Sif Jakobs Øreringe

Lad dig funkle som en diamant, som de neutrale og elegante farver gør.
Øreringe der passer til et hvert look.
Smyk dig smuk med de elegante Sif Jakobs smykker med funklende zirkonia.

Sif Jakobs øreringe

Check lige engang alle disse flotte øreringe ud fra Sif Jakobs, alle sammen fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv. Ønsker du et smykke som udstråler klasse og god smag, så er øreringe fra Sif et godt valg.
Alle øreringene har gennemgået et gennemtænkt design, hvor hvor hver eneste lille detalje er vendt og drejet, på denne måde er der kommet det allerbedste fra Sif Jakobs hånd.

Sif Jakobs Kvalitets smykker

Ikke nok med at smykkerne er af et meget velovervejet design, så er de også fremstillet i ægte sølv og forgyldt sølv. Selve kvaliteten af øreringene fra Sif Jakobs ligger også i den høje ende. Her må jeg sige, at det er yderst sjældent, vi får en reklamation ind fra dem og det betyder jo bare at smykkerne er fremstillet på et godt guldsmed værksted med dygtige folk.
Kigger du dig lidt omkring i by billedet, så kan du se at der går utroligt mange øreringe rundt fra Sif Jakobs, som pryder unge damer og smukke kvinder.

Regnbuefarvede kreoler fra Sif Jakobs

Skal du også lige nå at være med på den sidste allerhøjeste mode? Så tjek lige disse smarte øreringe ud fra Sif Jakobs med farvede zirkonia i alle regnbuens farver. De kommer både som kreoler, også kaldet klapkreoler, da man kan høre et lille klik eller klap når man lukker dem, hvilket også gør at de er meget lette at tage på i forhold til dem der ligesom skal vrides fra hinanden.
Ellera øreringe regnbuefarvede sten.
Her ser du et af de allermest eftertragtede øreringe fra Sif Jakobd med farvede zirkonia.
Sif Jakobs øreringe
Hvilket er ret smart for så er man ret sikker på at de er lukket ordentligt og de er lette at tage både ud og i øret. Så kommer de også som almindelige øreringe med enten en rund plade pyntet med zirkonia eller som de ellers så velkendte cirkeløreringe.
I øreringene findes der et utal af farver, ligesom i regnbuen :) Der er: rød, blå, lilla, gul, orange, grøn, hvid, turkis og sikkert en farve mere som jeg har glemt.
Derfor passer de også bare til alt og ikke mindst til sort, som vi danskere har en lille forkærlighed for.
Ønsker du en matchende ring, armbånd eller halskæde, så skal du tage et kig på alle de andre smykker fra Sif Jakobs.

Er du stadig ikke overbevist om at det skal være et Sif Jakobs smykke, så synes jeg du skal tage et lige blik på Spirit Icons smykker eller Susanne Friis Bjørner, som begge to ligger lidt op af dette design.
Læs Mere
-15%
2
Sif Jakobs - Corte øreringe, forgyldt med multifarvet.
-15%
0
Sif Jakobs - Ellera X-Grande Øreringe, Sølv
-15%
0
Sif Jakobs - Ellera X-Grande Øreringe, Forgyldt
-15%
0
Sif Jakobs - Princess Chain Øreringe, Sølv
-15%
0
Sif Jakobs - Princess Chain Øreringe, Forgyldt
-15%
0
Sif Jakobs - Princess Double Chain Øreringe, Forgyldt
-15%
0
Sif Jakobs - Antella Lungo øreringe, multifarvet
-15%
0
Sif Jakobs - Antella Lungo øreringe
loader