helt perfekt valg, da de forstår at vide, hvad en rigtig kvinde ønsker og gør hende smuk.


Se blandt andet de meget flotte guldringe med små funklende diamanter eller øreringe i guld med ægte perler, som netop er kommet i deres seneste kollektion.

Her vil jeg meget gerne benytte lejligheden til at slå et slag for den nye Juliet ring, der både kommer i almindelig guld og i hvidguld, hvori der sidder tre diamanter på toppen ved siden af hinanden. Ringen er designet i 3 forskellige størrelser på diamanterne, så der er noget til enhver smag og pengepung.


Med guldsmykker fra dette mærke kan du altid være sikker på, at gøre et godt køb, da design og kvalitet er helt i top.


Spirit Icons guld

Spirit Icons smykker

Vis mig dine smykker, og jeg skal sige dig, hvem du er. Det er en fri omskrivning af den gamle talemåde om venner, og kunne måske godt være sagt af parret Tim og Daniel, der står bag dette smykkemærke. Det har jeg dog intet belæg for, men på deres hjemmeside skriver de selv: ”smykker hjælper med at signalere, hvem vi er.” Jeg er overhovedet ikke uenig.

Hos Perlen er vi Spirit Icons forhandler med stort S og vi ligger en dyd i altid at have de sidste nyheder og et bredt udvalg af deres smykker på lager.
Men tilbage til Spirit Icons smykker som du finder i vores webshop. De to herrer kommer begge fra smykkebranchen, hvor de i en årrække arbejdede med salg af smykker og ure.

En dag mødtes deres veje, de faldt for hinanden og sammen voksede ideen til brandet. Det er otte år siden nu, og sammen har de kreeret mange smukke designs. Rigtig kendte blev de, da de lancerede den North star serien med ægte diamanter, som både kommer i sølv, forgyldt, sort sølv og rosa sølv.

I dag rækker deres sortiment fra ringe, øreringe, halskæder og armbånd, der alle kan kombineres på utallige måder.

Spirit Icons halskæde

Iconerne laver de stadig, og de er unikke hver for sig, men når skabertrangen er til stede, kommer der hele tiden nye smykker til. Det næste store Spirit Icons-hit blev de meget moderne Spirit Icons halskæder i sølv, sølvforgyldt eller rosaforgyldt sølv med ægte sten i forskellige farver.

Her er alle smykkerne pyntet op med zirkonia, nogle med mange sten, andre med færre, men alle afspejler tidens trends indenfor smykkemoden på allerbedste vis. Med til alle vedhæng følger en dertil passende halskæde, hvor du naturligvis kan vælge mellem forskellige længder. Kort, lang eller midt imellem?

Det bestemmer du. Som noget nyt er Tim og Daniel også begyndt at pynte deres vedhæng og halskæder med små diamanter, der er slebet med brillant slibning. Måske tænker du, at det gør vel ikke den store forskel, hvilken slibning, der anvendes, men det gør det. De ekstra facetter på diamanter med brillantslib giver bare stenen noget ekstra shine og bling.

Figaro smykker

Figaro serien fra Spirit Icons er en enkel og feminin serie, hvor den ægte sten er hovedelementet i hvert smykke. Som prikken over i-et er der isat en lille zirconia over smykkestenen, som får det ellers meget enkle smykke til at funkle og skinne, præcis som en stjerne på himmelbuen.

Hele serien med øreringe, vedhæng og ringe fås ligesom alle andre serier fra Spirit Icons i forgyldt og sterlingsølv.

Synes du, at smykker skal passe sammen?

Så er denne nye kollektion en oplagt mulighed.

Ønsker du et smykke i guld med diamanter, så kast et blik på alle disse lækre smykker i ægte materialer.

Spirit Icons ring

Ringene er hver for sig designet med et meget enkelt udtryk, så de kan bæres på uendelig mange måder og kombineres på endnu flere. De ligesom kalder på hinanden, og flere af vore kunder vælger da også at stable deres ringe - altså sætte flere ringe ved siden af hinanden på fingeren. Det ser vildt godt ud, når du blander de forskellige ringdesigns og materialer, alt efter om ringene skal bæres til hverdag eller til en festlig aften i byen.

Og der bliver ikke gået på kompromis, når det gælder kvaliteten. Alle ringene er fremstillet på de allerbedste værksteder, for kvalitet er et af nøgleordene for Tim og Daniels smukke smykke kollektioner. Er du på udkig efter en sølvring eller forgyldt ring, er disse ringe et rigtigt godt valg. De er bare ”in”, skilter med det gode look, der sætter trenden i smykkemoden, de har et utroligt blikfang og er gedigent håndværk til overkommelige priser. Sådan.

Spirit Icons ørestikker

Vælger du et par Spirit Icons øreringe, får du et par øreringe i den bedste kvalitet. Ingen tvivl om den sag.

Alle deres ørestikker bliver fremstillet i nogle af de bedste smykkeværksteder i Thailand og er produceret i sølv eller forgyldt sølv.


Det enkle design matcher tidens smykke trends, og kan bæres af alle, uanset alder. Skal de hænge eller sidde fast på øret? Det er en smagssag. Du finder det store udvalg her hos Perlen i Odense.

Med de meget diskrete linjer og ofte blanke overflader, har Tim og Daniel formået at designe nogle meget tidløse øreringe, og de er ikke gået i stå. Tværtimod. Der kommer løbende mange nye øreringdesigns til, og priserne gør, at her kan alle være med.

Se også de nye Spirit Icons stjernetegn øreringe udført i et lækkert design med en helt blank overflade, som også fint passer i dine ører hvis du har flere huller i det samme øre.

Spirit Icons smykker er helt sikkert kommet for at blive.

Spirit Icons armbånd

Superflotte og moderigtige armbånd i sølv eller forgyldt sølv med zirkonia. Igen er designet unikt og kvaliteten helt i top. Spirit Icons smykker går ikke på kompromis med noget. Vælger du et Spirit Icons armbånd, har du armbånd, som kan bæres med stolthed og glæde i meget lang tid. Lidt er godt, og mere er - måske - lidt bedre. Det gælder også for armbånd. Den sidste nye trend er - ligesom med ringene - at bære flere armbånd på en gang. Her kan stort set alt kombineres - farven, bredden, materialer eller zirkonia i forskellige farver. Se og armbånd fra andre amykkemærker vi fører på siden og sammensæt de allerbedste armbånd.

Spirit Icons tilbud

Tre ringe til én pris. Det er tilbuddet i en Spirit Icons kampagne og kombinationsmulighederne er mange.
De tre ringe er smedet i sølv, der enten er forgyldt-, rosaforgyldt-, sort rhodineret- eller sterlingsølv. Nogle er blankpoleret, andre matteret. Nogle er prydet med smukke zirkonia, andre holdt helt stilrene.

Her finder du et hav af muligheder, og har du først flere af de smukke sæt, kan du lave dine helt egne ”blandingsforhold” og koble ringene sammen på din finger, som det passer bedst. Priserne på de flotte kampagneringe starter fra 495 kr. 
Sprit Icons ringe produceres helt op i ringstørrelse 63, så alle kan være med.

Halskæder til kvinder

Halskæder til kvinder er særdeles smukke og elegante smykker, fremstillet i forgyldt-, oxyderet-, rosaforgyldt- og sterlingsølv med smukke overflader.


Kendetegnet er de små fine blomster, som pryder hvert enkelt smykke. Blomsterne er derefter pyntet med små hvide funklende zirkoner, som er placeret strategisk og jævnt fordelt hele vejen rundt på smykket. Smykkeserien indeholder vedhæng, øreringe og ring, og alt passer smukt sammen, så du kan få et komplet Flora-smykke-sæt.


Smykker fra Spirit Icons kan altid kombineres på mange forskellige måder, men de har også designet helt traditionelle smykkesæt, hvor der er alle dele.

Dette ses bland andet i She serien, som også er den bedst sælgende smykke serie fra deres hånd. Her er smykkerne pyntet med ægte diamanter og det er ikke længere så ofte det sker i sølvsmykker længere. Men disse smykker støtter Spirit Icons Dannerhuset, som hjælper voldsramte kvinder.

Er du til lidt mere spraglede smykker, så kig forbi Sif Jakobs halskæder og lad dig inspirere.