Sif Jakobs Ring

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Sif Jakobs ringe

Søger du den perfekte ring?

En ring der er elegant i designet med stramme linier?

En ring der holder i lang tid?

En ring der skaber opmærksomhed?

Så er Sif Jakobs svaret, hun designer de smukkeste ringe, der skiller sig ud fra mængden med deres meget smukke design.

Blandt andet har hun lavet den smukke Ellera ring med multifarvede sten, der er røget lige ind på bestseller listen. Dette efterår kom den nye Belluno serie, som bare emmer af stil og bling og lækkert design.

Alle hendes ringe kommer i enten sterling sølv eller forgyldt sterling sølv. Et er kendetegnene er, at der nærmest altid er isat de smukkeste glimtende hvide cubic zirconia på ringene eller de kommer med i en lækker farvekombination.

Perlen

Ring med farvede sten

Søger du en ring med farvede sten? Så kig forbi de nye ringe fra Sif Jakobs, da der er virkelig kommet spræl på farverne, så det vil noget.

Det er rart endelig at se, at der sker noget med farverne, så vi ikke bliver lullet ind i det sorte og hvide meget almindelige og til tider kedelige.


Farverne på de ringe er velafstemte i jordnære farver som: brun, lilla, orange, grøn og blå. Med denne kombination har hun formået at ramme hele paletten af farver, hvor de stadig matcher smukt til hinanden.


Ja,ja, jeg har lige nævnt at hvid er en kedelig farve, men man har vel et standpunkt til man får et nyt.

For lige præcis i dag er der kommet de fedeste ringe fra Sif Jakobs ind af døren, hvor hele oversiden af ringen er dækket af de smukkeste små runde perler, der sidder på rad og række. Hertil er der også kommet matchende creoler, hvor der er en række af hvide perler på forsiden af øreringen og indeni i creolen er de fyldt med hvide zirkonia.

Sif Jakobs ring sølv

Ellera ringe... Bær dem alene, bær dem sammen, bær dem på ringfingeren, langfingeren eller hvordan du har lyst. En ting er sikkert: smukke er de!

Sølv eller forgyldt? Ringene fås med hvide eller multifarvede sten - rød, pink, blå og gule zirkonia. Og nærmest uanset, hvordan du vælger at kombinere farverne på ringene, ser det hamrende godt ud.

For øvrigt er Ellera også navnet på en lille italiensk by - man kan måske sige hyggelig flække - der ligger små to timers kørsel syd for Firenze. 

Jeg har ikke været der. Det var inden jeg slog mig ned i Odense med familie og forretning, var jeg på guldsmede- og designskole i Firenze. Det var en spændende tid med masser af kunst og kultur på alle gader og pladser. Og floden Arno med den berømte bro Ponte Vecchio og alle guldsmedebutikkerne. Men det er en helt anden historie.