Sif Jakobs Halskæde

Sif Jakobs halskæder byder på et væld af smukke smykker.
Man kan altid kende et Sif Jakobs smykke på hendes meget enkle design,
som bliver smukt afrundet med et væld af smukke zirkonia af flotte farver.

Sif Jakobs halskæde

Sif Jakobs byder på et væld af smykker i de lækreste designs og med en finger plantet solidt i modeverdnen. Er du på udkig efter et nyt smykke til dig selv eller til en gave, så er der rig mulighed for at finde en smuk halskæde her. Alle smykker fra dette mærke er fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv pyntet med zirkonia.

Sif Jakobs halskæde guld

I den seneste tid har vi oplevet at forgyldte smykker er meget eftertragtede, faktisk en så høj grad at flere firmaer helt er stoppet med at fremstille forskellige kollektioner i begge materialer, da det er den varme guldfarve der sælges mest. Dog har Sif Jakobs valgt at producere deres smykker i forgyldt sølv og sølv, så der er noget at vælge imellem.
Søger du noget mere jordnært, som også har en betydning, så tag et smut forbi vores store udvalg af Livets træ halskæde, eller smykker med perler.

Sif Jakobs Biella

En af de bedst sælgende serier fra Sif Jakobs er helt klart denne smukke Biella serie, som indeholder cirkelformede smykker pyntet med hvide eller multifarvede zirkonia. Der er 2 forskellige typer af halskæder, en hvor kæden går gennem vedhænget bagpå, så vedhænget kan glide frem og tilbage på kæden og en hvor selve kæden er monteret på smykket. Det er lidt en smagssag, hvilken en af de to typer man synes bedst om. Fælles for dem er at de enten kommer med de meget smukke regnbuefarvede zirkonia eller med hvide neutrale sten.

Sif Jakobs halskæde tilbud

Som altid kan du finde nogle gode tilbud på Sif Jakobs her på siden, så det er bare at surfe rundt og finde sit nye yndligs smykke. Finder du ikke det du søger, så er der også mulighed for at kigge forbi vores store udsalg af ringe, øreringe og armbånd.

Læs Mere
-15%
0
Sif Jakobs - Antella Circolo Halskæde, Forgyldt
-15%
0
Sif Jakobs - Antella Circolo Grande Halskæde, Forgyldt
-15%
0
Sif Jakobs - Princess Baguette Halskæde, Forgyldt - levering slut aug.
-15%
1
Sif Jakobs - Princess Baguette Halskæde, Sølv
-15%
1
Sif Jakobs - Portofino halskæde multifarvet
-15%
2
Sif Jakobs - Portofino halskæde sølv, blå
-15%
0
Sif Jakobs - Biella Grande, halskæde multi
-15%
0
Sif Jakobs - Biella, cirkel halskæde regnbuefarvet
loader